20. huhtikuuta 2015

Gina Tricot - Classy Red, have a bite and Turquoise

Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa kauan mutta nyt sen julkaisen vaikka jouduinkin vihreän osalta veikkaamaan kerrosten määrää. Vähän tälläinen sekalainen seurakunta. Nämä kaikki on vanhempia lakkoja, mutta punaista näyttää löytyvän verkkokaupasta ainakin. 

161 Classy Red  - tumman puhuva verenpunainen. Kerroksia kynsillä kaksi. Koostumusta täytyy kehua, ettei se valahtanut kynsille vaan pysyi siellä missä sivellin kävi. Itseä sai syyttää, jos meni liian lähelle kynsinauhoja.44 Have a bite - ihana kirkas vihreä. Taaskaan mulla ei oo muistikuvaa kuinka monta kerrosta näissä on, mutta veikkaan 2-3, riippuen kerrosten paksuudesta.181 Turquoise - omaan silmään vähän harhmahtava turkoosi creme tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen kynnet.
6 kommenttia :

 1. Yllättäin tuo vihreä ja turkoosi sai mut kuolaamaan ja tahtomaan omakseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo turkoosi on ihana :) ja tuo vihreä näyttää vähän ylikirkkaalta noissa kuvissa :D

   Poista
 2. Nämä sinun watchit on kyllä ihan ylivetoja! just vietin hyvän tovin ginan verkkokaupan ja sinun blogin välillä suhaten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että niistä on hyötyä ja iloa muillekin :) pitäs vähän aktivoitua niiden suuhteen ja tehdä muutama lisää. Vielä muutama kymmenen on esittelemättä :)

   Poista
 3. Oooh, kaikki sävyt on todella kauniita ja houkuttelevia! Keskimmäisestä tulee elävästi mieleen CG:n Def Defying :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kuvista päätellen aika lähellä nuo kaksi. Ginalla on myös toinen ihan saman sävyinen lakka kuin tämä have a bite. En huomaa niistä oikein mitään eroa. Nimeä en tähän hätään muista. :D

   Poista