28. kesäkuuta 2015

Aztec Jungle

Alkuillasta kaivoin esiin kasan pois muuttaneiden lakkojen swatchtikkuja. Päätin harjoitella vähän ohuen siveltimen käyttöä niihin. Yritin tehdä kivoja abstrakteja kukkasia villein vedoin mutta ei ne kyllä oikein lähteneet onnistumaan. Hetken päästä hain puhelimen uhkarohkeasti pöydälle viereeni (asetonin kaatumisriskin vuoksi rohkeaa) ja selailin google kuvahaussa "aztec nail art" kynsiä. Valikoin sieltä jotkin helpot mallikynnet, jota swatchtikulle rupesin kopioimaan. 

Oon huomannut, kun haluan oppia jotain uutta mun on helpoin oppia kopioimalla ensimmäiset kerrat kuvista. Videotutotkin on ihan jees mutta parasta on vain omalla tyylillä tehdä se mitä näkee. Monien harjotteluvetojen jälkeen oli aika uskaltaa tehdä jotain kuvionpoikasta kynsille.


Tuon vihreä lakan ostin joskus, kun Essencet saapuivat Raahen Halpa-Halliin. Omaa vuoroansa pääosiin se on odottanut todella pitkään. Sivurooleissa Brazil Jungle on vilahtanut. Tämän vihreän voisi sanoa olla laiskan lakkaajan unelma: yhdellä paksulla kerroksella täydellinen peittävyys.  Kuviot piirsin akryylimaalilla ohuella siveltimellä. Aika yksinkertaisella kuvioinnilla menin. Mulle viivojen piirtäminen on jo työn ja tuskan takana. Oon näihin ensimmäisiin julkisiin atsteekkikynsiin tyytyväinen.


Mä tarvin pienen pieniä neliöstrasseja ja erityisesti niittejä. Nuo etusormessa olevat näyttää hyvin kömpelöiltä. Jospa muistaisin tilata niitä ennen seuraavia kynsiä, joihin voisin tarvita sellaisia. Pää alkoi lyömään nyt tyhjää, joten toivotan kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa. Toivottavasti ne helteet sieltä tulee ettei tarvis kalsareita pitää jalassa!

12 kommenttia :

 1. Vau, hyvin oot onnistunu näisä. Upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläiset kommentit aina kannustaa jatkamaan harjottelua entisestääm :)

   Poista
 2. Mä en ikinä saisi noin siistejä kuvioita varmaan viidennelläkään kerralla. :D Ja oon erityisen laiska ottamaan siveltimen käteen, mielummin häärään jonkin muun tavan kanssa paljon kauemmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivellin on kyllä vihonviimeinen mikä itsellekään käteen tarttuu. Mukava silloin tällöin piirrellä mitä sattuu mallitikuille :)

   Poista
 3. Ooh, onpa upeat nämä! Hurjan hyvin oot kyllä onnistunut, ja hirmuisen kärsivällinen ollut kun oot jaksanut kaikkiin kynsiin kehittää jotain :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Meinasin peukalot unohtaa koristella kokonaan niin niihin vain aivan suunnittelematta jotain epämääräistä söhersin.

   Poista
 4. Vähänkö hienot!! :) Nimetön näyttää ihan leimalta, mä en ikinä sais noin suoraa jälkeä aikaseks! :D

  VastaaPoista
 5. Hienot kuviot olet jaksanut väkertää ja ihanan värinen pohjalakka :)

  VastaaPoista