16. kesäkuuta 2015

Himmeetä siksakkia

Nämä kynnet oli taas yhden nopean aamun aikaansaannos. Eniten aikaa taisi mennä kahden värin valitsemisessa.  Äkkiä jokaista väriä pari kerrosta kynsille ja kerros pikakuivattajaa. Hetken odottelun jälkeen iskin sellaisen 10 minichevronin liuskan yhdelle kynnelle, josta sitten yksitellen siirsin ylimääräiset toiselle käden kynnelle.


Tuo likainen pinkki on Flormarin/KoneHelsingin Amaranth, jota en olekaan testannut kynsilleni vaikka halloweenin aikoihin miitistä sen jo sain. Kultaisen YSL sain äidiltä tuliaisina Tallinan laivalta melkein vuosi sitten. Eipä sekään ole tainut päästä kynsille kuin korkeentaan kerran! Nytpä on ainakin todistusaineistoa ;)


Pitkään aikaan ei ole tullut käytettyä näitä siksakkivinyyleitä. Nämä on sellaiset "pitkästä aikaa"-kynnet :D Kovasti tekisi mieli tilata kaikkia uusia vinyyleitä. Kerran oon vain tilannut jonkun lajitelman erilaisia vinyyleitä Nail Vinyls -verkkokaupasta. Nyt voisi kokeilla jotain muuta.

16 kommenttia :

 1. Nää on niin ihanat! :) Ite kävin just tänään Mi Nailsilla, muutama vinyyliarkki oli siellä mua oottamassa ja nyt on sit runsaudenpula et mitä niistä ekana testais.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :) Mi Nails voi olla hyvinkin seuraava paikka, mistä ostan vinyylini varsinkin näiden bloggaajakuviointien jälkeen! :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Hauska idea lakata yksi siksak-raita eri värillä kuin muut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Munki mielestä se tuo vähän lisäiloa silmille, kun ei ole aivan yksivärinen :)

   Poista
 3. Ihana lakkaus, tuo vinyylikuvioitu kynsi kokoaa ihanasti kaikki värit yhteen :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti sopii tuo kultainen chevron pinkeiden väliin :). Pitääkin kokeilla, jahka saa aikaiseksi taas tarttua vinyyleihin. Ne on jotenkin niin hankalia, kun pitää yksitellen irrotetta ja asetella. Ylimääräinen käsi olisi paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmatta kättä vois tarvia useammassakin asiassa :) Tällä kertaa tosiaan pääsin helpolla, kun ei tarvinnut kuin toisen käden kynteen asetella kun toinen tuli automaattisesti siinä sivussa :)

   Poista
 5. Oikein nätit lakkaukset! Hyvin mätsää :)

  VastaaPoista