12. kesäkuuta 2015

Kesälakkasävyt Mick'sissä

En kerennyt ensimmäistä pakettia kokonaan edes testailla ja postailla, kun toisesta yhteistyöpaketista tuli jo saapumisilmoitus. Tiesin paketin sisältävän uusia kesäsävyjä, mutta että mulle lähetettiin esiteltäväksi näin monta oli yllätys!


Nämä kaikki kuvissa näkyvät lakat löytyy jo myymälöistä. Verkkokaupasta löytyy muut paitsi mattalakat. Ja hinta näillä on 3,95€.


Lakan koostumus on paksuhkoa. Olen huomannut myös, että jos siveltimessä on liian vähän lakkaa ei levittäminen onnistu niin näppärästi. Mä tykkään näillä levittää lakkaa aika paksulti ensimmäisellä kerralla hyvän jäljen saamiseksi. Vaikkaa lakkaa on kynnellä paksusti, en ole huomannut että tarvisin kuivumisaikaa enemmän kuin muillakaan lakoilla.


Tein tuollaisen kivan yhteiskuvan kaikista lakoista. Eikö näytä kivalta? Nyt sitten jokaisen yksityiskuviin.

Coral - ihana korallin sävyinen kahdella kerroksella peittävä cremelakka. Ja mikä kiilto ilman päällyslakkoja :)


Pink Lemonade - ihana kirkas mattapinkki. Tätäkin kynsillä kaksi kerrosta. Mattaisuus on just passeli mun makuun, ehkä hiukan nahkainen jos niin voisi kuvailla.


Crystal Rose - todella hempeän vaaleanpunainen helmiäislakka. Kynsille laitoin kaksi kerrosta ja vapaakynsi näkyy kivasti läpi.


Cabbage - ah, kertakaikkisen upea vihertävä minttu. Sävy on ihanan kirkas. Kahdella kerroksella sopiva peittävyys. Ehdoton suosikki näistä kuudesta lakasta!


Blue Glow - vaaleansininen/babyblue creme, jota kynsillä kaksi kerrosta. Tässä oli myös kiva kiilto ilman päällyslakkaa.


Violet - joukon viimeisenä mattainen violetti.Tässä mattaisuus samankaltainen kuin pinkissä, hieman nahkean näköinen.Kirkkaat sävyt kynsillä on kyllä upeita. Ne piristää mieltä ja asua. Mä en ruukaa valita vuodenaikojen mukaan mitä värejä käytän kynsillä. Talvella saatan yhtä hyvin olla kirkkailla neonlakoilla kun taas kesällä mustilla kynsillä. Useat kyllä mieltää tälläiset kirkkaat sävyt kesälakoiksi mutta en voi kieltää, etteikö ne kesällä näyttäisi hyvältä - varsinkin ruskettuneen ihon kanssa :)

Mikä näistä sävyistä voisi päätyä sun kynsille?

20 kommenttia :

 1. Pinkki ja violetti...tykkään tuollaisesta mattapinnasta :) onnea yhteistyökumppanista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ennestään ole ollut just tuollasta mattapintaista lakkaa, joten nämä on kivoja uusia juttuja senkin puolesta :)
   Minä kiitän!

   Poista
 2. Oi kuinka nättejä sävyjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka onkin aika "perussävyjä" niin tosi kivoja! :)

   Poista
 3. Kaikki paitsi toi helmiäinen kelpais mulle. On ihania värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmiäinen on mullekin vieras kynsillä, mutta tuo oli jotenkin erikoinen. Pitäis keksiä joku ihana idea sen käyttämiseen :)

   Poista
 4. Kauniita sävyjä, erityisesti tuo fihreä sekä fioletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti sai mun ihon näyttämään ainakin luonnossa vähän harmaalta. Mutta ihanan pirteitä värejä on nuo molemmat :)

   Poista
 5. Voi nää on kyllä kaikki ihania! Iski kyllä nyt minuhun liianki hyvin nämä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja kyllä ovat! Miten on voinut jäädä näin pimentoon tämä merkki? Kyllä mä aion ostaa näitä lakkoja lisää eri sävyissä :)

   Poista
 6. Tuo minttu! Miten ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huippu sävy <3 Pistin sen swatchrenkaaseen, niin vieressä kaikki muut mintut näytti vähän tylsältä, kun tää Cabbage oli niin kirkas ja vihertävä :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voisin sanoa, että sä tarvit sen ;)

   Poista
 8. Violet on tosi herkku. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin moneen otteeseen voisinko sen luokitella melkein neon väreiksi, mutta ei se kuitenkaan niin räikeä ole. Kirkas vain :)

   Poista
 9. Oi miten ihana tuo Cabbage!

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Mä voisin lakat järjestää aina uudelleen ja uudelleen värikirjon takia riveihin :)

   Poista