10. helmikuuta 2015

LivBox Helmikuu 2015

Tätä päivää olin odottanut. Päivää, jona helmikuun LivBox saapuu. Boxista on mun mielestä vähintään yhtä paljon puhuttu kuin viime syksynä tullutta blogaajien valitsemaa boxia. Livboxin tytöt antoivat vinkkejä, että tämän kuun laatikossa lymyilee joku Lumenen odotettu uutuusmeikkituote sekä yksi tuote joka on voittanut Cosmopolitan Beauty Awards 2015 -palkinnon. Kurkistetaanpa kokonaisuutta, mitä sieltä laatikosta näin helmikuussa löytyi.


Helmikuun laatikon väri oli ihana kirkas pinkki näin ystävänpäivä-kuukauden kunniaksi. (Hyvä spoilmaamisesto kuva lukulistoille. Toivottavasti se toimii!)


Tuote-esittelykortista löytyi kosteuttavan kasvonaamion ohje, jota kyllä itse aijon testata joku ilta hemmottelin merkeissä. Jossen kaverin kanssa niin ainakin yksin. Tai olishan se melkoista, jos saisi ukon tähän ruoalla hemmottelemiseen mukaan. Tällä kertaa hemmottelu tapahtuu vain ulkoisesti eikä sisäisesti ;) Boxista löyty yllätykseksi Ruutu+ 3kk ajaksi. 


Ja tältä näyttää paketti kokonaisuutena! Huh, mä oon vieläki ihan fiiliksissä miten huippu! Tämä on mulle henkilökohtaisesti vielä parempi kuin se paljon kehuttu ja ylistetty blogaajien boxi. Kaikki tuotteet tulee ehdottomasti käyttöö, siitä ei ole epäillystäkään. Kirjoittelen näiden jokaisen tuotteiden kohdalle tekstit, jotka löytyy tuosta tuote-esitteestä.


PAESE 
Kashmir Monoluomiväri

Mattapintainen luomiväri sisältää runsaasti pigmenttiä. Ainutlaatuinen triplapigmentti takaa loistavan pysyvyyden. Voit käyttää tuotetta kosteana tai kuivana sekä rajauksiin. Silkkiproteiini takaa hyvän levittyvyyden ja sileän lopputuloksen. Tiedustelut www.facehelsinki.fi. (Ovh 4,95€/4g)

Kunnollista valkoista luomiväriä mulla ei olekaan ja tämä lupaa tekstistä päätellen aika paljon. Tuotemerkkinä täysin tuntematon, joten mukava päästä senkin puolesta kokeilemaan.

GARNIER
 Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi

Hiuksiin jätettävä seerumi, joka antaa hiusten pituuksille ekstratuuheutta, luoden kauniin tuuheat hiukset. Sisältää granaattiomenauutetta sekä innovatiivisen Fibra-Cylane - molekyylin. Lisää tuuheutta ohentuineisiin latvoihin. Tuloksena kauniit, runsaat hiukset tyvestä latvaan. Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavaramyymälöistä. (Ovh. 7,90€ / 50ml)

Mä oon käyttänyt hiuksia korjaavaa hiusöljyä latvoihin, joten mukava päästä kokeilemaan myös erimerkin seerumia. Latvat mulla on kohta kahden vuoden vaalennusoperaation jäljiltä vielä hapsuiset ja kuivat. Joten jos tästä olisi vähän lisää apua öljyn lisäksi. 

EUCERIN
 In-Shower Body Lotion (50ml näytekoko)

Suihkussa käytettävä vartaloemulsio, joka sisältää 5% dekspantenolia. Kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Vartaloemulsio vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja antaa iholle välitöntä, intensiivistä kosteutusta. Käyttö: Pese iho normaalisti suihkusaippualla ja huuhtele pois. Levitä In-Shower Body Lotion kostealle iholle. Huuhtele ja kuivaa. Voit pukeutua välittömästi. Saatavana apteekeista. (Ovh. 13,50€ / 400ml)

Nivean tälläisen suihkurasvanäytteen käytin aikoinaan, kun livboxista tuli mutta en kuitenkaan ostanut täysikokoisena kaupasta. Kiva nähdä onko tämä apteekin tuote minkä verran erilainen ja onko tämä mulle parempi.


LUMENE
 Nude Perfection Kevytmeikkivoide (uutuus)

Unelmankevyt meikkivoide tekee ihosta virheettömän ja luonnollisen mattapintaisen. Sulautuu täydellisesti ihoon jättäen sen joustavan ja miellyttävän tuntuiseksi. Sopii erinomaisesti luonnollista, kevyttä lopputulosta toivovalla, normaalista sekaiholle sekä aikuiselle iholle. Meikkivoiteen kauniin tasainen ja luonnollinen jälki jättää näkyviin myös oman ihonsävysi. Sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta.. Neljä sävyä. Saatavana mm. hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä. (Ovh 19.90 / 30ml)

Mä en ruukaa meikata vahvasti kasvoja joten tätä tuotetta todellakin haluan testata. Pikaisesti testatessa tämä vaalein sävy Kultahiekka sopi mun kalvakalla naamalle. Lasinen puteli antaa vielä oikein luksuksen tuntua ainaisten muovitörppöjen keskelle. Tykkään! :)

NIVEA
 Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water 
(Cosmopolitan Beauty Awards 2015)

Heitä hyvästit ihon punoitukselle, kireydelle ja kuivuudelle. Hellävarainen mutta tehokas NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Water -puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa yhdellä sipaisulla. Koostumuksen misellit imevät rasvan ja meikin iholta magneetin tavoin, joten vedellä huuhteleminen ei ole tarpeellista. Dekspantenolia ja viinirypäleensiemenöljyä sisältävä koostumus on parabeeniton, väriaineeton ja hajusteeton ja sopii erityisen hyvin herkälle iholle. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä. (Ovh 5,95€ / 200ml)

Onko tästä kilpailijaa Garnierin misellivedelle. Mahtavaa, että tämä tuli boksista sillä en ollut edes tietoinen, että Niveallakin on samaista ihmeainetta. Nyt voi pitää huoletta matkapussukassa, että kylpyhuoneessa omia pulloja. :)

Lisäksi paketista löytyy vielä kiva koruyllätys Iberolta. Saa nähdä yllätänkö jonku sillä vai jääkö se omaan käyttöön pienen ihastumisen jälkeen :p

Löytykö teiltä nämä samat tuotteet boxista? Mitä mieltä olitte?
Jos et ole helmikuun boxia tilannut, jäikö harmittamaan?

14 kommenttia :

  1. Oli pakko tulla kurkkimaan mitä tuosta boxista löytyy! Omani kimppuun pääsen vasta illalla :D toivottavasti mulla on samat jutut, niin huippuja juttuja! Ja toivottavasti meikkivoiteesta mulle on myös vaalea sävy... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee sain samat! Mutta meikkivoide on liian tumma vaikka onkin tuo sävy 1... :D

      T. Kalkkilaivan kapteeni

      Poista
    2. Et malttanut odottaa :D Mut harmi ton meikkivoiteen kanssa :/ Mulle se oli soppeli, kiitos punakkuuden :D

      Poista
  2. On kyllä mahtava boxi tällä kertaa! Hieman harmittaa kun mulle lähetettiin meikkivoiteen sävy 2 joka on hieman liian tumman mun kasvoille. Sain myös luomivärin eri sävyssä, ruskeana, muta siitä kyllä tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ei aina niitä päivä ja yörasvoja :D Harmi, että sullekin on sattunut väärä sävy. Jospa sä ruskettuisit vaikka kesällä sen verran että passaisi sitten sävy :)

      Poista
  3. Oma boxi ei tullu vieläkään ja en malttanu olla kurkkimatta sun postausta.Vaikuttaa hyvältä toivon vaan että mulla olis samat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jouduin viimekuussa odottamaan useamman päivän ennenkuin sain omani :( Pidetään peukut ylhäällä tuotteiden osalta :)

      Poista
  4. Mä tykkäsin tosi paljon omasta boksista! Mullakin oli tuo valkoinen luomiväri, juuri tuollaista oon kaivannutkin omaan kokoelmaan. :D Testasin pikaisesti tuota meikkivoidetta ja kyllä tuo sävy onneksi menee mulle hyvin. Oon tuota himoinnut jo kauan, mutta en ole raaskinut ostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni! Mukava kuulla, että muitakin on miellyttänyt kokonaisuus! :) Onneksi mullekin tuli tuo valkoinen vaikken kyllä ruskeastakaan pahaksi olis laittanut :) Vielä kun jossain boxissa tulisi hyvä luomivärinpohjustaja ;)

      Poista
  5. Minulle napsahti beige luomiväri, josta tykkään. Meikkivoide sen sijaan sävyssä 2 on liian tumma ainakin tällä hetkellä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kiva boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beigeen olisin ollut itsekin tyytyväinen :) Mutta harmi tuon meikkivoiteen kanssa, jospa se kesällä sopisi paremmin :)

      Poista
  6. Samat tuotteet löyty täältäkin. Kiva boxi oli kyllä :)
    maikinkotona.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Nyt ei tainukaan olla kuin sävyeroja luomivärissä ja meikkivoiteessa :)

      Poista
  7. Mun boxi ei oo vielä tullut, mutta innolla odotan sitä saapuvaksi! Näyttää todella ihanalta. :)

    VastaaPoista