8. joulukuuta 2014

Gina Tricot - 118 Pinky, 178 Peach Coctail and 155 Hearts

Nyt punaisen sävyisiä lakkoja. Hoksasin ottaa yhden glitterlakankin mukaan swatcheihin, kun vieläkin niitä huomaan vältteleväni. En vain osaa yhdistää glitterlakkoja mihinkään! Anniina Tiny Nail Design -blogissa tekee kivoja glitterswatcheja, missä jokainen kynsi on erivärinen. Näin glitterit tulee kaikista parhaiten esille mun mielestä. :) 

118 Pinky on ihana kirkkaan pinkki lakka, jossa seassa on vaaleanpinkkiä shimmeriä. Kynsille riitti vallan mainiosti kaksi kerrosta, mikä alkaa olemaan jo sääntö Ginojen lakoissa. Swatchtikuilla tämä on todella lähellä Shim ceriseä, mutta cerisessä on paljon enemmän ja isompia shimmerhippuja.


178 Peach coctail cremelakka ihastutti korallinpinkillä sävyllänsä. Kaksi kerrosta, hyvä levittyvä. Eipä sitä muuta tarvitakaan. Mun kätösiin sopii paljon paremmin tälläiset vähän lämpimämmät sävyt kuin vaikka edellinen pinkkilakka. Taas yksi suosikki Gina!


155 Hearts - sydänglitterlakan sudin edellisen Peach coctailin päälle. Pullossa on pieniä hologlittereitä sekä holosydämiä. Pieniä glittereitä ei tule mitenkään paljon yhdellä kerroksella ja sydämiä ei ollenkaan. Sain kalastella neljää kappaletta ties kuinka kauan pullosta. Melkein puolet lakasta kaadoin pöydällekin eikä siltikään sydämiä näkynyt.. Ärsyttävä lakka! :D


 Mikä näistä kolmesta on sun suosikki?
Miten saa helpoiten hankalia glittereitä kalasteltua pullosta?

19 kommenttia :

  1. Ihania punaisia herkkulakkoja! Mulla on samat fiilikset tuosta sydänpullosta. Voisin melkein sanoa, että parhaiten sieltä saa sydämet ulos heittämällä pullon seinään ja kaapimalla ne seinältä (vaikka kaipa ne silti jäisivät sinne pullon siruihin). Itse tökkään pulloon pumpulipuikon ja kiepsautan sitä pohjan kautta. Kyllä sieltä aina jotain sattumia tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuullostaa aika hyvältä tekniikalta :) Pitääpä kokeilla vastaisuudessa tuota pumpulipuikkoa, jos sattuu jonku muun glitterlakan kohdalla samainen ongelma. Tuohon sydänlakkaan tuskin enää koske.. :)

      Poista
  2. Nää Ginan lakat näyttää sulla aina ihan täydellisille! Sitte kun ite ostan ja lakkaan niin ei ne ookkaan niin kivoja..:D
    Pidän yleensä kaikkia glittereitä väärin päin ennen lakkaamista, jolloin glittereitä tulee helpommin:) Mulla tosin ei oo tuosta sydänglitteristä kokemusta, mut ainakin OPI:n Nothin' Mousie 'bout Itistä ei tarvi sydämiä kalastella hirveesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huijaako mun kuvat niin pahasti?! :( :D
      Tuota ylösalaisin systeemiä kokeilin pullon ollessa auki ja silti glittereiden ulossaaminen oli ongelma. Siksi sitä lakkaakin oli pöydällä puoli pullollista.. :)

      Poista
    2. Ei vaan sun kuvat on niin hienoja, että lakatkin näyttää upeilta:) Mä en saanu kuvattuu ees Bright peachia oikein ja sulla se oli ihan täydellinen:D

      Poista
  3. Pinky on ehdottomasti upein<3 Sen sain viime vuonna joululahjaksi Mellalta! :3
    Mulla oli kanssa tuo sydänlakka, mutta laitoin sen eteenpäin, kun en oikeasti saanut sieltä yhtäkään sydäntä kynnelle... Ärsyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps :) Voi kunpa mun kätöset olis vähän eri väriset, niin pystyisin pitämään noita kirkkaita pinkkejäkin. Toinen väri on vaaleanpunainennude, joka ei toimi mulla :/

      Poista
  4. Oi, kivoja swatcheja! Pitäisi alkaa kerryttämään itsellekin noita Ginan lakkoja, kun ovat niin kovasti kehuja saaneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä kyllä voin antaa suositukseni näille lakoille. Monien mielestä Ginan ohut sivellin ei oo kovin toimiva, mutta mun suht kapeilla kynsillä se toimii :) Mielipidekysymys jälleen!

      Poista
  5. Peach on suokkari ku mullaki on se... :D *muistelee meijän shoppailureissu...*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peach on niin kiva :) Heei, pitää toistekin tehdä shoppailureissu! :D

      Poista
  6. Kauniita on kaikki kolme. :)

    VastaaPoista
  7. Eka on ihanin :) ajattelin et kyl tää nyt täytyy sanoa: näistä sun ginan swatcheista on niin paljon apua kun ei noita välttämättä löydy googlaamalla aina, arvostan sun näkemää vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi! :) Mukava kuulla, että näistä kuvista on jotain hyötyä. Onhan tässä oma työnsä mutta mieluinen työ! :)
      Mulla on ollut pieni projekti selvittää lakkojen nimiä+numeroita olemassa olevista lakoista, mutta just tuon googlaamisen huonon tuloksen vuoksi se oli aika vaikeaa. Ja varmasti puuttu vieläkin kymmeniä lakkojen nimiä. :)

      Poista