8. toukokuuta 2015

Watercolor waterdecals

Täytyy myöntää, että näihin kynsiin ei ollut minkäänlaista inspiraatiota tehdä. Mielessä pyöri vain "nää täytyy saada nyt pois alta ja testattua". Ja minähän testasin. Kyseessä oli siis tältä erää viimeinen/neljäs testituote BPS:lta ja ne on nämä kokokynnen waterdecalit. Oon aikaisemmin kokeillut vastaavia myös mutta silloin muistan sentään onnistuneen nätisti; nyt tuli rumaa jälkeä :D


Myönnän myös sen, että nämä tuli tehtyä vain yhteen käteen. Kuvio ei olisi tällä tyylillä riittänyt ainakaan mulla kaikkiin kynsiin. Eikö näytäkin tuossa kuvassa värit ihan kirkkailta? No sitä ne ei olleet. Pahvista irrottua jäljellä oli todella hailakka kuviointi. Kerkesin jopa luulla, että kaikki värit on liuennut veteen. Laitoin keskisormeen ja nimettömään Ginan valkoista, pikkurilliin Chg Life is Rosy ja etusormi/peukalossa on Color Clubin Shabby Drab.


Valkoisen päälle ilmestyi kiva vesivärimäinen kuvio, hailakka siihen nähden mitä arkilla näytti. Tummien lakkojen päällä kuviointi ei oikeastaan näkynyt kuin hyvinhyvin pieninä sävymuutoksina. Nämä siis on varmaan kaikista parhaimmat juurikin valkoisen lakan päällä. Kaiken lisäksi kalvot meni kärjistä ruttuun ja repeili jajaja.. Täytyy siis sanoa, ettei tällä kertaa testituotteet vakuuttanut mua - varsinkaan näillä taidoilla.

Psst.. Mulla on teille pientä ja kivaa arvontaa tulossa hetkenä minä hyvänsä! ;)

6 kommenttia :

 1. Kivan näköset decalit! :)
  Mulla oli samoja ongelmia oman arkkini kanssa, ei tullu siitä touhusta mithään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olis ollut kyllä tosi kivat, kunhan olisivat toimineet :)

   Poista
 2. Voi itku miten epäonniset decalit! :/ rasittavia tällaiset epäväriset tapaukset :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimuutokset ärsyttää aina :/

   Poista
 3. Tuollainen iso arkki on hankala, itse taistelin aikanaan niiden karttojen kanssa... Näissä on kiva idea kyllä, mutta harmi etteivät kuitenkaan toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä yhteen kahteen kynteen tuo arkki on ihan kätevä. Joskus nämä arkit toimii ja joskus taas ei. Onneksi nämä ei ollut mikään rahallinen menetys :)

   Poista