3. marraskuuta 2014

Nature Secrets ja Tender Care / Oriflame

Jatketaan Oriflame tuotetestauksia. Ensimmäisessä osassa kerroin The ONE -kynsilakoista, joista voit käydä lukemassa täältä mikäli juttu on ohi mennyt. Ainakin olen tähän mennessä saanut kyseiseen postaukseen paljon kommentteja. Kiitos! :)

Nyt tässä toisessa postauksessa arvostelen ihonhoitotuotteita. Sain kaksi tuotetta Nature secrets -sarjasta: suihkusaippuan ja käsivoiteen. Sekä Tender Care -hoitovoiteen aka ihmevoiteen.

Nature secrets -tuotesarja on mulle aivan uusi tuttavuus. En muistaakseni ole koskaan testannut edes tuotteita. Hauska sattuma myös, että sain herkälle iholle sopivat jojoban & mangon tuoksuiset  saippuan ja rasvan, kun mahdollisuus oli saada/valita muitakin tuoksuja. Tuoksuttelin kumpaankin ja ne tuoksuu ihanan hedelmäiselle pulloissansa. Mutta nyt käyttökokemuksiin.
  Shower cream oli täyteläistä ja vaahtosi iholle kivasti. Hedelmäinen tuoksu katosi samontien, kun sen iholle levitti. En oikein osaa kuvailla mikä siihen jäin tuoksumaan (jojoba?). Mutta iho kuitenkin puhdistui ja mieto tuoksu jäi iholle vähäksi aikaa. Vähän harmitti, kun olisin halunnut makeaa tuoksua iholle saakka.
 Hand cream oli myöskin täyteläistä. Mutta onneksi imeytyi nopeasti, eikä jättänyt ällöttävää mähmän/rasvan tuntua käsiin. Hedelmäinen tuoksu jäi myös käsiin useammaksi tunniksi. Kosteutti mielestäni hyvin, ettei tarvitse olla vähän väliä lisäämässä uudelleen. Tykkäsin!


Ihmevoidetta oon käyttänyt nyt viikon ajan kynsinauhoille sekä huulille. Harmittavasti tajusin vasta puolessa välissä viikkoa, etten ottanut aloituskuvaa kynsinauhahoidosta, joten nyt täytyy kertoa vain kirjallisesti käyttökokemukset. Joitan hyötyä muuten pitkistä kynsistä tämän purkin kanssa. Ei suinkaan, että kynnen kärjillä saisi näppärästi noukkastua purkista rasvaa vaan juuri se, ettei sinne työnnnä niitä bakteeripesiä ollenkaan. Otinkin käyttöön appelsiinipuutikun, jolla saa helposti otettua purkista vähän rasvaa :)


Mä en pysty käyttämään moniakaan markettihuulirasvoja, sillä tuntuu että henki menee niistä vähän ahtaalle. Tästä ihmevoiteesta ei onneksi tule mitään oireita ja huulet saavat kostuketta kivasti. Mun mielestä ihan perushyvää rasvaa vaikka onhan se hankala alkaa tuon tikun kanssa värkkäileen. 

Kynsinauhat tykkäsi selvästi tästä rasvasta. Laitoin tätä aina iltaisin ja kovat kynnen reunat pehmeni. Käsiä rasvatessa rasvaa ei tule tarkasti laitettua kynsinauholle, joten tässä "testijaksossa" on ollut hyötyä pikkupakkasen purruille kuiville kynsinauhoille. Useammin/enemmän tulen käyttämään tätä kynsille kuin huulille.


Onko teille tuttuja nämä Nature Secretsin tuotteet? 
Entä ihmevoide, mihin kaikkeen olette sitä käyttäneet?

*Tuotteet on saatu testiin Anna-Leenalta, Oriflamen aluejohtajalta. En hyödy linkkien klikkailuista tai saa rahallista korvausta.

16 kommenttia :

  1. Ihmevoide, tuttua kamaa. Toimii mm. kaikkeen! Ihan ykköstä sillon kun on niistänyt nenän ihan rikki ja rohtuneeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kyllä varmasti on täydellinen kaveri flunssaan! Pitää muistaa seuraavalla kerralla kun flunssa iskee :)

      Poista
  2. Ihmevoidetta löytyy täältäkin. Käytän sitä lähinnä huuliin, koska hajuherkkänä tämä sopii mulle erinomaisesti. Hyvä vinkki tuo tikku! Täytyykin käyttää sitä seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Toi tikku on kyllä ihan kätevä!

      Poista
  3. Tuttuja tuotteita kaikki ja kivoja on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps :) Mä vähän petyin tuohon suihkugeeliin mutta muuten jees :)

      Poista
  4. Kaksi ekaa tuotetta tuli aloituspakkauksessa (ei tuoksut vain), mutta en ole kerennyt kokeilemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kiva tietää, muuttuuko muissa suihkugeeleissä tuoksu niin paljon iholle levittäessä :o Ehkä pitää ostaa joskus testiin :)

      Poista
  5. Tuo hoitovoide on mullaki käytössä ja tykkään kovasti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hoitovoide on kyllä huippu ja se on niin kauan ollut Oriflamella myynnissäkin. Muistaakseni 60-luvulta saakka! Silloin se lanseerattiin silmänympärysvoiteeksi :D Aika paksua rasvaa siihen tarkoitukseen. Onneksi käyttäjät on löytäneet monta uutta käyttötarkoitusta :)

      Poista
  6. Molemmat tuttuja ja tykkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on sunki mielestä hyviä tuotteita :)

      Poista
  7. Tuo käsirasva on mun uus rakkaus, aivan ihana. :) Suihkugeeli ei noussu niin isoon suosioon, vaikka hyvä sekin on. Tykkään enemmän Nature secretsin minttuvadelmasuihkugeelistä, se on osittain kuorivakin. Jättää niin ihanan pehmeän tunteen iholle.

    Tender taas on ainakin loistava rohtuneiden nenänpielien pelastukseen nuhan jäljiltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on käsirasvassa on kyllä aika nami ! :) Pitääpä kokeilla tuote kuorivaa suihkugeeliä, kiitti vinkistä :p

      Poista
  8. Ihmevoide on ollut mulla käytössä jo monen monta vuotta. Olisinko 10 vuotta sitten ostanut ensimmäisen purkin tuota? Meillä sitä kutsutaan seitsämän reiän ravaksi.. Auttaa ihan mihin vain! En voisi kuvitellakaan elämää ilman tuota <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki oon äitillä joskus pienenä nähnyt tuota ihmevoidetta :D Että tuttu mullekin lapsuudesta :)

      Poista