1. tammikuuta 2015

Haaste: The Big Bang

Joulu, unohdukset, kiireet.. Niiden takia ei ole pitkään aikaan tullut mun ja Marinan torstai-haastetta. Mutta nyt kun vuosi on vaihtunut, on aika tarttua tiukemmin tähän hommaan! Ensiksi kuitenkin kollaasi kaikista haastekynsistä, jotka teimme viime vuonna. Ensimmäiset haastekynnet ovat oikeassa yläkulmassa olevat juhannusruusukynnet. Juhannuskynnet mukaan lukien ja mun laskupään mukaan olemme toteuttaneet yhteensä 13 haastetta! Aika huikee määrä mun mielestä. :)


Vuoden ensimmäisten haastekynsien aihe oli uuden vuoden kynnet. Mulla tuli mieleen räiskyvät sekä metallinhohtoiset värit. Ongelmaksi muodostui, että miten saan niitä kynsille kunnes muistin yhden testaamattoman lakan. Gina Tricotin Konfetti sisältää ties minkäväristä ja muotoista glitteriä. Blackin ja Konfetin väliin kerkesin puskemaan Black multiglitterinkin, jonka olisin voinut jättää ihan hyvin pois. 
Nämä ei pääse ollenkaan kuvissa oikeuksiinsa vaikka ovat sekametelit luonnossakin. Metallinhohtoiset värit vain pääsee livenä esiin ja vielä kun valitsee oikean valonlähteen. Hohtoa yritin vähän vangita tarkentamalla kuvassa eri paikkaan. :)


 Marinan Uuden Vuoden kynnet voitte käydä vilkaisemassa täältä. 

Oletteko tehneet Uuden Vuoden lupauksia?

5 kommenttia :