7. kesäkuuta 2015

Pieces - Holly Hock, Purple Opulence and Limoges Matte

Mulla on hyviä uutisia teille! Nimittäin blogissa tullaan näkemään nyt kesän aikana vähän oudompaa kynsikoristemerkkiä - ainakin mulle. Kevättalvella löysin Mick'sin verkkokaupasta tilatessani Pieces-merkin kynsilakkoja. Vaikka olenkin käynt useasti Oulun ja Kempeleen Mick'sin kivijalkamyymälöissä, en oo törmännyt näihin lakkoihin ja kynsikoristeisiin aikaisemmin. Eikä näitä kynsiblogimaailmassakaan ole sattunut mun eteen koskaan, joten otan homman haltuun ja esittelen teille swatcheja lakoista sekä testailen muita erilaisia kynsikoristeita.

Rohkaistuin lähettämään Mick'sille viestiä, kiinnostaisiko heitä mahdollinen yhteistyö kynsikoristerintamalla ja tätä postausta lukiessa voitte varmaan arvata, että yhteistyö onnistui. Ainakin näin alkuun saan heillä myynnissä olevia Pieces-merkin kynsikoristeita kokeiltavaksi ja esiteltäväksi ilman sen kummempia velvollisuuksia. Kirjoittelen täysin oman mielipiteeni lakoista ja koristeista. Tässä postauksessa esittelen kolme kynsilakkaa ja seuraavassa kahdet erilaiset kokokynnentarrat. Oon niin innoissani! :)


Kynsilakoissa on mun makuun juuri sopivan jämäkkä ja leveä suti. Pullon koko on 10ml ja hinta 3,95€. Hinta-laatu suhdetta pidän todella hyvänä jo näiden kolmen (ja ennestään parin oman) lakan perusteella. Ehdottomana plussana lakoissa on se, että niillä on erikoiset nimet!

Mulle heti valitettavasti tuli ongelmia näiden lakkojen kuvaamisessa. Sininen mattalakka on ainoa, joka näyttää itseltänsä kuvissa, muut ovat jotain sinnepäin enemmän ja vähemmän. Tuossa pullokuvassa näkyy jokaisen lakan oikea sävy.

Holly Hock on tumma purppurainen cremelakka. Kynsille tarvitsi kaksi kerrosta hyvään peittävyyteen.


Purple Opulence - tässä on värit päin honkkalaa kuvissa. En kuitenkaan kehdannut jättää ilman kuvaa joten kuvitelkaa kynnet pullokuvassa olevan sävyn mukaan. Ei siis ole noin sininen oikeasti.  Kynsillä kaksi kerrosta, eikä pelkoa kynsinauhoille valumisessa ollut.


Limoges Matte - iiihana sähäkän sininen mattalakka. Kynsillä kaksi kerrosta niinkuin muissakin sävyissä. Mattapintaisuus on todella hyvä.Mick's ei välttämättä kaikille ole tuttu nimi, joten tähän väliin pieni tietoisku. Mick's on Pukumiehen nuorisopukeutumiseen keskittynyt ketju Keski- ja Pohjois-Suomessa. Tänä keväänä Mick's vähensi kivijalkamyymälöidensä määrää kuudesta kolmeen eli myymälät löytyy tällä hetkellä Oulusta, Kempeleestä sekä Kokkolasta. Mick'sille perustettiin talvella oma verkkokauppa, jonka kautta voi kuka tahansa tilata vaatteita ja asusteita itselle. Mickistä löytyy monia tunnettuja vaatemerkkejä mm. Vero Moda, Only, Dr.Denim, Diesel, Cheap Monday ja melko uutena Freddyt! Mick's kuuluu S-ryhmään eli sieltä saa kaiken hyvän päälle vielä asiakasomistajat bonukset ostoksista. Mulle se on varsinkin hyvä, kun meidän ruokaostokset tehdään pääasiassa Prismassa. :)

Oletteko te kuulleet näistä Piecesin kynsilakoista tai -koristeista aikaisemmin?

17 kommenttia :

 1. En ole kuullut aiemmin. Nättejä lakkoja, pitääkin tutustua heidän valikoimaansa tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä, että nyt tuli nämäkin tietoon. Verkkokaupasta en itse löytänyt kuin yhden näistä esiteltävistä lakoista. Laitan asiasta palautetta eteenpäin :)

   Poista
 2. Kauniita värejä ja tuo mattalakka on upea! Muistelen, että Jyväskylässä oli ennen Pukumiehessä Mick's, jota kävin aina tyhjentelemässä tammikuun alennusmyynneissä :). Nää kynsilakat on kyllä ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivoja perusvärejä. :) Mukava kyllä saada tutustua näihin.

   Poista
 3. En myöskään ole kuullut,mut kivalta näyttäviä lakkoja sait testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, ettei näitä ole laajalti myynnissä niissä missä Piecesiä on muutenkin myynnissä :)

   Poista
 4. Ooh! Ihan uusi merkki itselleni! Jään innolla seuraamaan ja katsomaan kuvia lakoista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kivaa että jatkoa odotetaan! :)

   Poista
 5. Pieces on aiemmin mulle tuttu vaan asusteista ja leggingseistä. Tosi mielenkiintoisia lakkoja ja ihanan värisiä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin merkki on noista samoista tuttu :) mukavaa, että muitakin meikkejä on lakkojen lisäksi myynnissä.

   Poista
 6. Mulla on joku tosi hämärä mielikuva, että oisin joskus jossain törmänny Pieces-nimiseen lakkaan, mutta.. En kyllä mee vannomaan, voihan se olla joku samantyylinenkin nimi, joka on tullu vastaan. :D Mutta kivoilta näyttää lakat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on blogissa näkynyt aikaisemmin ainakin yksi Piecesin lakoista. Sehän on voinut jäädä mieleen :) vai meinasitko, että jossain kaupassa olet nähnyt?

   Poista
  2. Ah, ehkä se on sun blogista jääny sitten päähän. :) Siitä oon aika varma, etten oo kuitenkaan missään kaupassa ainakaan törmänny.

   Poista
 7. Oi, mielenkiintoista! En ole tosiaan aikaisemmin kuullut kaupasta tai lakoista mitään, joten mielenkiintoista lukea sun mielipiteitä näistä, jess :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makia homma! Viikon sisällä tulossa lisää swatcheja uusista kesäväreistä :)

   Poista
 8. Ihan uus ja outo lakkamerkki. Vaikuttaa hyviltä ja kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää ettei kukaan mukaan ole näihin törmännyt. :o hyvänlaatusia ovat!

   Poista