19. toukokuuta 2015

Waterspots

..tai hairspray spotted! Yli puolen vuoden jälkeen uskaltauduin kokeilemaan water spotted tekniikkaa. Tämä on nyt mun toinen kerta ja hyvältä näyttää vaikka itse sanonkin. Tää vaan on niin paljon helpompaa kuin mikään marmorointi. Uskokaa pois! :)


Mulla oli kynsillä swatchailun jäljiltä Gina Tricotin Power pink. Ensimmäinen tälläinen murrettu pinkki sävy, joka jotenkin passaa meikäläisen nakkeihin. Selailin tikkuviuhkaa ja kirkas pinkki (Opi Kiss Me I'm Brazilian) näytti hyvältä Power pinkin vieressä, joten se valikoitui toiseksi sävyksi. Kokeilin mustan toimivuutta vedenpinnalla mutta se oli liian paksua ettei minkäänlaista kuviota lähtenyt syntymään. Muistin sitten hyvin synkän tumman violetin Darknessin Gina Tricotilta ja se toimi tässä hommassa. Ja näyttäähän se lähes mustalta.


Kuvioinnin tein tutulla Osisin hiuslakalla, joka tuli aikoinaan LivBoxista. Se toimi hyvin ekalla kerralla niinkuin toisellakin. Pari pirtsakan pinkkiä niitti lopuille kynsille niin lopputulos on aika jees :)


Yllätin itseni näillä kynsillä täysin. Olin jo valmis poistamaan ne samantien muttei onneksi tarvinutkaan :) Aion kokeilla vielä joku päivä Sinneylläkin nähtyä waterspotted väriyhdistelmään, jossa oli minttua, valkoista ja kultaista. Se joku päivä voi olla ensi viikolla tai puolen vuoden päästä, minustako kun ei koskaan tiedä :)

Onko hyvä väriyhdistelmä teidän mielestä? 
Nappaako kuviointi?

55 kommenttia :

  1. Tosi onnistunut kuviointi ja väriyhdistelmästäkin tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Oii mulla on ollut aikeena kokeilla tätä tekniikkaa ja nyt kyllä teen tälläiset koska lopputulos on näin hieno!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, ei muutakuin vesikupin ääreen! :)

      Poista
  3. Ei hitsi mitkä kynnet! Värit, kuviot... kaikki <3. Nyt ollaan nimittäin jo aika lähellä sitä pistettä, että meikä tarttuu vesikuppiin ja hiuslakkaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että muutkin tykkää näistä! :) oioi, kaikki veden kanssa läträämiset on jännittävää, kun kaikki saa aivan erilaista jälkeä aikaiseksi :)

      Poista
  4. Aivan mielettömän upeat! Saatanpa joskus yrittää kopsata :)

    VastaaPoista
  5. Mä en vaan ymmärrä miten mä en onnistu tuossa tekniikassa? :D Teenkö vaan siinä suihkutuksessa jotain väärin? :o Upeat kynnet oot saanu aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varmasti tässäkin on tekniikkansa, ei läheskään joka suihkautus kerta onnistunut näitäkään tehdessä. Renkaat ei lähtenyt laajeneen tai menivät liian isoiksi siihen nähden mitä halusin :) pitäisköhän tästä yrittää saada jotain videomatskua..

      Poista
  6. Tosi hienot kynnet, miellyttää ainakin minua kovin :) Ja ehkä täytyy itsekin uskaltautua tätä koristelutyyliä kokeilla, jos kerran on NIIN helppo (ainakin sama hiuslakka löytyy omasta takaa)! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Nojoo, helppo kun ei tarvi käyttää kuin yhtä lakkaa veden pinnalla (ooo, miltäköhän näyttäis monivärisenä?). Jospa sulla toimis tuo samainen hiuslakka myös. :)

      Poista
  7. Voi että on kauniit! Pitäisi itsekin kokeilla taas tätä tekniikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Tää on ihan hauska, kun voi tehdä monen tyylisiä; säikeitä, verkkoa tai palloja :) Pitäis itekin uskaltaa kokeilla noita muitakin tapoja :)

      Poista
  8. Mun on kanssa pitänyt monesti tehdä tällä tekniikalla mutta sitten se on jäänyt. Nyt kun läväytit näin mageet niin pakko on kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihanat! Tosi hyvin oot onnistunu! :)

    VastaaPoista
  10. Ompa tosi onnistunut lakkaus! Herkulliset värit ja toi waterspotted tekniikka tekee (onnistuesssaan, niinkun sulla) tosi tosi kivaaa jälkeä :)

    VastaaPoista
  11. Todella kaunis lakkaus, tykkään! :) Pari kertaa oon tätä tekniikkaa käyttänyt, mutta pitäisi kokeilla taas uudemman kerran, tällä saa kyllä aikaan nätin lakkauksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Annie! :) Kiva, kun tulit kommentoimaan. Tällä tyylillä saa kyllä vaikka minkälaiset kynnet aikaiseksi :)

      Poista
  12. Tosi hyvin onnistunu! :) Tykkään!

    VastaaPoista
  13. Nää on tosi kivat! Mä oon kerran kokeillut ja sillon sain vaan jotain miniriekaleita kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pauliina :) Mutta miniriekaleetki voi olla kivoja :D

      Poista
  14. Todella hyvä toi väri yhdistelmä! Mä tykkään(:

    VastaaPoista
  15. Tosi upeat! Ja joo, mullakin odottelee tämä tekniikka kokeiluaan vielä... Nää sun hienot kynnet kannustaa kyllä yrittämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi :)
      Ihan mahtavaa, jos näistä kynsistä sait kannustusta. Ei muutakuin suihkuttelemaan reikiä :)

      Poista
  16. Aivan ihana väriyhdistelmä♥ Ja toi kuviointi I'm in love♥ en vaan itse uskalla kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa sattui tulemaan tuollaset, seuraavalla kerralla jotain muuta :)
      Noo, ei tää oo pelottavaa. Rohkeasti vain! :)

      Poista
  17. Huippuhienosti onnistuneet! Miten onkin noin hyvä kuvio tullut! Upee värisyhdistelmä, kaikki kohillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon kannustuskommentti, kiitos Sole <3 :)

      Poista
  18. Whaaaaat ihan huisin hienot! En ensin edes tajunnut että tuon tumman lakan alla on pinkkiä, mutta sitten kun sen huomasin niin leuka loksahti auki. :D Ihan tajuttoman upeet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks! <3
      Nuo tummat vangitsee kyllä katseet. Oliskohan pinkki miten näkynyt, jos olisi tehnyt värit toisipäin? :o Ehkä pitää kokeilla sitäkin joskus. :)

      Poista
  19. Väriyhdistelmä on kiva ja nuo kuvioinnit näyttävät hyviltä! :) Tämäkin on sellainen tekniikka mitä mun on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta en ole vielä uskaltanut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :)
      Rohkeasti vain kokeileen tätä(kin) tekniikkaa. Mä pidän tätä helpompana, eikä tähän ryhtyminen tunnu niin vaivalloiselta verrattuna tosiaan vaikka vesimarmorointiin. :)

      Poista
  20. Wautsi, aivan upeat! Täydellinen väriyhdistelmä.

    Mä olen pyhästi vannonut että vesimarmorointiin en ikinä koske, mutta tätä voisin kyllä joskus kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Viveka :)
      Tämähän on polku tuohon vesimarmorointiin. Ei kauaksi heitä toisistaan ;) Ei mutta ehdottomasti kokeilet tätä tekniikkaa :)

      Poista
  21. Voih, nää on kyllä ihan mielettömän upeat! Tosi onnistuneet. :)

    VastaaPoista
  22. Voi vitsit nääkin on ihan huiput! Mun mielestä tuommoinen tumma violetti sopii paljon paremmin tähän kuin miltä musta olisi näyttänyt :)

    VastaaPoista