24. kesäkuuta 2015

Ja taas pikakynnet!

Tuntuu, ettei nyt ole ollut inspiraatiota tehdä yhtään haastavempia kynsiä. Kaikki ideatkin on hävinnyt päästä. Yksinkertaisilla kynsillä puksutellaan eteenpäin mutta eihän se mitään haitaa, tykkään näistäkin. :) Rima selvästi yrittää nousta kynsien suhteen, joten hyvä että välillä tulee näitä "tylsyyskausiakin".


Viimeksikin laitoin samaisen Gina Tricotin Green dot glitterlakan tuon violetinharmaan Concreten päälle. Ne vain sopii yksiin. Pitäis keksiä joku toinenkin kiva sävy noiden glittereiden pohjalle. Vihreä Another bite on vähintään kolmen kerroksen lakka, mikä on vähän harmittavaa, kun niin pirteän värinen muuten on. Isot pyöreät niitit sopi näihin kivasti.


Näistä Ginan lakoista tulikin mieleen, että pitäis taas julkaista muutamia swatcheja. Uusimpia lakkoja (3kpl) en ole edes kerennyt ostaa. (Onkohan niitä Oulussa edes?) Verkkokauppaan on myös muutama vanha lakka tehnyt myös paluun. Jospa niitä seuraavassa swatchpostauksessa.

15 kommenttia :

 1. Nämä värit on niin herkut! Mä en ole edes saanut aikaiseksi käyttää green dottia, kun en muka keksi mitään sen alle kuin mustan. Mutta concretehan on täydellinen aluskaveri :). Pitääkin testata joku päivä. Mulla on ihan selkeästi rima noussut kynsien suhteen enkä osaa enää tehdä mitään nättiä ja simppeliä. Aina pitää tuhertaa tuntikaupalla kynsien kanssa. Mutta aikansa kutakin, kyllä se simppeli linjakin varmaan tekee paluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Green dotin alle voisi sopia myös joku tumman vihreä. Harmaa on kyllä mustan kanssa tosi passeli glittereiden alle. :)
   Sun taideteokset onkin niin upeita, että niitä on ilo katsella. Mun mielekuvitus eri riitä sellaiset tekemiseen koskaan. :D

   Poista
 2. Minä tykkään katsella myös "tylsiä" kynsiä koska niistä saa inspiraatiota omiin tylsiin päiviin :D ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei haittaa muiden yksinkertaiset kynnet, niissä on aina joku kiva juju :) Mutta itse ei millään haluaisi julkaista sellaisia kynsiä. Mutta kynsiä ne nekin samalla tavalla kuin monta tuntia väkerretyt. :)

   Poista
 3. Yksinkertaiset, mutta oikein nätit <3

  VastaaPoista
 4. Joskus on kivempi mennä ihan yksinkertasilla kynsillä. Nää on tosi kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitää paikkansa. :) Kyllä mä ruukaan tehdä aina sellaset miltä sillä hetkellä tuntuu.

   Poista
 5. Näähän on tosi söpöt, vaikka yksinkertaiset ovatkin. Ei kaiken aina tarvi olla monimutkaista näyttääkseen kivalta! :)

  VastaaPoista
 6. Oi nämä on ihanat! Tulee ihan napit mieleen noista vihreistä niiteistä :)

  VastaaPoista