29. maaliskuuta 2015

Fuschia Palladium

Nyt on tainut löytyä tämän kevään lempparilakka! Tilasin toissa jaksolta Oriflamelta yhden kynsilakan ihan vain kokeilumielessä, kun sattui olemaan todella hyvässä alennuksessa hintaan 5,90€ (oikea hinta 15,90€). Mulla on parista The One -sarjan lakasta hyvät kokemukset mutta siihenpä ne jää Oriflamen osalta. Eikä tämäkään lakka tuottanut pettymystä, päinvastoin!


Tätä ihanaa holopinkkiä kynsillä on vain YKSI kerros! Mä oikeesti yritin tiirailla ja katsoo, että enkö mä tosiaan voi laittaa toista kerrosta mutta en löytänyt syytä miksi olisi pitänyt :D En vain ole tottunut tälläisiin yllättäjiin. Lakkahan on nimeltänsä Power Shine Palladium - Fuschia palladium. Sarjaan kuuluu neljä muuta sävyä ja ajattelin tilata yhden lakan lisää alehinnalla.


Yllä olevassa kuvassa lakka on ilman minkäänlaista päällyslakkaa ja oikea puoleinen kuva on otettu salaman kanssa. Näkyy ihanasti nuo holohippuset <3 Tämä on ehdottomasti sellainen pinkki lakka, josta pidän ja sopii mun ihon värin kanssa :)


Mietin ja kiusasin aivonystyröitä, että miten raaskin koristella tämän ihanan lakan. Sitten muistin Mi Nailsiltä tilaamani siirtokuvat, joita vähän tuunasin pienillä hopeisilla glittereillä. Pariin muuhun kiinnitin pelkät strassit, koska siirtikset olisi ollut niihin liian isot. Ja näin onkin paljon kivemman näköiset mun mielestä.

Oon ihan rakastunut näihin kynsiin ja erityisesti lakkaan <3 
Törmäättekö te usein tälläisiin lakkayllättäjiin?

29 kommenttia :

  1. Kylläpäs se näyttääkin tosi kauniilta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin <3 Tää on vielä sen verran uniikki mun lakkahyllyssä, kun tälläsiä siellä ei ole. DaLen wow prismat on kaikista lähimpänä :)

      Poista
  2. Oih, aivan ihanat kynnet ja lakkakin on kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nena <3 Tuo lakka on kyllä tosi nätti!

      Poista
  3. Uuh, ku upea lakka! <3 Ja lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan rakastunut tuohon lakkaan vaikken pinkin kovin ystävä olekaan <3

      Poista
  4. hurmaavan näkönen lakka!! <3 pitääkin tutustua tähän!

    VastaaPoista
  5. Kaunis väri, eipä ole minkäänlaista kokemusta kyseisen firman lakoista. Tosi nätti lakkaus ja koristelu sopii täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflame on kyllä yllättänyt laadullansa. Valitettavasti myös hinnoillansa. Sen takia niitä ei tule ostettua useampia vaikka laadultansa ovatkin hyviä. Kuitenkin pääosin tällä hetkellä ovat ihan perus sävyjä paitsi nämä tuntuu mulle erikoisimmilta :)

      Poista
  6. Oikein kaunis lakka ja ihanat koristelut. :) Halvallakin voi saada hyvää! Toki tuo 15.90€ hinta ei kyllä houkuttele ostamaan lakkaa, mutta alennuksesta voisin hyvinkin ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pullohan on vain 5ml, joten tosi aika arvokasta oikeaan hintaan varsinkin. Mutta kyllä mäki alennuksella ehdottomasti ostaisin nämä kaikki :)

      Poista
  7. Äh, olin aivan unohtanut nämä :D En omista Oriflamen lakkoja ennestään, lähinnä niiden hinnan ja postikulujen takia, mutta nämä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nämä lakat vaikuttaa tooodella hyviltä, varsinkin alehinnalla ;)
      Eikä postikulut mun mielestä mitenkään kalliit ole, 5€ matkahuoltoon (laskutuslisineen) :)

      Poista
    2. Mie en ole saanut koskaan viidellä eurolla, vaan toimituskulut on siinä 7- 8 € :O Kun on vielä se pientoimituslisä siinä, kun tilaan niin pienellä summalla :(

      Poista
    3. Ainiin, sellainenkin on olemassa vielä. Se kyllä nostaa sitten noita postikuluja :/

      Poista
    4. Laskin, niin postarit oli kaikkine lisineen 7,52 €. Pientoimituslisä on 55 KPT asti ja miulla se harvoin menee yli (kun pitää tehdä tilaus niin, että sen pystyy maksamaankin) :D

      Poista
    5. Mulla on sattunut olemaan sitten aina just tuon yli ne muutamat tilaukset mitä oon tehnyt. :)

      Poista
  8. Oo ihanat lakkaukset ja tosi upea tuo lakka. <3

    VastaaPoista
  9. Aivan upea lakka ja ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme lakan kanssa yhdessä näistä kehuista :)

      Poista
  10. Ompa ihana lakka (: ja kauniit kynnet
    __
    http://timanttejakynsilla.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. On kyllä tosi kaunis lakka ^.^
    Miulla ei ole kyllä tullut pitkään aikaan vastaan lakkaa, joka olisi yllättänyt näin :D Viimeisimmät lakat jotka olen ostanut on DaLen Wow Prism kokoelman lakkoja jotka on just niin ihania kuin kuvittelinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseiset DaLet aiheutti kyllä kans muutamia rytmioireita sydämeen :D Ne ei ehkä näin laadullansa yllättänyt, mutta loisteella kylläkin :)

      Poista