31. maaliskuuta 2015

Sininen vai violetti?

Tiiättekö sen tunteen, ettei osaa päättää mitä sitä tekis kynsille. Ja vielä silloin, kun ideoita on liikaa. Meikä tietää. Nämä kynnet oli sellaset miettimiskynnet, että mille rupiaisin seuraavaksi. Ei siis mitään suurta aivotyöskentelyä näiden osalta ole tehty.

Blogin facebookin eilen harmittelin sitä, kuinka vaikeeta on saada kuvattua violetteja lakkoja oikean värisinä. Mulla kylmät violetit menee todella sinisiksi kuvissa. Ja taas punasävyiset violetit pinkkiin päin. Näiden kynsien alla on muutama kerros Ginan Blurplea, joka on violetti-sini-violetti-sininen eli ei oikein tiiä kumpaa se puoltaa enemmän. Sen päälle vetäsin kerroksen Flormarin U25 violetti-sinistä shimmerlakkaa. Aksentissa pari kerrosta Ginan Whitea ja leimat Konadin mustalla BP-13 laatasta.


HÄHÄÄ. Oikeesti alkuteksti oli pa-puhetta. Mä yritin tehdä näihin kynsiin leimadecaleita. Eihän siitä mitään tullut. Edelliselläkin yrityskerralla kaikki meni päin honkia. Tällä kertaa tein näin: nostin leiman normaalisti stamperiin ja annoin kuivua vähän. Sen jälkeen täytin aukkoja värilakalla. Annoin jälleen kuivahtaa. Sitten laitoin pikakuivattajaa. Ja sainkin kuvaläpyskän irti stamperista. Mutta sitten tulikin se vaikeus! 

Mulla oli kahdella eri leimaismella kuvat. Ekalla kerralla yritin laittaa sen kuivalle kynnelle ja kiinnittää sen päällyslakalla. Ei onnistunut. Toisen sitten laitoin kosteahkolle pohjalakalle ja vielä vähemmän onnistu. Nyt mättää meikäläisen tekniikasa jokin ja pahasti. Taidan ennen seuraavaa yrittämää kuunnella kokeneiden ohjeita (antaa tulla vaan!) ja katsoo youtubesta muutamia videoita. :D Siihen asti jätän leimadecalien teon sen homman taitajille :)

28 kommenttia :

 1. Mä oon epäonnistunut leimadecaleissa paljon useammin kuin onnistunut. Multa ei siis neuvoja heru. :D Mutta tosi hienot kynnet sait kuitenkin aikaiseksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sentään oot onnistunut. Se on jo saavutus :D Ehkä sitä itekin joskus, edes kerran.
   Minä kiitän :)

   Poista
 2. Oi ihanat ^^, pitäiskin tota konen lakkaa joskus taas käyttää! Ite oon kahesti kokeillut leimadecaleja ja molemmilla kerroilla on toiminut :o ainoa ero mitä keksin on että käytin tavallista päällyslakkaa joten irrotusvaiheessa se oli vielä vähän tahmainen ja tarttui kynnelle. Sitten vaan pikakuivattava päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin aivan ekalla kerralla kun tein leimadecaleita muovin päälle niin käytin normaalia päällyslakkaa. Silloin tosin järjestys oli päinvastainen :D Mutta täytyykin kokeilla normilakkaa ja malttaa odottaa sen verran että se on tarpeeksi kuiva :)

   Poista
 3. Mä yritin just äsken blobicurea ja voin sanoa, että siitä tuli lähinnä blob. Tiputtelin pallerot ihan märälle lakalle mutta ne jäi kiltisti sellaisiksi 3D-puolipalloiksi kynnelle eikä levinnyt mihinkään. Poistoon meni! Tänään on taas näitä päiviä, että pitäis vaan mennä sohvalle ja unohtaa kynnet :). Mutta noi sun siniset shimmerillä ja leimakynsi siihen päälle mustavalkoisena ovat kyllä hyväksi sielulle <3. Mä en ikinä muista käyttää noita Flormarin shimmereitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Mä en oo edes taida vaivaantua kokeileen blobicurea. Se näyttää ja kuullostaakin liian vaikealta :D
   Flormarit jää mullakin hyvin herkästi käyttämättä. Enkä oo ikinä oikein osannut käyttää erillisiä shimmerlakkoja. Mulla ne hitulat pitää olla siinä lakassa valmiina mitä käytän :D

   Poista
 4. Kyllä on taas kauniit kynnet! En tiedä, ootko jo testannu tätä mutta omille kynsille saan leimadecalit parhaiten niin että väritän leiman leimasimessa, annan kuivua hetken ja sitten leimaan sen siitä suoraan kynnelle vähän tahmean lakan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en taida uskaltaa kokeilla suoraan kynnelle siirtämistä, kun mun tuurilla lakat menee ruttuun tai ne ovat liian kuivat jo :)

   Poista
 5. Nätit kynnet taas! :)
  Mäkään en osaa noita leimadecaleja, en vain saa niitä tarttumaan kauniisti. Pitäisi kyllä varmaan taas pitkästä aikaa kokeilla ihan vaikka vain muistaakseni kunnolla miksi mä en niitä tee.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Joo, ne menee aina ihan ruttuun. Sama ongelma kuin kokokynsi tarrojen kanssa :D Ne ei vaan asetu suoraan kynnelle.

   Poista
 6. Musta lakka on kuvien perusteella kyllä selvä sininen - ja oikein kaunis sellainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat onkin vähän väärässä. :) Mutta kivalta se näyttää silti, ei siitä mihinkään pääse!

   Poista
 7. Mä sanoisin lakan olevan sinilila. :D Hienot kynnet silti vaikka vastoinkäymisiä olikin ! =)
  Mä en oikein osaa auttaa noiden leimadecaleiden kanssa, kai sekin jotenkin liittyy tähtien ja kuun asentoon ? :D Olen monta kertaa kokeillut ja vain kerran saanut kaksi decalia kynsille asti ja se oli vielä ensimmäinen kokeiluni jolla onnistuin. Muilla kerroilla ei ole asettunut kynsille niin kuin olisin halunnut, on mennyt ryppyyn tai kuivahtanut stampperiin. Pikakuivattaja ei ainakaan mulla toiminut kun kuivui liian nopeasti, Konadin leimapäällyslakalla tein ekalla kerralla ja onnistui sekä jousti tarpeeksi ja kiinnitin ihan kirkkaalla päällilakalla ja pikakuivattaja päälle. Enempää neuvoja en osaa sanoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinilila voi olla tosi hyvä kuvaelma tuolle lakalle :)
   Mun pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla normaalia päällylakkaa, josko onnistuisi paremmin. Kiitos vinkeistä!

   Poista
 8. Mulla pursuaa kans pää täynnä ideoita eikä oikein tiedä minkä toteuttais ekana.

  Lakasta sanoisin et se on aavistuksen verran violettiin päin menevä sininen :DDDD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, sellainen se just taitaa olla! :D

   Poista
 9. Tosi tyylikkäät kynnet! Ihan siniseltä tuo mun mielestä näyttää, ihana! Leimadecaleita en oo kokeillut ja kynnys vaan nousee, kun luen näitä juttuja :D Mut täytyy jossain vaiheessa uskaltautua kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noou, ei näiden tekstien ole tarkoitus pelotella ketään :D Ota näistä vain vinkkejä, mitä ei kannata tehdä ;D

   Poista
 10. Mie niin tiedän tunteen, kun mielessä on monta ajatusta kynsille eikä sitten osaa päättää mitä sitä tekisi :D
  Silloin miun kynnet yleensä on täynnä sekasotkua, mutta nää siun kynnet on aivan ihanat! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin joskus tehdä kunnon sekasotku kynnet. Liikaa kaikkea, mutta silti näyttäis hyvältä :D Mä oikeesti nostan hattua niille, jotka sen taidon omaavat :)

   Poista
 11. Wautsi! Toi lakka on niin herkullisen värinen! Mä en ole edes vielä uskaltanut koittaa leimadecalien tekemistä. Enkä tiedä uskallanko tän sun tekstin jälkeen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö sä oo kokeillut vielä leimadecaleita?! :oo
   Äläkä rupia pelkään, tää vaan on neuvoksi, että "älä tee näin" :D

   Poista
 12. Heeei, nää on kyllä upeet, ihan mun lempparivärejä kaikki! Leimadeksut on ihan hepreaa mullekkin, ehkä koitan taas joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, thänks!
   Mä kyllä vielä joku päivän haluan onnistua näiden tekemisessä oikeesti. Ja vielä silleen, että ne näyttää pirunhyvältä! :D Pikkuiset vaatimukset vain..

   Poista
 13. Ihanat nämä! Yksinkertaisen tyylikkäät :) <3 Sinivioletteja on kyllä munkin kameralla hankalaa kuvata! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla vähän kaikkien ongelma mitä oon lukenut/nähnyt :)
   Minä kiitän <3

   Poista