10. tammikuuta 2015

Gina Tricot - 110 Pool, 216 Snow, 143 Black multiglitter

Blogiin tulikin vähän pitempi tauko, mutta toivottavasti se ei haittaa. Pyrin palaamaan aina heti miten ruotuun, kun koneen ja lakkojeni ääreen pääsen takaisin. Edellisessä postauksessa hehkutin tilaamaani ensimmäistä Dance Legendin lakkaa, mutta siitä ei tähän hätään ole luvattua hehkutuspostausta saati kuvia muualla kuin Instagramissa. Mutta varmasti sen teille esittelen jossain lakkauksessa. 

Eilen kävi myös pikku onnettomuus. Mun vasemman käden peukalon kynsi katkes ihan nysäksi. Älkää säikähtäkö siis poloista peukaloa tulevissa kynsipostaukissa - en viitsi alkaa muuttamaan sormien asentoa kuvissa sen takia ettette te sitä näkisi. :D Onhan se kyllä aika rajun näköinen, enkä oo vieläkään toipunut asiasta. Kestää varmaan pieni hetki tottua.. Mutta nyt swatcheihin - ->

110 Pool - vaalea vihertävä minttu. Sekottelin pulloa ennen lakkausta ja kuulosti pullossa oleva tavara olevan melko lirua. Se ei kuitenkaan valunut pitkin kynsinauhoja lakatessa vaan oli vain niin ohutta koostumukseltaan. Kynsille tarvitsin kolme kerrosta hyvään peittävyyteen. Tosi ihanan sävyinen


216 Snow - ihana valkoinen glitterlakka kirkkaalla pohjalla. Seasta löytyy useampaa eri kokoista glitteriä. Kynsillä yksi kerros ja juuri sopivasti mun makuun tulee glittereitä. Alta löytyy sävy 110 Pool.


143 Black multiglitter - mustapohjainen lakka, jossa seassa hologlitteriä. Lakkaa on yksi kerros mustan lakan päällä, jotta peittävyys on varmempi. Mutta useamalla (noin 3) kerroksella peittää yksinäänkin.

Pool taitaa näistä olla ainut, mitä ei enään kaupasta löydä. Mutta glittereitä hamuaville tällä kertaa paremmat tsäänssit. :)


20 kommenttia :

 1. Uih! Black multiglitter tänne kiitos :). Onneksi sain eilen viime vuoden puolella tilaamani Ginan paketin, joten voin tässä hipelöidä niitä lakanhimoissani. Auts, tuo peukku. Mahtoi tehdä kipeää :(. Mä olen aivan koukussa näihin Gina-postauksiin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ET SAA! :D Oioi, miksei mullekin vois tulla jotain paketteja.. Yksi paketti missä on mun pikakuivattajia ja ohentajia on lähestysseurannan mukaan ollut Suomessa jo joulukuun 17 päivä. Eikä pakettia vaan näy. Ja kaikki pikakuivattajat on finito, kaput! :'(

   Oikeestaan peukun kynnen katkeaminen ei sattunut. Mun piti erikseen tarkistaa lapasen sisältä, että katkesko kynsi kun tuntu niin typerältä sormen pää :D

   Poista
 2. Mun peukalon kynsi koki saman kohtalon ja nyt se on ihan nysä. :D En kestä!!
  Lakat on jälleen ihania kaikki, mun täytyisi varmaan myös ruveta kerämään näitä Ginan lakkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :(( Miksei ne vaan voi pysyä ehjinä..
   Ginan lakat on kivoja kerättäviä, nyt kun oot saanut Essencetkin kerättyä. Siinä on varmasti ollut homma!

   Poista
 3. Stormin voisin kyllä kotiuttaa.. :D
  Black multiglitter multa löytyykin jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stormin vai tämän snown? :D Kyllä mullekin Pp:n Storm kelpaisi ja onhan se vähän erilainen kuin tämä. Snow on ensiapua Storm-haluille.

   Mullakin on ollut tuo multiglitter aikaisemmin, mutta kerkesin myydä sen ennen Ginojen keräämistä. Piti sitten ostaa uudelleen! :D

   Poista
 4. Pool ja Snow, kai ne on hommattava! Mut au toi peukku, mä niin tunnen sun tuskan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pool taitaa olla htf, kun mäki sen kirppiksen kautta sain. Toivottavasti sulla nappaa pian, jos sitä alat metsästämään. Snowta pitäisi olla vielä kaupoissa! :)

   Säälittävä peukku, sille pitää puhella paljon että rupeaisi kasvaan nopeesti :D

   Poista
 5. Ai ku nameja nää kaikki! Jopa tuo musta! :D
  Sun pitää käydä kylässä meillä, ni saat pikakuivattavaa mun täyttöpullosta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Ja tuo musta on vielä hienompi livenä kuin kuvissa.
   Mä en tiiä mitä teen, kun ne ei tule. Eikä oikein houkuta tässä vaiheessa tilata suomesta 15e yhtä pulloa..

   Poista
 6. Black multiglitter täytyy kyl ehdottomasti ostaa! Joku päivä hypistelin sitä jo Ginas, mut kuiteki jätin hyllyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen palaamaan ginaan takaisin ja ottamaan se hyppösiin! :)

   Poista
 7. Pool on ainut mitä ei (vielä) löydy miun lakkalaatikostani :)
  Toi Black multiglitter on kyllä huikaisevan upea livenä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pool on kyllä erikoisen värinen ja ihana :) Kuin myös black multiglitter on upea <3

   Poista
 8. Multa löytyy kaksi viimeistä ja tuo Black Multiglitter peittää mun kynnet onneksi kahdella kerroksella. Snow on aivan ihana ja sen tarvitsee kaikki. Tuo Pool multa puuttuu ja se on saatava, käännän vaikka joka kiven. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittävyys on kyseisessä mustassa siis hyvä! :)
   Snow on pitkästä aikaa yks siisteimmistä ginan lakoista, mitä oon haalinut itselle :D Mä toivotan sulle onnea sen etsimiseen.

   Poista
 9. Snow on kyllä niin älyttömän upea. :) Harmi, kun ei itellä oo Ginaa lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Heeei, mut Ginalla on verkkokauppa ja siellä on kiinteät, edulliset postitkin! Mullakin on lähimpään ginaan n. 80km matka, joten siellä ei vierailla turhan useesti. Joten verkkokauppa on ollut kaveri pari kertaa kun jotain on ollut pakko saada nopeesti itelle :)

   Poista