21. helmikuuta 2015

Pikapikakynnet

Näihin kynsin ei paljon aikaa nähty. Pikku kiire painoi päälle, kun ei tiennyt monelta kyyti aamupäivällä tulee. Aamulla Belegwen oli postannut kivat kynnet, jotka jäi mieleen pyöriin. Idea siis häneltä lainattu näihin. Otin hyllystä varmasti peittävät lakat. Golden Rose matte velvet 105, joka toimi myös leimaamisessa sekä Ginan White ja Snow.


Golden Rosen mattaisuutta en halunnut kynnelle tällä kertaa vaan sudin viimeiseksi pikakuivattajaa, jotta kynnet on mahdollisimman nopeasti valmiit. Leimatkin on vain pikavauhtia tehty: puhdista laatta ja leimasin, levitä lakkaa kuviolle, skrapaa ja nosta kuvio ja samantie kynnelle. Ei joutanut katsoon tuleeko mukana kuinka paljon reikiä :D

Aika kivat pikakynsiksi vai mitä ootte mieltä?
Nyt rojahdan sohvalle katsoon Kingiä, jonka jälkeen UMK:ta ja
samalla vois syödä aamulla leivottuja pikkupizzoja :) Nams!

24 kommenttia :

 1. Tosi näyttävät pikapikakynsiksi! otan ehkä näistä inspiraatiota. Itse tein just niin epäonnistuneet liu'un, että lähti samantien poistoon. Nyt ei nappaa yhtään enää lakata, mutta ei viitsisi nakukynsilläkään olla. Joku tällainen nopea, mutta upea voisi piristää päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäonnistumisen jälkeen saa kyllä kerätä aina ajatukset ja pään kasaan, jos meinaa yrittää toisia kynsiä heti perään :D Tälläiset suunnittelemattomat pikakynnet saattaa joskus onnistuaki paremmin kuin suunnitellut :)

   Poista
 2. Vallan hienot ja onnistuneet pikakynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Erittäin toimivat pikakynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinun :) Mitä lie olisin kynsille taikonut ilman sun kynsipostausta :o

   Poista
 4. Jep, toimii kyllä hyvin! (:

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot pikakynnet ! :) Pitääkin välillä muistaa kaivaa nuo matte velvetit esiin ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ai sullakiko on niitä vielä "tallessa"? Noi on kyllä ihania, kun käyvät moneen tarkoitukseen: mataksi, kirkkaasin ja leimauksiin :)

   Poista
 6. Ihastuttavat! :) Kylläpäs näyttää kauniilta toi matte velvet. Pitääkin ottaa oma taas käyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Matte velvetit on kyllä tosi ihania lakkoja. Tykkään niistä kovasti :) Ja hyvä, kun muistit siun lakan olemassa olon myös! ^^

   Poista
 7. Tosi kauniit pikakynnet - en kyllä arvaisi näitä pikaisesti ja helpoimman kautta tehdyiksi! Kaunis tuo vihreä lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Toki helpommallakin olisi päässyt vaikka yksivärisillä kynsillä, mutta jotain pientiä twistiä on kiva tehdä kynsille aina :)

   Poista
 8. Ihanaiset lakkaukset ♡

  VastaaPoista