9. toukokuuta 2015

LUKIJA-ARVONTA (päättynyt)

Oon todella kauan halunnut muistaa teitä lukijoita jollain tapaa. Oon miettinyt pääni puhki, että mitä teille keksisin. Haluan, että palkinto miellyttäisi kaikkia ja mikäpä sen parempi idea siihen olisi kuin lahjakortti. Ainakin mun mielestä lahjakortti toimii aina. :)

Jotta mielenkiinto pysyisi arvonnassa mukana jokaisella, tein siitä yksinkertaisen. Ei ainakaan osaamisesta jää kiinni ja kaikilla on (lähes) yhtä suuret mahdollisuudet voittaa. Alla olevassa lomakkeessa on muutama sarake, johon vain täytätte tiedot. Helppoa :)

Tärkein tieto taitaa olla, että mihin ihmeeseen oon lahjakortin hommannut? No se ihme on Mi Nails! Lahjakortin(koodin) arvo on 20€, jonka olen omakustanteisesti teille ostanut. Mua kiinnostaa kovasti, että mitä voittaja lahjakortilla mahdollisesti ostaisi, joten laitoin arvontalomakkeeseen pakolliseksi kohdaksi, että kerrotte tai linkitätte vähintään yhden tuotteen minkä haluaisit.

**arvontalomake poistettu**

Piristätte mua päivittäin kommenteilla ja tsemppaatte niillä mua jatkamaan tätä harrastusta. Jokainen teistä on tärkiä. Sinä, joka kommentoit blogiini usein tai edes silloin tällöin. Ja myös te hiljaiset anonyymit ja kaikki siltä väliltä. Julkisia lukijoita on bloggerin kautta yli 180 ja Bloglovin'issa näytti olevan yli 80 myös. Ihan huikee määrä!

Mä toivon, että te jotka kommentoitte harvoin tai ette ole kommentoineet blogiini kertaakaan aikaisemmin, jätätte puumerkkinne tähän postaukseen. Kertokaa vaikka ketä ootte ja miksi seuraatte tätä blogia :) Toki myös usein kommentoineetkin saa jättää jälkeä, sillä aion yllättää vielä jonkun kommentoijakin jotenkin, mikäli saan hänet kiinni myöhemmin. :)

Onnea arvontaan!

30 kommenttia :

  1. Seurailen blogiasi, koska teet upeita kynsiä. Täältä saa kivoja ideoita, mitä voi koittaa sitten tehdä omille kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos Siiri :) Mukava kuulla, että munkin tekemistä kynsistä joku inspiroituu :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin joskus Facebookin kynsikoristeluista ja siitä lähtien oon seuraillut sun taidokkaita lakkauksia! Kommentoijana en ehkä niinkään säännöllinen ole, mutta kun oikein ihanat lakkaukset osuu eteen niin silloin on kiva käydä kehumassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit nyt kommentoimaan nyt <3 Täytyy myöntää etten itsekään ole kaikista aktiivisin kommentoimaan, täytyis vähän parantaa siinä kohden :)

      Poista
  3. Sulla on kivoja lakkauksia, kauniit ja siistit kynnet ja parasta antia on Gina-swatchit joita ei muualta löydy. Bloggausintoa ja -iloa kevääseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi <3 Sun kommentteja aina salaa odotan. Tuntuu ihan huipulta kun Suomen parhaimmisto kynsibloggaaja toisin sanoen idoli jättää kommenttia :)
      Ja Ginan swatchien mainitseminen positiivisena asiana on aina mukavaa, kiitos vielä kerran :)

      Poista
  4. Kiitos kivasta arvonnasta! Olen kommenttejen jättämisessä aika huono (siksi instagram toimii, kun voi tykätä :D), mutta nyt minäkin jätän jälkeni. Tykkään blogistasi paljon, lakkaukset ovat upeita ja siistejä sekä kirjoitukset hyviä. On myös hienoa, että joku on tehnyt noin kattavan kollaasin noista Gina Tricotin lakoista! Auttaa meitä muita hurjasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna kommentista <3 Tosi mukava, kun jätit nyt kommenttia :)
      Instagram on kyllä kätevä siinä mielessä. Siellä myös jokainen tykkäys on superkivaa ja palkitevaakin :)
      Kovasti haluaisin tuota Gina-välilehden lakat pitää ajantasalla, koska sieltä olisi helppo kaiketi tarkistaa ja päästä postaukseen. Mutta se on kova homma pitää kuosissa.

      Poista
  5. Kiitos arvonnasta! Itse seurailen äänettömästi monia blogeja ja siun blogia on kiva lukea, koska ihailen kovasti upeita kynsiä, joita olet tehnyt. :) Antaa itselle inspiraatiota värkkäillä kynsiä viikonloppuisin, koska töiden vuoksi arkisin en voi olla kuin naturellein kynsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos super paljon <3 Tosi kiva kuulla, että omat kynnet antaa inspiraatiota muillekin :)
      Onneksi pystyt töiden ohella sentään lakkailemaan viikonloppuisin :)

      Poista
  6. Teet kivoja kunsiä ja sun postauksia on kiva lukea. Gina swatchit on myös kivoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Minka. Kiva, kun kommentoit ^_^

      Poista
  7. Tää on hyvä arvonta! Olen aika huono osallistumaan näihin arvontoihin, mut nyt sen teen ja vielä kun se tehdään tälleen kaavakkeella ettei tarvitse jättää yhteystietoja julkisesti, niin siitä isot pointsit :) Sulla on kauniit kynnet ja upeita lakkuksia. Mä harvemmin kommentoin vaikka blogiasi säännöllisesti luenkin, mut kyllä mä sit jätän jälkeni jos mulla on oikeasti jotain sanottavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että arvonta miellyttää! :) Itse ainakin tykkään tälläisistä, sillä silloin tällöin arvontapalkinnoissa on jotain mitä tuskin tulee käytettyä.
      Harvoin kommentoivat ovat spesiaalilukijoita, silloin tietää, että jotain lakkauksesta on jäänyt mielenpäälle :)

      Poista
  8. Käyn viikoittain vilkaisemassa josko sulta olis tullut uutta postausta. Tykkään kynsijutuista ja sun persoonallisesta tyylistä kirjoittaa blogia, siinä suurimmat syyt miksi seurailen sen lisäksi että oot mukava tytsy itsekin : ) en kai ole koskaan kommentoinut lähinnä siksi etten tykkää kirjoittaa pitkiä kommentteja puhelimella. Oon siis tavallaan anonyymilukija mutta se ei tarkoita sitä ettenkö tykkäisi blogista, päinvastoin! Aurinkoista kevättä, lukija-arvonnan ratkeamista odotellessa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos Marianna <3 Juuri tälläisten kommenttien takia tämä blogin kirjoittaminen on ihan huippuhommaa. Sait hymyn huulille!
      Itselläkin helposti jää puhelimella blogeja selatessa kommentti jättämättä, juurikin vaikeuden takia. Koneella pyrin sitten useammin kommentoimaan :) Toivottavasti arvonnassa onni on myötä sulle!

      Poista
  9. En muista, olenko kommentoinut aikaisemmin ollenkaan, mutta Instagrammin puolella on tullut ainakin tykättyä kuvista. Löysin blogiisi joskus aikoinaan etsiessäni kuvia Gina Tricot -lakoista ja jäin ihastelemaan lakkauksia. Kaunista jälkeä teet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimimerkki vaikuttaa oudolta, joten varmaan ekan kerran kommentoit, mukavaa :) minä kiitän ja kumarran näitä kehuja!

      Poista
  10. Sun blogi on semmonen jota kannattaa seurata. Lakkaukset kauniita ja huoliteltuja, kuvat hyviä, Ginan swatchit mielenkiintosia.

    VastaaPoista
  11. Mä nykyään olen sentään silloin tällöin kommentoinutkin, mutta sanonpa nyt silti jotain. :D Sun lakkaukset on kauniita. Tykkään myös Gina Tricotin swatcheista, joiden takia taisin alunperin sun blogiin eksyä. :) Ja osaltaan on kiva huomata, että löytyy muitakin, jotka käyttävät paljon noita halvempia merkkejä. Toki mä tykkään lukea kalliimmistakin lakoista, mutta välillä harmittaa kun törmää ihanaan lakkaan ja toteaa sen olevan omalle kukkarolle aivan liian kallis. :D
    Mun mielessä muuten kummittelevat edelleen ne sun upeat teippikynnet, pitää varmaan oikeasti yrittää itse tehdä samanlaiset!

    VastaaPoista
  12. Tapasin sut syksyllä kynsisiskojen Halloween-miitissä ja rupesin sitten seuraamaan sinua ja muutamaa muutakin bloggaajaa. :) Tykkään tosi paljon sun lakkauksista, ja musta on mahtavaa kun sulta löytyy swatchit Ginan lakoista :)

    VastaaPoista
  13. Hihi<3 Ihana arvonta, kiitos Heidi :)

    VastaaPoista
  14. En ole varma olenko kommentoinut koskaan blogiasi, voi olla että en. Bloggerin lukulistaa tsekkailen päivittäin, joten uudet postaukset tulee luettua aina suht nopeasti. Se vaan tahtoo tuo kommentointi unohtua tai sitten ei keksi mitään järkevää sanottavaa. Perus vähäpuheinen suomalainen siis myös netissä :)

    Varmaankin tänne tulin jonkun toisen seuraamani blogin kautta ja lukijaksi jäin. Sinulla on laadukkaat kuvat ja lakat/lakkaukset, joita käytät/teet ovat sellaisia, jotka itsellekin iskevät. Olet seuraamistani (vai kaikista bloggaajista?) ainoa, joka esittelee Ginan lakkoja aktiivisesti. Lisäksi tykkään, että täällä keskitytään olennaiseen, eikä kynsilakkapostaukset huku kaiken muun sekaan. Laadukas blogi kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  15. Minä oon kommentoinu suht usiasti sun blogiis. :) Tykkään tosi paljo sun blogistas, koska teet nättejä lakkauksia joista voi helposti saaja inspistä ja tää on se blogi mistä ehtin Ginatricon lakkojen esittelyt. :) On tosi kivaa, että jossain on halpojenki lakkojen esittelyä oikeen kunnolla. On aina kiva lukia postauksias. :)

    VastaaPoista
  16. En oo tainnu itte kommentoida sun blogiin vielä, joten tehdään siihen muutos! Löysin sun blogiin tosi monien linkkien kautta (: Tykästyin monipuolisiin lakkauksiin ja helposti luettavaa tekstiin (: Itse pidän kissa-aiheista blogia joten arvonnan linkkiä en blogiini lisää(:

    VastaaPoista
  17. Mä oon niin huono kommentoimaan, vaikka usein luenkin kommenttibokseja ja sitä kautta löydän monesti uutta luettavaa. Instassa nyt aina tulee tykkäiltyä edes :D Mutta sielläkin kommentoin niin onnettoman vähän vaikka aina tulee itselle niin hyvä mieli kun joku kommentoi! Täällä on kivoja lakkauksia ja tykkään noista gina-swatchailuista koska joskus sieltäkin tulee lakka tai pari hankittua :)

    VastaaPoista
  18. Teet ihania kynsiä ja ihan parasta on että olet ottanut Ginan lakkojen swatchailut elämäntehtäväksesi :)

    VastaaPoista
  19. Voi kiitos Heidi ihanasta arvonnasta! <3 Mä harvoin kommentoin, mutta aina mä kuitenkin luen sun postaukset. :) Sun kynnet on aina niin upeita ja vaikutat niin ihanalta tyypiltä että musta olis niin kiva tutustua suhun paremminkin. :D <3

    VastaaPoista
  20. Tää on kyllä ehdottoman loistava arvonta, ois pitäny itekki hoksata tehä sama et hommaa vaan lahjakortin :D Jos ens kerralla... :D

    VastaaPoista