21. huhtikuuta 2015

Gina Tricot - Lemon, Blurple and Metal rose

Toinen satsi swatcheja ulos. Lemonia löytyy jälleen uudelleen julkaisun jälkeen ja Metal Rose on yksi uusimmista lakoista. Blurplea ei ole saatavilla kaupoissa ainakaan,mutta ettepä te näe oikeaa sävyä siitä niin ei tuu haluhimoa :D

131 Lemon. Ihana ärhäkän sitruunankeltainen (ei kuitenkaan neon) creme. Tyypilliseksi keltaiseksi aika ketku levittymään, mun kynsillä 2 tai 3 kerrosta riippuen kynnestä. Valkoisen päällä toimii varmasti hyvin myös parilla ohuella kerroksella. Tästä voi olla kaksi erilaista versiota olemassa ja tämä minun on tästä uudemmasta satsista. Olisi huippua, jos joku kommentoisi onko tämä uudempi kuinka paljon erilaisempi ensimmäiseen verrattuna :)


171 Blurple. Sinivioletti crelly. Omilla kynsillä hyvä peittävyys kolmannella kerroksella. Kuvissa huomattavasti enemmän sininen kuin luonnossa. Todella vaikea kuvattava, harmi. Meinaisin jättää kokonaan julkaisematta, mutta parempaa swathcia en tähän väliin saa josta olen pahoillani.228 Metal rose - voikohan tämän luokitella glass fleck-lakaksi, kun seassa on vähän isompia hituloita. Mä en näistä niin tiiä mutta kiitos vinkistä Mallelle. No kuiteskin ainakin pinkki shimmerlakka. Ei kuitenkaan neon vaikka kuvissa kirkkaalta näyttääkin. Kynsillä kaksi kerrosta.


10 kommenttia :

 1. tosi kivan näköinen tuo keltainen lakka!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä nousi Opin Brazil kokoelman keltaisen kanssa samalle viivalle. :) Ihanat on!

   Poista
 2. Onkohan tuo Metal Rose glass fleck -lakka? Näitä on kyllä aina niin ihana analyseerata :). Tämä pitää kyllä vielä käydä nappaamassa Ginalta jahka niille nurkille eksyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä mitään hajua, mutta tuo se voisi kyllä olla googlailun perusteella :) Kiitos Malle!

   Poista
 3. Oiiih tuo Lemon! <3 Siis mä en tajua, oon alkanut hirveesti himoitseen kaikkia keltaisia lakkoja lähiaikoina :D Kai se on tää kevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi kevät ja kesä tekee tuloaa sun kynsirintamalle :)<3 Liian harvoin sitä tulee vain laitettua keltaista kynsille vaikka on ihanan pirtsakka väri.

   Poista
 4. Metal Rose oooh, kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en aivan täydellisesti saanut kuvaan vangittua sitä, mutta aika kiva se on vaikkei ihan mun väri olekaan :)

   Poista
 5. Oi, tuo pinkki :)
  Kiitos ihanasta kommentista mun arvontapostaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on pirtsakka :) Ginalla on paljon shimmerisiä pinkkejä lakkoja. Taitaa olla tekijöiden suosikki ;)

   Poista