26. huhtikuuta 2015

Something Can Go Wrong + minä somessa?

Ajattelin tehdä tälläisen erillisen postauksen medioista,  joissa mua voi seurata. Ei niitä montaa ole mutta onpa kuitenkin! Ja tämä on muuten blogin 500. postaus! 8)


Blogin facebook-sivuilta löytyy kaikki swatchkuvat Gina Tricotin lakoille, jotka olen kerennyt tehdä. Sieltä voi helposti käydä selailemassa kuvakansion läpi, etsiä mieluisen väriset lakat ja laittaa ne muistiin. Jos jokin askarruttaa tietyn lakan kohdalle, kannattaa kommentilla kirjoittaa kysymys lakan kohdalle. Toki tiedon löytää myös blogista swatches-tunnisteen alta nopeiten. 


Instagramista löytyy kaksi profiilia. Niin sanotusti henkilökohtainen @heipyh, johon laitan pääosin kaikista tehdyistä kynsistä kuvia + omasta pärstästä ja elukoista. Ruokakuviakin saattaa vilahdella. @ginatricotpolishes käyttikseltä löytyy nimestäkin päätellen pelkkiä Ginan lakkojen kuvia. Se päivittyy aina kun muistan! Kannattaa ihmeessä kertoo kaverillekin, jos ginan lakat kiinnostaa, niin sieltä löytyy ;)

Pinterestkin multa löytyy (heipyh), mutta sitä en oo oppinut oikein käyttämään aktiivisesti muutakuin omien inspisjuttujen hakuun. Pitäisi muistaa sinnekin välillä lisätä kuvia, mutta se tuntuu jotenkin vaivalloiselta ja monimutkaiselta. Patistakaa mua, jos te tykkäätte käyttää sitä kanavaa seuraamiseen :)

Youtubestakin löytyy muutamia videoita kynsiin liittyen! Tekisi mieli pitkästä aikaa kuvata jotain videota mutta ei keksi tarpeeksi helppoa ( heh :')). Videoehdotuksia otetaan vastaan! Sieltäkin löydyn heipyh nimellä. Pitäisi vähän ulkoasua hioa siellä, niin sinne voisi joku eksyä uudemmankin kerran.

Tulikohan tässä kaikki tärkeimmät esiteltyä. Eiköhän minut löydä lähes joka paikasta nimimerkillä heipyh. Twitterinkin tein mutta se tuntuu vähän liian monimutkaselta paikalta. Vaatii vähän enemmän tutustelua kuin 15min aamukiireessä. 

2 kommenttia :

  1. No sähän oot joka paikassa! Pitääkin pistää tuo sun insta seuraukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :) Kynsikuvia on mukava jakaa, jos joku niistä joskus vaikka inspiroituis. Se on aina mukavaa kuultavaa/luettavaa! :)

      Poista