26. toukokuuta 2015

Mustaa kukilla

Eilen tehtiin kyllä ennätyksiä BPS:n toimitusajan suhteen. Nimittäin testitavarat oli mulla viikossa lähetysilmoituksesta! Piti hierasta silmiä, kun kirjeen näin postin seassa. Mutta en valita :)
Tämän kertanen tuotteiden valinta oli muutenkin erikoinen muihin verrattuna. Ensimmäisen kerran pyysin testituotelistan ulkopuolelta yhtä leimauslaattaa, joskos voisin saada sen. Ja sainhan minä. Lisäksi valitsin kaksi muuta tuotetta. Tämän lisäksi mulle ilmoitettiin, että laittoivat pari arkkia uusia waterdecaleita pakettiin mukaan, josko testaisin niitä myös. Aika mielenkiintoista, eikö? Ajattelin vain, no mikäs siinä jos kivoja ja hyviä ovat. :)


Nämä kokokynnen siirtokuvat valitsin jälkikäteen, kun olivat juuri laittaneet nämä myyntiin. Valikoin sieltä sitten kivoimmat. Näissä uusissa arkeissa näyttää olevan kahdet erilaiset kuvat. Ainakin mun oli vaikea löytää sellainen arkki, jossa molemmat kuvat ovat kivoja. Tälläisiä laittoivat mulle pari erilaista lisäksi. Kuva arkeista näkyy FB:sta.


Siirtokuvien alle laitoin kerroksen valkoista lakkaa. Yritin etsiä tikuista tuohon turkoosiin mätsäävää lakkaa mutta ei löytynyt?! Kauheeta :D Laitoin sitten varman Ginan mustan. Osissa kuvissa vilahtaa Opin I Snow You Love Me glittereitä, sillä hoksasin vasta kuvauksien puolessa välissä, että nehän voisi passata kivasti. :)


Ja tietty tärkein, nämä siirtokuvat oli paaljon helpompia kuin mun edellinen postimerkkisiirtokuva toilailu. Vähän nuo meinas tuosta kuvauskäden keskisormen alareunasta rullaantua mutta se oli mun ihan moka. Ainoo vika mikä näistä löytyi on se, ettei valmiiksi rajattujen kuvioiden leveys ei riitä mun peukaloon. Mutta näin aksenttikynsiin nämä on aika päheitä :)

28 kommenttia :

 1. On kyllä kaunis decali! Ja ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä eniten kaikista mun tyylinen ja värinen :)

   Poista
 2. Ai että miten kivat, tämä kyllä tahtoo noita siirtiksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mä voin kyllä ainakin näitä suositella :)

   Poista
 3. Johan on upeat! Ihanan kesäisen synkät eli juuri mun makuhermoja kutkuttavat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on aina varma valinta. En muutes edes muista milloin viimeksi olisin mustaa kynsillä käyttänyt. :D

   Poista
 4. Vähänkö ihanat, tollasia mäkin haluan kokeilla

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit!
  Mullekin tuli tavarat tällä kertaa viikossa, ja ihmetystä lisäsi vielä enemmän ylimääräiset siirtokuvat, joista ei ollu ilmotettu etukäteen :D Mutta en valita minäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa lentsikat on lennelly nopiasti :D ai sullekin on tullut yllätyslahjoja, jopa ne nyt on ollut höylejä.

   Poista
 6. Heh, mulle on tulossa kans siirtokuvia kun niitä piti valkata pari arkkia pyytämäni leimauslakan lisäksi, saa ny nähä tuleeko niitä sit kaks vai kymmenen arkkia :D Edellinen testituote-erä oli kokonaan semmonen satsi et ei annettu mahdollisuutta valita mitään, lähettivät vaan :D
  Yllätyin kans ku reilu viikko sitte ostamani laatta tuli viikossa, ja testasinki heti ku oli just tuo leimadecaleissa käyttämäni. Varmaan ne testituotteetki tulee sit tällä viikolla ku muutkin on saanu noin vikkelään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waat? Et oo ite saanut valita? :o ihmetouhua! Jospa ne tulis nopeesti ja extrajuttuja mukana

   Poista
 7. Aivan älyttömän upeat kynnet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaiset kynnet voi välillä yllättää positiivisesti :) kiitos!

   Poista
 8. Tosi kauniit! Joskus tummakin voi olla ihmeen kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä voi :) kiitos!

   Poista
 9. Heidi! Nää on ihan mahtavat<3 Tykkään!

  VastaaPoista
 10. Huippua kuulla että nää toimivat odotettavaa paremmin! :) Tosi onnistunut lakkaus, nuo ISYLM-pallerot sopii kokonaisuuteen kuin nenä naamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ainakin toimi! Vielä en ole kerennyt niitä toisia kokeilla, että ovatko samanlaisia.

   Poista