14. marraskuuta 2014

Leimausrykelmä / BPS

Tämän kuun tai sanotaanko syyskuun (postitus kesti normaalia kauemmin) Born Pretty Storen yhteistyöpakettiin valitsin aikaisemmin julkaisemani kukkakiekurakynsien waterdecalit ja Qgirl-010 leimauslaatan. Sekä vielä yhden tuotteen, jonka esittelen myöhemmin.

Tässä Qgirl-leimauslaatassa on just sopivan kokoiset kuviot mun kynsille. Isojen kuvioiden koko on 2cm x 1,5cm. Ja kaikki kuviot nousi laatasta hyvin. Se on vain mun leimaustaidoista ja irtotyynyisestä löllöstamperista kiinni, onnistuuko leimaukset vai ei. Ja tällä kertaa ne ei onnistunut. Mä tein kolmet erilaiset kynnet. 
Tulipahan ainakin laatta testattua toimivaksi! Omaksi lempparikynneksi nousi keskimmäisten kynsien peukalo. Niissä värit passasi jotenkin tosi hyvin yhteen ja odottelenkin inspiraatiota missä saisin yhdistettyä nuo värit kivasti. :)

Mutta sen olen huomannut, että lakkausintoilu on nostanut päätänsä ja koko ajan tekisi mieli olla pöydän ääressä sivellin kädessä, mutta uudet Singstarit meinaa kilpailla lakkailun kanssa :D Sitten, kun äänihuulet tulee epämääräisestä huutamisesta ja kimittämisestä kipeeksi, on hyvä aika siirtyä näihin hiljaisiin hommiin.

22 kommenttia :

 1. Ei oo todellista! Mulla on just tämä laatta menossa kokeiluun tänään... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tää alkaa oleen jo aika pelottavaa. :D
   Ja toivottavasti sulla ei oo sitä mun kolmatta, se(ne) nimittäin vaikuttaa tosi epäkäytännölliseltä :D

   Poista
  2. Ilmeisesti ei otettu samaa kolmanneksi, sillä mulla on toinenkin laatta. :D

   Poista
 2. Mun lempparit on kyllä nuo viimeset! Aivan ihanat värit ja leimat just täydelliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oliskin muuten ollut kiva, mutta laiska ei jaksa uusia kynsiä uusiksi. Kerralla onnistuttava :D Ei pitäis luovuttaa heti, niin tulis kivaa jälkeä :)

   Poista
 3. Just äsken selasin Born Pretty Storen laattoja ja mietin, että mitkä olisi mulle sopivia. Kiva kun heti sai vahvistuksen täältä ;) Ihania kynsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mäki aattelin tilata näitä Qgirl-laattoja enemmänkin. :)

   Poista
 4. Wau! Mahtavia nää kaikki!

  VastaaPoista
 5. Nättejä kynsiä kaikki

  VastaaPoista
 6. Oih, onpas kiva kuulla kokemuksia näistä! Just pari päivää sitten mietin, että pitäsköhän tilata. Jäin vaan just kuvien kokoa miettimään, mutta taitaakin olla ihan hyvän kokosia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ainakin oli hyvän kokoinen ja luulisi, että muissakin Qgirl-laatoissa on samaa kokoluokkaa :)

   Poista
 7. Yritin kovasti valita suosikkia näistä mutta kaikki ovat niin erilaisia ja omalla tavallaan kauniita. Valitsen siis kaikki :). Kauheeta istua junassa kun haluaisi päästä leimailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kaikki on ihan ok kera parantamisen varat!
   Oioi.. jospa pian pääset leimasimen ääreen. :)

   Poista
 8. Kauniita kaikki! Ihanan pirteät nuo tokat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan ne melkoiset väriläiskät! :D

   Poista
 9. Mä tykkäsin noista tokista ja vikoista, ihanan pirtsakoita ja helposti voisin kuvitella omille kynsilleni ! =)
  Mulla on alusta asti takkuillut yhteistyö BPS kanssa, kesällä jo aloitettu ja kaksi pakettia ja yht. 4 tuotetta tullut. He eivät ole lainkaan aktiivisia mun suuntaan ja alkaa jo hermotkin mennä tässä 'roikkumisessa'.Pakettienkin saapuminen oli vaikeeta, molemmilla kerroilla melkein meni kuukausi tulla perille ehkä mua ei vain ole luotu tähän. :D
  Hyvä, että jollain homma toimii paremmin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ihana kuulla <3

   Voi harmi. :( Mulla on toiminut kommunikointi ihan hyvin. Tavaroiden kulku on välillä nopeaa (1-2 vko) tai sitten todella hidasta (n.2kk), mutta en mä anna sen häiritä. Ilmaisia tuotteita kun ovat. Heiltähän se on vain pois :) Ja aina kun olen edelliset tuote-esittely/-arvostelut oon tehnyt saan valita seuraavat :)

   Poista
  2. Mulla ei homma toiminut niiden kanssa läheskään noin. Välillä sai huudella pitkään perään ja odotella vastausta kauan. Päätin antaa olla, kun ei ole mitään kuulunut varmaan viimeiseen 2kk. :D

   Poista
 10. Mä kyllään tykkään noista kaikista. :) Jos ehdottomat lempparit pitäisi valita, niin sanoisin että ensimmäiset iskee aivan täysin! Nuo värit on jotain niin kaunista! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3 Mäki tykkään värien puolesta noista ensimmäisistä :)

   Poista