13. joulukuuta 2014

Gina Tricot - 160 Licorice, 192 Shimmer night and 212 Disco fever

Kävin perjantaina koluamassa Oulun Ginan lakkahyllyn, jonka voisin sanoa olevan tällä hetkellä olematon. Löysin sieltä kolme lakkaa, joiden luulin puuttuvan multa. Yksi meni metsään. Eli tällä hetkellä omistan kaikki ne lakat, jotka sieltä löytyi. Ginan joulukalenterissa oli yksi päivä kosmetiikka-alessa, joten olikohan ne sitä myötä hävinneet Oulun hyllystä. Valkoista lakkaa sieltä löytyi kuitenkin useampi rivi. :) Seuraavista swatchatauista lakoista kaikkia löytyy Gina Tricotin verkkokaupasta.

160 Licorice on mun mielestä vähän crellymäinen tumma siniharmaa lakka. Kynsillä nimettömässä ja keskisormessa on kaksi kerrosta, muilla kolme. Kolmella kerroksella tulee siistein jälki, eikä pientä kaljuuntumista huomaa mitä kahdella kerroksella oli vähän. Mä pärjäisin ihan hyvin kahdella kerroksella varsinkin, jos päälle tulee jotain muuta koristelua.


192 Shimmer night on tumma sähkönsininen crellypohjainen runsas shimmerinen lakka. Shimmer on hopeakultaista, jotain semmosta mutta se näkyy tosi kivasti kynnellä. Mä laitoin kaksi kerrosta vaikka ensimmäisen kerroksen jälkeen näytti tarvitsevan ainakin sen kolme.


212 Disco feveristä tulee äkkiä mieleen Essien On A Silver Platter. Mä en osaa sanoa onko tämä sille dupe vai ei, koska en omista kyseistä Essietä. Laitoin pikkurilliin ja etusormeen kerroksen mustaa lakkaa ja niiden keskelle Ginan kultaista. Disco feveriä on molempien päällä yksi paksuhko kerros. Peukalossa on vain kaksi kerrosta DF:iä.

Lakan joukossa on paljon (vihreä)kultaista shimmeriä, ja seasta löytyy isoja ja pieniä sinisiä glitteritä sekä hologlittereitä.



Mikä näistä kolmesta oli mielenkiintoisin?

26 kommenttia :

  1. On tuo Disco mun tietääkseni täysi dupe. Olis vaan tullu valikoimiin aikasemmin, sillä jouduin ostaa täysihintasen Essien:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mikä tuuri! :s Mä en oo varma oikein tykkäänkö Discosta vai en. Joten siltä osin on parempi, että ostin tämän edullisen essien :)

      Poista
  2. Mäkin ostin just hetki sitten Disco Feverin ja Shimmer nightin ( joka on muuten iha pirun nätti! :) Mullakin on kummasti alkanut kasvamaan ginan lakkojen kokoelma :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma tuo ginakokoelma kasvu! ;D
      Toi shimmer night on kyllä tosi kiva :) Pullossa se näyttää aivan erilaiselta kuin sitten kynnellä.

      Poista
  3. Licorice on kyllä mahtava lakka! Tänään taas käytin sitä ja kiroilin ekan kerroksen kevyttä kaljuuntumista mutta sehän peittyi toisella kerroksella nätisti :). Upea väri, ei voi muuta sanoa. Tuo Disco Fever onkin uusi tuttavuus minulle enkä halua edes katsoa sinne suuntaan, koska mulla on paha tapa hankkia kaikki tällaiset ja sitten ne onkin dupeja keskenään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se kaljuuntuminen oli vähän pelottava hetki. Onneksi toimi kuitenkin toisella kerroksella :)
      Dupejen vahinko-ostaminen on niiin ärsyttävää. Sen vasta huomaa/hoksaa, kun iskee swatchtikun renkaisiin muiden kaltaistensa sekaan.

      Poista
  4. 2 Alinta on eniten mun mieleen! Tuo sininen on aivan täydellisen näköinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen on tosi kiva! :) Mikäli siihen törmäät (jos et jo omista) niin kannattaa napata itselle ;)

      Poista
  5. Disco, discoooo. Ehkä joudun hankkiin sen itselleni... :D

    VastaaPoista
  6. Disco fever vaik en mikään vihreän ylin ystävä olekkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kultaisen päällä ei vihreyttä huomaa ollenkaan :)

      Poista
  7. Tuo Shimmer Night on mahtavan upea! Katselin Disco Feveria viime kuussa Ginalla, mutta en ostanut - ehkä hyvä niin, koska ei näytä swatchien perusteella mun lakalta kuitenkaan. Tuo sininen sen sijaan... ehkä pakko hankkia, jos tulee vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shimmer Night on upea <3 Toivottavasti löydät sen jostain.
      Nämä lakat, jotka yleensä laitetaan jonkun muun värisen lakan päälle on niin ristiriitaisia, kun jonkun lakan päällä ne näyttää upeilta ja joidenkin ei. Ja jos sattuu näkemään kuvia just niistä ei-upeista yhdistelmistä niin kiva lakka voi mennä ohi :/

      Poista
  8. Ensimmäinen ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  9. Toi eka on mun lemppari! Ihana mustasiniharmaa! ♡

    VastaaPoista
  10. Eka multa löytyy itseltä ja viimeinen ei taida ihan olla mun värinen lakka. Kuitenkin koitan mahdollisimman vähän ostella glittereitä kun niitä löytyy jo miljoona laatikoista sekä ei tule usein käytetty. Joten sanon keskimmäinen sitä hiplailin liikkeessä ja sen sinne jätin. :/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin jää glitterit käyttämättä helposti. En vain osaa käyttää/yhdistää niitä mitenkään kivasti. :)
      Höh, oisit napannut sen shimmer nightin mukaan silloin! :D

      Poista