20. tammikuuta 2015

Kullan kaivuuta

Edellisessä swatchpostauksessa esiintynyt Blk glitter pääsi jatkamaa matkaan kynsillä eri lakkauksiin saakka. Clay mouseen yhdistettynä, glitterlakka sai mut muistamaan yhdet siirtokuvat, jotka passaavat värimaailmoiltansa yhteen lakkayhdistelmän kanssa. Ja nyt voi todeta myös sen, että liikutaan niin heikoilla jäillä värien kohdalla. Ovat nimittäin vähän liian maanläheiset, mutaiset, ällöttävät - eli ei yhtään mua!


Kuitenkin näissä on jotain kivaa. Onko ne sitten nuo siirtokuvat vai mitkä, mut mä tykkään näistä. Tykkään tuosta glitterlakasta, tykkään noista kultaisista helmistä siirtokuvien keskellä, tykkään yhdellä paksuhkolla kerroksella peittävästä valkoisesta lakasta. Tykkäättekö te näistä yhtään?

28 kommenttia :

 1. Mun mielestä kynnet on hienot ja hyvällä maulla toteutetut, mutta väriyhdistelmästä en tykkää. Onko hassua sanoa, että tykkään kynsistä mutten niiden väreistä? :D öö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo hassua! Mulla on nimittäin ihan samaiset fiilikset näistä niinku postauksessakin lukee :D Värit on kamalat, mutta muuten kivat :)

   Poista
 2. Tykkään!! Just on semmoset värit joista tykkään! Ja kun ovat niin nätisti tehdyt ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sua miellyttää nämä. ^_^ Kiitos ♥

   Poista
 3. Vautsi! Mun mielestä tosi kauniit kynnet! Nuo siirtokuvat tuo sellaista eleganttisuutta lakkaukseen, jolloin vaikutelma ei ole ollenkaan mutainen :) Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nena Sofia ♥ Tuskin nämä kynnet olisi toiminut millään muulla siirtokuvilla yhtä hyvin :)

   Poista
 4. Mulla on ihan sama fiilis noiden decalien kanssa. En ikuna ostaisi niitä, mutta hitsi miten ne käy tähän lakkaukseen. Jotenkin tuossa kokonaisuudessa yhdistyy kaikki aikalailla nappiin. Kyllä se vaan taitaa niin olla, että nuo decalit nimenomaisesti kruunaavat tämän kokonaisuuden, pakko myöntää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Decalit on oottanut tätä päivää selvästi :) Jokaisella lakalla ja koristeella minkä omistaa, on selvästi jokin tarkoitus..sitten joskus :D

   Poista
 5. Tykkään! Nuo värit on kovasti ainakin minun mieleeni, ja siirtokuvat on todella nätit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Kiva kun kommentoit ♥

   Poista
 6. Hirmunätit! Usein vieroksun kovin suurta tummuuseroa samassa lakkauksessa eri kynsien välillä, mutta tässä nää on ihan täydelliset <3. Tosi siistiä työtä :)

  VastaaPoista
 7. Nää on itse asiassa todella nätit, vaikka ei nuo värit ole ihan muakaan, mutta silti iskee. :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, etten oo ainut kelle tulee samanlaiset vibat! :D

   Poista
 8. On kyllä jännä lakkaus! Tuo Clay Mouse+glitter- yhdistelmä ei yksinään iske sitten ollenkaan, mutta valkoisen ja siirtokuvien kanssa niistä tulikin yhtäkkiä ihan siedettävät:D Kokonaisuutena tosi kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitoksia. Se on vähän epämääräisen värinen yhdistelmä - mielipiteitä jakava! :)

   Poista
 9. Tykkään (: Nää on tosi hienot!

  VastaaPoista
 10. Jotenkin tosin nätit. En osaa sen tarkemmin kyllä eritellä miksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, kiitos kuitenkin :)

   Poista
 11. Mä en tykkää.. Mää rakastan noita!! :D Aivan ihanat :) Mullakin piti eilen käyttää noita samoja siirtokuvia, mutta lakkaukset epäonnistu niin pahasti, että loppupeleissä menin ilman lakkauksia nukkumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D !! Voi eii, tuo on välillä hyvinkin tuttua..mennä nukkumaan nakuna :D

   Poista
 12. Kaunis lakkaus ja värimaailma on tosi yhtenäinen!

  Ruskeat eivät ole munkaan lempiväri tai ei mulla mitään sitä vastaan ole, mutta ei ole yhtään mua. Voi kuitenkin mun mielestä näyttää hyvältä muiden kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Harvemmin omillekaan kynsille ruskean eri sävyjä tulee laitettua. Mielummin vähän kirkkaampaa ja räväkkää :)

   Poista