8. kesäkuuta 2015

Kukkapitsit

Hallelujah luonnonvalolle! Ah, miten pehmeitä kuvia se saa aikaseksi verrattuna kämäseen,  liian kylmän väriseen valoboxissa kuvailuun. Tässä postauksessa on yksi ainoa kynsikuva koska se onnistui ainoastaan. Kuvaa en ole muokannut muutakuin kääntämällä ja rajaamalla niinkuin teen kaikille muillekin kuville ainoastaan. 

Näissä kynsissä testailin BPS:sta saapunutta leimauslaattaa (BP-L020), jossa on ihania pitsikuvioita. Nämä laatat on herättänyt paljon puhetta toimivuudellaan ja voin sanoa, että mulle sattui toimiva ja ei-toimiva. Ensimmäinen kuvio, jota testailin ei noussut millään toisin kuin tämä kynsillä näkyvä kuvio.


Leimauksen alla löytyy Opi Love.Angel.Music.Babylla tehty liukuvärin poikanen eli idea ei oikein onnistunut niinkuin toivoin. Näillä tuli vietettyä pitkä viikonloppu ja nyt on aika vaihtaa uudet kynnet :)

21 kommenttia :

 1. Oih kuinka kaunis lakkaus! <3 Mun mielestä tuo liukuväri näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 yksivärinen liukuväri on mun mielestä mukavampi toteuttaa ei noin peittävällä lakalla. Jäljestä tulee kivempi mutta onneksi tuossa on leima vähä piilottamassa tulosta :D

   Poista
 2. aivan hurmaavat!! =)

  VastaaPoista
 3. Mulla tuo laatta odottaa testailuja. Toivottavasti toimi! Nätit kynnet, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää testata ne muutkin kuviot paperille ettei rupea veetuttaan kun leimaamispuuhat alkamassa :D

   Poista
 4. Kylläpä muuten sopii tuo OPI:n lakka nätisti pitsin alle. Pitää kokeilla itsekin, jahka muistaa/ehtii/kärsii/viitsii :). Ihana muuten tämä kuvan asettelu <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo LAMB on kyllä ihana lakka <3 ja itsekin tykkään kuvasta. Ihanaa itsekehumista :D

   Poista
 5. Ooh, tykkäään <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit :) ihana toi leimauskuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvio on kyllä kaunis :)

   Poista