12. tammikuuta 2015

Teipattu liukuvärjäys

Seuraan todella vähän kenenkään ulkomaalaisen kynsiblogeja. Niitä on mun blogilistalla nopeasti ajateltuna noin viisi. Instagramissa niitä on hitusen enemmän. Mun on jotenkin hankala lähtä etsimään ja lukemaan englannin (tai muunkaan kielistä kuin Suomea) olevia blogeja. Yleensä niissä pitää olla sitten paljon kuvia ja monipuolisia kynsiä. 

Tämän kertaiset kynnet on saanut inspiraation yhdestä seuraamastani blogista. Nuthin' but a nail thing -blogista löytyy toistaan upeampia ja värkkäämpiä kynsiä joista on todella helppo lähteä inspiroitumaan.


Lakkasin pohjalle valkoisen lakan, jonka päälle meikkisienellä tuputtelin minttua, violettia ja pinkkiä. Nimettömään käytin kynsiteippiä kuvion tekoon ennen liukuvärjäystä. Mä yritin etsiä teille linkin Pretty.fi:stä ostettuihin meikkisieniin, jotka toimii tosi hyvin liukuvärjäyksen tekemiseen, mutta niitä ei enään näyttänyt olevan myynnissä. Mitä mä teen sitten kun ne loppuu?!


Suositelkaa mulle maximissaan kahta ulkomaalaista kynsiblogia,
joita mun pitäisi alkaa seuraamaan?
Saa heittää myös IG-tilejäkin, mistä löytyy paljon värikkäitä ja monipuolisia kynsiä :)

33 kommenttia :

 1. Mä en osaa vinkata ulkomaalaisia blogeja kun en niitä juurikaan seuraa (niitä on niin paljon!), mutta kynsistäsi sen verran, että onpa ihanan värikkäät söpöt nämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ü
   Huh, en siis ole ainoa suomalaisena joka ei seuraa ulkomaalaisia :)

   Poista
 2. Onpa kauniit! Itsellä on vähän sama noiden ulkomaisten blogien kanssa, jotenkin niitä ei tule englanniksi luettua, vaikka sitä muuten tuleekin käytettyä.. Jotenkin blogit vain on mieluisampi lukea suomeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Juurikin noin. Mulle ei toisaalta tekisi yhtään pahetteeksi lukea englannin kielisiä blogeja, jotta kielipää vähän kehittyisi. Enkku kun ei luonnistu yhtään!

   Poista
 3. Todella ihanat <3 en tiedä osaanko suositella tiettyä. Tuntuu että kun löytää hyvän ja sellaisen omantyylisen niin kirjoittaja lopettaa :/ mullekin on vaikeaa seurata englanninkielisiä, luen mieluummin tuttuja suomalaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Suomenkielisiä blogeja onneksi on jo niin rutkasti, ettei millän ehdi edes niitä kaikkea seurata! Mulla ei tuu yhtään blogia mieleen, joka olisi lopettanut, että olisin jäänyt kaipaamaan. (Paitsi nyt heti tuli mieleen KittyHasClaws).

   Poista
 4. Onko nämä ne kynnet, joissa oli lisäksi vielä pienet punaiset strassit tuossa keskiviivalla? Mä niin tykkään näistä ja tallensin tuon kuvankin muistin virkistykseksi. Upeasti olet toteuttanut kynnet :). Mä en jotenkin saa aikaiseksi ryhtyä gradientteihin (laiska).

  Very Emily, CopyCatClaws, Lucy's Stash tulee äkkiseltään mieleen ulkomaisista blogeista. Lucy on yksi ylitse muiden :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle <3
   Niistä kynsissä mistä idean sain, oli keskiviivalla kolme eriväristä strassia liukuvärin mukaisesti. Paljon on samantyylisiä kynsiä hälläkin, ettei voi olla varma mistä idea on loppujen lopuksi lähtenyt! :D

   Lucya seuraankin instagramissa, mutta nuo toiset olikin kivoja uutukaisia :) Kiitti vinkeistä!

   Poista
 5. Ihanan pirteät kynnet! <3 Mä en ite seuraa yhtäkään ulkomaalaista kynsiblogia, sillä en ole saanut vielä aikaiseksi etsiä luettavaa niin kaukaa, kun tuntuu, että suomalaisistakin blogeista löytyy tarjontaa ihan tarpeeksi ainakin näin alkuun :) IG:ssä seurasin aikanaan tosi paljon ulkomaalaisiakin tyyppejä, kun siellä sillä kielellä ei ole niin suurta merkitystä, mutta nykyään harvemmin edes käyn siellä joten eipä ole siitäkään apua :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nena Sofia <3
   Haha, tuo on aivan totta! On super kivoja suomalaisia blogeja paljon, ettei kaipaakaan lisää "väärällä" kielellä :)

   Poista
 6. Aah, ku upea lakkaus! <3
  Ainut ulkomainen blogi, jota seuraan on Nails Anna Gorelova. Venäjäksi. Kuvat todella upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks!
   Anna Gorelovan kynsikuvat ovat kyllä jotain sanoin kuvailematonta. Silmät lepää.

   Poista
 7. Tiedän ainakin yhden suomalaisen blogin jota jokaisen tulisi seurata :D Joko muuten thenailasaurus sekä www.blognailedit.co/ löytyy lukulistoiltasi? Nää sun kynnet, ihan simo hienot! Ehkä mun pitää kokeilla liukuvärjäystä, jos vaikka sujuis paremmin kun marmorointi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thenailasaurus löytyykin jo tuosta viiden joukosta, mutta tuo jälkimmäinen oli uusi tuttavuus, kiitos!

   Kiitos myös kehuista ü<3, liukuvärjäys on helpompaa mun mielestä kuin marmorointi vaikka kummatkaan ei todellakaan aina onnistu. Väri- ja lakkavalinnoilla on suuri merkitys mun mielestä kummassakin - tietty marmoroidessa enemmän.. :)

   Poista
 8. Tosi herkulliset värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne sointuu kivasti yhteen vaikka ovatkin ihan eri sävysiä. :)

   Poista
 9. <3_<3 Sitä vaan että wau! Aivan ihanat lakkaukset!!

  VastaaPoista
 10. Kauniit! Mä en suoraan sanottuna kaipaa edes tuota teippauskuviota näille kynsille (vaikka ihan kiva se toki on), mutta liukuväri yksistään on yksinkertaisesti herkullinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3
   Mä tykkään tehdä aina jonkun aksenttikynnen, että on joku kiintopiste kynsillä. :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. :) Kiva kun värimaailma miellyttää!

   Poista
 12. Voi vitsit että on nätit kynnet! Aivan ihanat! ♥

  VastaaPoista
 13. Kauniin väriset kynnet. :)

  VastaaPoista
 14. Kauniit kynnet, ihana tuo liukuväri! Kävin tänne vanhaan postaukseen linkkaanassa yhden kivan blogin, nimittäin http://pshiiit.com. Bloggari kirjoittaa ranskaksi, mitä voisin kyllä lukea, mutta blogisivu on mielestäni sekava. Siksi seurailenkin aivan upeita kuvia lähinnä instassa!

  VastaaPoista