19. marraskuuta 2014

Joulukynsikilpailu

Mä lupasin itelle, etten tule tekemään jouluaiheisia kynsiä ennen joulukuuta ainakaan. No tässä sitä kuitenkin ollaan - jouluisilla kynsillä. Näitä en aio vartavasten pitää kynsillä vaan otan ne hetimiten pois, kun uusi idea on silmien edessä. 

Näillä kynsillä osallistuin Kauneudenkaupan järjestämään lakkauskilpailuun, jossa aiheena on joulu ja lakata täytyi Opin lakoilla. Se, mikä teki tästä mulle melko vaikeeta on, etten omista kuin 15 Opin lakkaa ja 12 niistä on Brazil-kokoelmaa, ei siis mitään kovinkaan jouluista. Tai eihän se väreistä kiinni välttämättä ole.. :D No, niitä loppuja kolmea lakkaa näihin sitten käytin: From a to Z-urich (viininpunainen), Stay the night (hiekkalakka) ja Love.Angel.Music Baby (kultainen).


Onhan nämä kieltämättä vähän ei-niin-jouluiset tumman hiekkalakan takia, mutta jotta jotain yhteinäistä muiden kynsien kanssa olisi, lisäsin pinkin tähtistrassin kuusen latvaan. :) Katotaas, jääkö nämä kynnet ainokaisiksi osallistumiseksi kyseiseen kilpailuun vai keksinkö jotkut toiset (paremmat) kynnet vielä ennen osallistumisajan (30.11) loppua.

Aiotko osallistua Kauneudenkaupan joulukynsikilpailuun?
Oletko käynyt antamassa äänesi?

16 kommenttia :

 1. Mä en oo kuullutkaan koko kilpailusta, mutta aivan pakko osallistua jos vaan kerkeän! :)

  Kauniit nuo sinun kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kerkeät, onhan tässä vielä reilu viikko aikaa :)

   Kiitos!

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Mun yksi OPIni ei ikävä kyllä riitä osallistumiseen :D Mutta äänestämässä oon kyllä jo käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voi ei! No, mutta eiköhän silläkin sais helposti joulukynnet aikaiseksi, jos vaikka leimaisi jotain joulukuviota sen päälle :D

   Poista
 3. Kauniiit! Tommonen pallojoulukuusi on ollu mulla kans tarkotuksena joskus toteuttaa:)
  Mä en jaksanu osallistua, vaikka OPI:en joukossa on paljon jouluun sopiviakin. Ei vaan jotenki innostanu, kun kuvia ei julkasta kaikkia samaan aikaan ja voitto voi mennä oikeestaan vaan sellasille jotka mainostaa kynsiään eniten:D (huomattiinhan se jo MiMaxin viime kynsikisassakin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Joo, muistan sen hirveän spekuloinnin tästä kisasta Kynsikoristelu-ryhmässä. Onhan nämä epäreiluja kilpailuja, mutta mikäpä tässä maailmassa ei olisi :o Kyllä mä silti ihan hyvillä mielin tähän osallistuin ja linkkasin kilpailuun osallistumisesta tänne blogiin sekä ekan kerran facebookiin. :) Onhan tuo jo melkoinen palkinto mun mielestä :)

   Poista
 4. Tosi kivat! Itellä kanssa suunnitelmissa osallistua kun vaan kerkeis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Jospa kerkeäisit :)

   Poista
 5. Nämä on kyllä kivat ! :)
  Itse en ole osallistumassa ja vähän samoilla linjoilla kuin Anni tuossa ylempänä. Ei mulla muutaman OPIn joukossa edes olisi sopivia tähän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Jep, tuo on ihan ymmärrettävää pointti :)

   Poista
 6. Tosi tyylikkäät joulukynnet :) Joo nyt kun kerroit että tollainen kisa on olemassa niin vois vaikka osallistuakin, vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvä, että sinne tulee useampikin osallistuja :)

   Poista