28. tammikuuta 2015

Gina Tricot - In Love, Petrol and Marina

Nämä siirtyi julkaisujonosta, kun nuo edelliset uudet Ginan tulivat tielle. Mutta nyt nekin pääsevät uunista ulos! Seuraavassa Gina postauksessa, näiden samaiset värien päälle on laitettu glitterlakkoja ja yksi väri-glitteryhdistelmä oli ylitse muiden. Näette sen sitten myöhemmin.

60 In love - oranssinpinkki creme. Kynsillä kaksi kerrosta. (Tämä taitaa olla mun ensimmäinen Ginan lakka, jos oikein muistan)


15 Petrol - eli petroolin vihreä/sininen creme lakka, jota kynsillä yksi kerros. Erinomainen peittävyys. (Tunnistaako yksi lukijoista itsensä pullon edelliseksi omistajaksi? ;))


16 Marina - sähkönsininen creme.  Kuvissa näyttää olevan vähän turhan ärstyn värinen. Ei siis noin kirkas. Ensimäinen kuva eniten suuntaa antavin. Kynsillä kaksi kerrosta.


Vieläki loistaa nuo siniset kynnet silmissä, kun tätä kohtaa kirjoitan. Huhhuh. Oliskin noin räikeä! :D Pikkasen kamera innostunut tuosta väristä. Mutta onko teillä jotain näistä lakoista? :)

16 kommenttia :

 1. Multa löytyy yllätys, yllätys Marina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Harmi, kun mulla ei oo omaa nimikkolakkaa hyllyssä, oltais saatu niistäkin yksi aihe haasteeseen! :D

   Poista
 2. Kaik mulle heti nyt. Makeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Kaikki on ihanan sävyisiä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kuvissa melko villin värinen ainakin mun näytöltä :D Ihana se on silti, niin kuvissa kuin luonnossakin.

   Poista
 4. Tosi nättejä! Mun pitäis nyt ostaa lisää noita ginan lakkoja kun oot niin ihania esitellyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) No niitä edellisiä uusimpia ainakin löytyy vielä, mutta suurin osa näistä mun swatchlakoistahan on jo poistunut valikoimasta.. :/

   Poista
 5. Huhuh, tuo sininen on kyllä komea :D Tosin masennuin kun kuulin, että kamera on tykännyt siitä enemmänkin, toivottavasti on edes puolet tuosta kirkkaudesta todellisuudessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii!! :(( :D No on se aika komea todellisuudessakin, kannattaa googlailla vertailuksi siitä muitakin swatcheja :)

   Poista
 6. Vautsi, ompa tosi nättejä sun kynsillä! Ihanan kirkkaita :3

  VastaaPoista
 7. Ettei tuo Petrol olis vaa mun peruja, ainaki nuo hampaanjäljet vois johtaa Sinttiin! :D Se tykkäs järsiä pentuna kynsilakkapullojen korkkeja (ja nappaili pulloja pöydältä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sintin hampaanjäljethän ne! :D

   Poista
 8. Marinan ostin kynsikirppikseltä, hitto pitääkin testata se pikimmiten, upea! :D

  VastaaPoista
 9. Ai vitsit kun ne onkin hyvin peittäviä! Pearin kävinkin jo uusista kotiuttamassa, ja nyt kyllä himottaa saada lisää näitä :D

  VastaaPoista