16. joulukuuta 2014

Gina Tricot - 146 The red, 148 Emerald sea and 188 Million chances

Tällä kertaa yritin valita vähän jouluisempia värejä esiteltäväksi. Tai ainakin kaksi sellaista, sillä Million chances ei ollutkaan kynsillä niin jouluinen kuin kuvittelin. Se ennemminkin passaisi uuden vuoden juhlintaan. Mä en ole edes hoksannut, että omistan noinkin ihanan tumman (sini)vihreän. Taidan suunnitella sen ympärille jotkin joulukynnet mahdollisesti. 

146 The red on perus punainen creme. Tämä on tummempi kuin aikaisemmin swatchaamani Formula one. Kynsille riitti hyvin kaksi kerrosta, kun yhdenkään kerroksen jälkeen ei meinannut millään valo paistaa ylimenevän kynnen läpi vaikka kuinka olisin halunnut. ;) Tosi kiva punainen!
 


148 Emerald sea on siis tosiaan tumman vihreä creme, joka taittaa siniseen. Peitti myös hyvin kahdella kerroksella. Ei moitittavaa.


188 Million chances on duochrome shimmerlakka. Shiftailee violetin/pinkin ja kultaisen/vihreän välillä. Laitoin yhden kerroksen mustan lakan päälle ja kuvissa ei ole päällyslakkaa ollenkaan. Peukalossa olen kerrostanut lakkaa kolme kertaa, mutta vaatii mielestäni tumman lakan alle, jotta lakka pääsee kauniisti esille.


Mistä väreistä sulla tulee mieleen joulu?
Omistatko jonkin näistä lakoista?

14 kommenttia :

 1. Upeita kaikki! Alimmainen herättää ehkä eniten pakkosaadatoi -tunteita, mutta myös The Red näyttää hirveän houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Million chances on varmaan entistäkin upeampi, jos siihen lisäisi ainakin yhden kerroksen vielä lisää :)

   Poista
 2. Million chances on niiin upea! Mun pitää hankkia se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät! Verkkokaupastakin on loppunut tällä hetkellä :(

   Poista
 3. Million chances näyttää kivalta

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo punainen. Vielä en oo kyllä kokeillu sitä... :D

  VastaaPoista
 5. Million chances löytyy onneksi laatikosta. Muuten voisi alkaa kismittään :). Emmä sillä ole lakannut, mutta pitäähän nätti lakka nyt omistaa, hyvänen aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättien lakkojen omistaminen on täysin ymmärrettävää. Mä tykkään ihastella lakkoja ihan vain pullossakin jossen keksi laittaa niitä kivasti kynnelle :)

   Poista
 6. Mulla ei ole näistä (vielä yhtäkään) ja tarvii ilmeisesti hakea jos vielä löytyisi ainakin ylin ja alin. :)
  Mielenkiinnosta kysyn, että haluatko sä kaikki ginan lakat ja kokeilla ne ja luopua ei kivoista vai mitenkä ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kaksi pitäis ainakin olla vielä myynnissä :)
   No tota, tällä hetkellä mä haluan kerätä niin monta kuin mahdollista. Kokeilen kaikkia mutta pidän ne kaikki vielä itsellä. Sitten kun kiinnostus/hyllytila loppuu niin luovun mulle sopimattomista lakoista. :D Onhan se kivan näköinen kun hyllyssä on paaljon samannäköisiä pulloja. Vieläkun ne saisi sillain, että kaikki näkyy kerrallaan ja värijärjestykseen.

   Poista
  2. Kävin tänään hakemassa ylimmän ja alimman, en päässyt niistä yli. :D
   No sulla onkin suuri uurastus edessä. Arvostan ! Mä haluaisin myös kaikki, mutta siltikin ostan vain niitä mitkä on kaupassa näyttäneet kivoilta eikä vielä ole huteja tullut. Kyllä mäkin (ehkä) vielä saan hankittua niin monta kuin sullakin, kun nuo swatch postaukset saa mut kävelemään ginan liikkeeseen ja ei sieltä ikinä oo tyhjinkäsin tarvinnut lähteä. :P Onko sulla ne hyllyssä ? Haluan nähdä, postausta aiheesta ? :)

   Poista
  3. Hyvä, että ne löyty! :D

   Tätä "projektia" tuskin koskaan saan valmiiksi. :) Vanhimpia lakkoja on lähes mahdoton löytää. Ja koko ajan tulee kaikkia uusia kivoja :)
   En tiedä saisinko ihan postausta lakoista kirjoitettua/kuvattua koska ne on tosiaan vain kirjahyllyssä yhtenä läjänä. Mutta voin laittaa vaikka blogin facebook-sivuille kuvia lakoista :)

   Poista