14. marraskuuta 2014

Wonderlash -ripsiväri ja kiillonpoistopyyhkeet / Oriflame

Viimeisessä Oriflamen/Anna-Leenan kanssa tehdyssä yhteistyöpostauksessa esittelen meikkijuttuja. En aluksi valmistautunut edes esittelemään tälläisiä juttuja, koska mä en vain osaa. Mutta tuleepahan tälläisen aloittelijan arvostelupostauksiakin. Ainahan nämä on eteenpäin kaikkia ajateltaessa. :D

Sain testiin The ONE 5-in-1 WonderLash -ripsivärin. Avoimin mielin kurkkasin tuubin harjaa ja samontien laitoin sen takaisin ja totesin, että ei. Oon nytten käyttänyt sellaista "pulloharjaksista" ripsiväriä, joten tuollainen lyhyt, vähä harjaksinen tuntui oudolta. Uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan seuraavana päivänä ja yllätys oli positiivinen. Tämähän onki aika hyvä.
 

Harjassa on toisella puolen lyhyet harjakset, jotka kohottavat ja kaarevoittavat ja pitkät harjakset taas erottelee ja pidentävät. Harjaan jäi juuri sopivasti väriä, eikä sitä tullut klimppeinä ripsille. Pyörittelin molemmin päin harjaa ripsissä ja pituutta ainakin mun nysiin ripsiin tuli lisää. Kaarevuus ei pysynyt kovinkaan kauan mun tikkusuorissa räpsyttimissä. Ja erottelihan tuo kivasti myös ripsiä. :) Kaikin puolin tykkäsin tuotteesta ja aion käyttää sitä.
Toinen meikkaamiseen liittyvä tuote on Optimals Oxygen Boost -kiillonpoistopyyhkeet. Näillä pienillä paperipyyhkeillä voi näppärästi poistaa ylimääräisen kiillon pois kasvoilta sotkematta/lisäämättä meikkiä. Yhdessä pakkauksessa on 50kpl pyyhkeitä. Kooltaan ne on 8cm x 5cm. Hintaa paketilla on 8,00€.


Nämä kiillonpoistopyyhkeet toimivat mun rasvoittuvilla kasvoilla. Päivällä jo pienen kiillon paineleminen pois kasvoilta toi eron. Paperistakin huomasi, että jotain se on imenyt sisäänsä. Vieläkö muistaisi näiden olemassa olon arkitilanteissa vaikka ne kulkevat laukussa sekä meikkipussissa mukana :) Pitäis varmaan liimata puuterirasiaan kiinni, että käyttäisi näitä pyyhkeitä puuterin lisäämisen sijaan.

Mun kiinnotus Oriflamea kohtaan on kasvanut huomattavasti miitin Oriflame-esittelyn sekä testituotteiden jälkeen. Siitä vielä erillinen kiitos Anskulle :) Ensi sunnuntaina olenkin menossa anopin Oriflame-kutsuille! :) Kuvastoa olenkin jo tutkaillut ja parit kivat tarjousjutut sieltä bongannut. Kiinnostaako teitä niiden ostosten esittelyt/testipostaukset sitten aikanaan?

8 kommenttia :

 1. Kiinnostaa esittelyt ja testailut.Tuon samaisen ripsarin taisi saada messuilta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kiinnostaa! :)
   Se voi olla. Tuo vissiin on yksi suosituimmista ripsiväreistä Oriflamella :)

   Poista
 2. Kiinnosta tottakai! Iteki selailin tossa uusinta Oriflamen esitettä ja bongailin mielenkiintosia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma :) Ne oli kivoja ne (lahja)setit mitä siellä oli myynnissä :)

   Poista
 3. Millä muokkaat sun kuvasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paint.NET:llä yleensä vaan rajaan kuvat ja lisään blogin nimen. Värejä tai muutakaan todella harvoin säädän. :)

   Poista
 4. Miulla on myös käytössä nuo kiillonpoistopyyhkeet, käteviä ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Essencelläkinhän on myynnissä samanlaisia pyyhkeitä, pitäis niitäkin testata, kun nämä loppuu :)

   Poista