21. tammikuuta 2015

Gina Tricot - Peach, Green dot, Pink orange and Pear

Enhän mie malttanut olla julkaisematta tätä jatko-osaa näistä ;) Tässä osassa esittelen kevätuutuuksien shimmerlakat sekä yhden ihanan glitterin. Mä en edes aluksi huomannut noiden shimmerlakkojen olevan shimmerisiä. Shimmerpöly on niiin tiheä (jos näin voi sanoa edes), että lakat näyttää lähes tulkoon cremeiltä. Pink orangea luulin kynsille laittoon asti cremeksi. Tikuttaessankikaan en huomannut (työskentelyvalo ei kyllä tainut olla päällä.) :D

219 Peach - korallinen pinkki, jossa vaaleaa shimmeriä. Kerroksia kynsillä kaksi, nätisti levittyi.


221 Green dot - vihreä/valkoglitterinen kirkaspohjainen lakka. Onko tämä ensimmäinen Ginan lakka, josta löytyy neliöglitteriä?!  Yhdistin glitterin Concrete lakan kanssa ja kerroksia lakkasin kaksi. (Ihastuin tähän väriyhdistelmään ♥)


224 Pink orange - hempeä, pastellisen oranssi (ns. "ihon värinen") shimmerillä kyllästetty lakka. Kynsillä kolme kerrosta tasaiseen peittävyyteen.


226 Pear - hempeän kellertävä vihreä tai toisinpäin. Vihreää shimmeriä. Omalta ruudulta katsottuna kuvat vähän liian vihertävät mitä luonnossa. Kynsillä kolme kerrosta, mutta lyhyemmät kynnet voi kahdellakin paksummalla kerroksella pärjätä.


Näistä neljästä mun suosikiksi näistä nousi ehdottomasti tuo vihreäglitter yhdistettynä tuohon harmaaseen. Shimmerlakkoja en osaa laittaa paremmuusjärjestykseen, kun kaikki ovat omalla tavallansa ihania :)

Mikä näistä on sun suosikki? Onko joku pakko saada?

18 kommenttia :

 1. Kaikkihan ne on pakko saada, prkl! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihania ovat, toivottavasti on vielä myytävänä kun sun lakko loppuu! :)

   Poista
 2. Kiitos vielä näistä! Nyt tiedän mitkä aion kotiuttaa myös itselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kerroppa mullekin, mitkä oli mieluisimmat? :)

   Poista
 3. Lisää ihanuuksia... :D On tuo glitteri kyllä harvinaisen nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Tuo ensimmäisiä glittereitä, mihin oon vähän ihastunut. Mun värinen ♥

   Poista
 4. Ai että tuo koralline pinkki ja tuo glitteri! <3 Voi voi ens kerralla ku ginasa käyn, nii kyllä niitä lakkoja kasa tulee. Mulla itellä siis on yks ginan lakka. xd Ja niistä on kyllä niin positiivista sanottu ja omaki on kyllä loistava. Hyvä vaan että asun kaukana nuista kaupoista nii harvoin saa ostella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asun kans kaukana kaikesta, mutta ei se oo näköjään estänyt :D Mä voin suositella kyllä ginaa ja erityisesti just noita sun suosikkeja :)

   Poista
 5. Nää on kyllä ihquja ja niin hyvänlaatuisia! Pear ja Green Dot tuli mulle myös, olen ihan ihastunut niihin <3

  VastaaPoista
 6. Olen viime aikoina alkanut seurailla sun blogia säännöllisesti, olet tosi taitava ja blogisi laadukas! En sitä valkoista lukuunottamatta ollut koskaan mikään gt-fani mutta upeiden kuviesi ansiosta nyt houkuttaa useampikin pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Sanna! Kiitos!
   Kiva kuulla omasta puolesta, että mun esittelyt kyseisistä lakoista on saanut mielipiteen muuttumaan positiiviseen suuntaan :)

   Poista
 7. Ujui kun näyttää toi glitteri ihanalle! En yleensä tykkää neliöglittereistä, mutta toi väri on niin hyvä että varmaan pakko saada :)

  Pink orange näyttää todella kauniilta sun kynsillä. Omistan useamman nuhdehkon lakan, mutta niitä tulee käytettyä niin harvakseltaan, että jätän tän ostamatta vaikka kaunis onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo green dot on kyllä ihanan värinen :) pink orangekin on upea. Mä vähän vierastan tuota sen sävyä vielä, kun on sen verran erilainen kuin muut. Tottumiskysymyksiä kaikki :)

   Poista
 8. Oih, tuo Pear on todella kaunis <3 Mitään vastaavaa ei multa vielä löydykään, joten se on kyllä pakko käydä hakemassa... Ja samalla ehkä "pari" muutakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kivan pirteä! Pakkohan se on ainakin tarjous hyödynnettävä ;D

   Poista
 9. Voi mitä herkkuja! Näistä iskee kyllä kaikki, mutta lemppareiksi nousi Green Dot ja & Pear<3

  VastaaPoista