22. kesäkuuta 2015

Optinen illuusio

Tuntuu, että jokaiset kynnet on tehty todella pikaisesti aamulla ennen töihin lähtöä. Niinkuin nämäkin. Kataroomalta vaihdokkina saatu Gina Tricotin musta tekstuurilakka on odottanut pääsyä kynsille pitkään ja vihdoin sen keksin laittaa kynsille. Tosin kuvissa se ei ole tekstuurinen sillä yritin hakea päällylakan kanssa siitä erilaista syvyyttä onnistumatta. Olispa taas pitänyt mennä sieltä mistä aita olin matalin eli perus mustalla.


Leima on Born Pretty Storen BP-21 laatasta. Leimojen alla on kuvassakin näkyvä Piecesin Coral -lakka. Mua häiritsi näissä kynsissä ihan hirveästi tuo silmiä huijaava sävyero, kun leimat on tehty eri väreillä. Näillä kynsillä en tainut viihtyä kuin yhden päivän.


Nämä kuuluvat niihin "enpäs taida julkaista blogissa" -kynsiin. Epäonnistuneiden kynsien kuvia on todella vastahakoista alkaa rajailemaan ja kokoa muuttamaan blogiin sopivimmiksi, kun taas mieluisat kynnet haluan mahdollisimman nopeasti blogiin.

14 kommenttia :

 1. Kauniit! Nuo pikkutarkat viivakynnet ovat oikeinkin mielenkiintoiset. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Niitä tuli tuijoteltua kynsillä ja näin jälkeenpäin myös kuvissa. Jokin niissä on niin jännää :)

   Poista
 2. Äläshän höpötä! Nää on ihanuudet just siksi, ettei leimoja ole tehty samallä värillä :). Onko Ginalla musta tekstuuri???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian mielikuvituksellista mulle :D Joo on tai oli, sellanen minipullo. Tuli silloin joskus muiden efektilakkojen kanssa myyntiin.

   Poista
 3. Mä kyllä myös tykkään näistä :) Leimat on kivat ja värit sopii yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaiset värit, eikä niitä oo liian monta :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Samaistun kyllä aamulla nopeasti tehtyihin kynsiin; illalla on ihan liian vaikea lakata valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Yleensä mä tykkään tehdä iltaisin kynsiä, mutta nyt on ollut aamuisinkin ylimääräistä aikaa niin tullut tehtyä pikamaneja.

   Poista