20. marraskuuta 2014

SCGW facebookissa!Elikkä tosissaan, tein blogille omat facebook-sivut! En tiedä vielä miten sivun pyöritys lähtee käyntiin ja saanko sinne minkälaista sisältöä :) Yritän parhaani mukaan pitää sitä pystössä blogin ohella ja lisäillä sinne vähän extrajuttuja, mitä blogiin asti päädy. 

Ajatuksena olisi, että sisältö olisi vähän erilainen kuin täällä blogissa, etten vain linkittäisi uusia postauksiani ja höpöttelisi samoja juttuja kummassakin paikassa. Toki sitäkin tulee tapahtuun, koska eihän sitä tiedä kuinka moni teistä seuraa mielummin blogia/kynsikuvia facebookissa.  Blogissa käytäisiin asiat ns. pitkän kaavan kautta ja fb:ssa taas mahdollisimman lyhyesti.

Toivoisinkin teiltä ideoita, siitä mitä tykkäisitte facebookissa nähdä/lukea? Haluatteko paljon kuvia ja onko kuvat pelkästään kynsijuttuihin liittyviä vai ihan arkisista tilanteista? Ruukaatteko olla enemmän vuorovaikutuksessa blogin kirjoittajan kanssa blogissa vai fb:ssa? Vai onko tämä koko fb-sivu blogille ihan turha?

Toivoisin kuitenkin, että vuorovaikutus jatkuisi niin täällä blogin puolella kuin uutena "tapana" myös facebookissa. Mulle voi siellä laittaa myös henkilökohtaisesti viestejä ja kysymyksiä, jos jokin askarruttaa :) Nyt sivuilla on nähtävissä (jo) kuukausikollaaseja kynsistä tältä vuodelta. Käykääs tsekkaamassa ne ja kommentoikaa lempparikynsien löydyttyä kuvaan jotain kivaa :)

8 kommenttia :

 1. Kyllä mä ainakin mielummin kommentoin blogiin ja tykkään seurata blogeja ihan tälleen muutenkin:)
  Facebookissa on hyvä se kun sinne voi laittaa blogista vähän extraa, mistä ei välttämättä kokonaista postausta halua tehdä.
  Voi kun sitä jaksais itekin panostaa blogin facesivun ylläpitoon, edellisen kerran taisin päivittää sitä keväällä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin ajattelen itsekin :) Mutta muutaman kerran on käynyt niin, etten ole bloggerissa huomannut jotain postausta ja facebookista löydän sen sitten "muistutuksena" :)

   Poista
 2. Säähän voit facessa esitellä uudet lakat ja kynsikoristeet jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin jo toteutunut... ;)

   Poista
 3. Mää tykkään kans ihan bloggerin kautta ajatuksen kaa käydä lukemassa, en nii ees koko facebookista välitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Itsekin tykkään blogilistan kautta lukea blogit läpi. Mutta kuten Annille jo kommentoin, niin välillä on hyvä että seurailee blogeja fb:ssa, koska sieltä on sattunut monesti törmäämään postaukseen, jota ei ole nähnyt :D

   Poista
 4. Seuraan sekä blogissa, että Facebookissa mutta enemmän tietenki tykkään täällä blogissa lukea ja seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Kyllähän blogi on aina blogi :)

   Poista