17. toukokuuta 2015

Gina Tricot - Summer sea, Berry and Shimmer pink

Taas on kertynyt postauksen verran swatchattuja lakkoja. Jippii! :) Kynnet on hiukan venähtänyt pinkkeihin kynsiin, mikä on oikein mukavaa. en muita edes milloin viimeksi olisi kynnet ollut näin pitkinä. Mutta näihin swatcheihin.. Näistä ei ole verkkokaupan mukaan yksikään enään myynnissä, joten eikö nämä voisi luokitella jo htf-lakoiksi? Taitaa kohta koko mun kokoelma olla täynnä noita hooteeähviä vaikka eipä nämä taida olla niin haluttuja koskaan, että hinnatkin nousis.  Hehheh..

195 Summer sea - upea shimmerinen turkoosi lakka. Peittävyys ei sentään niin kiva ollut vaan vaati kolme kerrosta näille kynsille ja näyttää vähän vieläkin heijastuvan kärjet läpi. Pientä kaljuuntumista oli havaittavissa, mutta tarpeeksi kun lakkaa oli sudissa niin homma hoitui.


204 Berry - creme purppura. Hyvä peittävyys ja levitettävyys. Kynsillä kaksi kerrosta.


133 Shimmer pink - nimensä mukaisesti ihastuttava vadelmainen pinkki kera kultaisesta pinkkiin shiftaavan shimmerin. Peittävyys tässä oli hyvä ja kynsillä on kaksi kerrosta tasaiseen peittävyyteen. Ensimmäinenkin kerros peitti niin mukavasti, että taidan kokeilla tätä joskus leimaamisessakin :)


Arvonta on vielä muutaman vaivaisen tunnin avoinna ja osallistumisia on tullut todella monta! Matti Myöhäiset ja Kirsi Kiireiset kerkeävät ottaa vielä osaa :) Mä huomenna töiden jälkeen arvon lahjakortin uudelle omistajalle ja pistän heti miten sähköpostia. Ilmoitan voittajan nimen myös blogin puolella. Jännittäkäämme siis vielä vähän alle vuorokauden :) Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

15 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kaikki kyllä on :) kesälakkoja <3

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahingossa tullut valikoitua kesäiset sävyt yhteen :)

   Poista
 3. Oi, nämä on ihania! Ja kylläpä sulla tosiaan on nätin mittaiset ja malliset kynnet nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitta alkaa olemaan aika passeli. Nyt kun vain muistaisi viilailla niitä, että pysyvät tässä kohti. Yhtään pidemmäksi jos pääsevät, katkeaminen on taattu :)

   Poista
 4. Tosi kauniita! Kiva nähdä tuo shimmer pink kynsillä, sitä kun ei paikalliseen ginaan millään tunnu eksyvän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin vanhempi lakka, niin ei tiedä onko se tulossa joskus uusintasatsina myöhemmin. Toivottavasti! :)

   Poista
 5. Multakin löytyy tuo Berry, tilasin sen joskus muutaman muun lakan kanssa kun olivat alennetuilla hinnoilla. Ja onneksi tilasin silloin! :D
  Tuo Shimmer Pink on kyllä upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginan lakkojen kanssa saa kyllä olla nopeana jos jonkun itselle haluaa. Ikinä kun ei tiedä tuleeko niitä myöhemmin myyntiin enään. :D

   Poista
 6. Shimmer Pink. <3 Rakkauslakka!

  VastaaPoista
 7. Toi Shimmer Pink on upee!

  VastaaPoista