3. lokakuuta 2014

LivBox Lokakuu 2014

En olekaan piiiiitkään aikaan tehnyt näitä LivBox esittelyjä. Joka kuukausi en ole niitä tilannutkaan mutta nyt on taas tullut pitkästä aikaa. Onneksi on ollut kaiketi kivoja tuotteita jokaisessa paketissa :) Tänä aamuna aikaisin postimies pimputti ovikelloa ja ojensi laatikon, oli kiva yllätys viikonlopun alkajaisiksi. 

Meinasin ensin kuvata teille unboxausvideon mutta en pystynyt ollenkaan luontevasti olemaan kameran edessä. Sen jälkeen ajattelin, etten tee edelleenkään blogiin näistä livboxeista mitään. Tässä sitä kuitenkin ollaan, koska postauksia tulee vähemmän tässä kuussa, kun parantelen/odottelen repeämäisillään olevan kynnen kasvua. 


Kuukauden väri oli yllättävästi roosa. Livbox on mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä jokaisella myydyllä lokakuun boxilla. Itse en henkilökohtaisesti tunne ketään rintasyöpään sairastunutta, mutta on huippua, että tämä jokavuotinen Roosa nauha -kampanja on tavoittanut monta yritystä ja yksityistä ihmistä.


Me Naiset tarjosivat LivBox tilaajille kuukauden digilehtiversiot veloituksetta. Itse en ole ennen lukenutkaan mitään lehteä netissä, joten ehdottomasti testaan digilehden käytännöllisyyttä. Luulen kyllä tykkääväni enemmän konkreettisesta aikakausilehdestä enemmän.


Lokakuun ylläriboxiin oli Roosa nauha -teeman mukaan valittu vaaleanpunaisia ja pinkkejä tuotteita/tuotepakkauksia. Ihana idea Pakkauksessa oli kolme täysikokoista tuotetta.


 BC OIL MIRACLE 
Rose Oil Hair & Scalp Shampoo (30 ml)
 Shampoo sisältää damasena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Mircro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 17,90€/200ml)

Rose Oil (5ml)
Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiukseen ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh. 19,90€/100ml)

Hiustuotteet kiinnostaa, mutta nuo pienet shampoopullot on suihkussa todella rasittavia. Tuo öljypurnukka aiheuttaa päänvaivaa miten sitä olisi helpoin käyttää. Aion kokeilla öljyä ehdottomasti kaikissa vaiheissa, mitä tuoteselostuksessa kerrostaan. En kuitenkaan samalla kertaa ;) Tuoksu näissä ei ollut liian ruusuinen, ihanan mieto.


OSIS+ *uutuus*
Glamination
Voimakas kiiltokiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehemän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Saatavana parturi-kampaamoista (Ovh 11,90€ /100ml)

Oon aina yhtä innostunut hiustuotteista. Tämä oli hyvän tuoksuinen ja kampaamomainen tuoksu jäi leijumaan ilmaan. Innolla kokeilen.

ACO
FACE young
Mattapinnan jättävä päivävoide on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi. Hajustettu. Saatava apteekista. (Ovh 11,60/50ml) 

Huonona rasvojen käyttäjänä tämä herätti mun mielenkiinnon. Kiva annostelija ja tuoksu on todella mieto ja hyvä. Lupaa kaiken lisäksi jättää ihon mattapintaiseksi. Tästä voi ihan hyvin löytyä mulle sopiva päivävoide :)

LUMENE 
Arctic Sand
Lumene Arctic Sand -kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kuaniin heleä Roosa nauha -sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaedekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän. Saatavana tavarataloista ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. (Ovh 16,90€/Roosa nauha-kampanjapakkaus, sis. CC-ccoide ja kynsilakka)

Jee, tämä oli ensimmäinen lakka jonka oon saanut livboxista. Todella näpsäkkä ja sievä hiekkalakka. :) Tällä onkin hyvä osallistua Roosa nauha-kampanjaan Instagramissa, kunhan kynnet kasvaisi nopsasti kivaan mittaan. 

Aiotteko te osallistua lokakuun aikana kampanjaan mitenkään?
 Lahjoitettako keräykseen vai pukeudutteko pinkkiin?

12 kommenttia :

  1. OSIS+ Glamination kuuloostaa kyllä hyvältä tuotteelta!! <3 Täytyy varmaan kans hankkia tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo putelikin on jo niin ihana :) Mä en oo vielä päässyt testaamaan kun muutenkin tulee harvoin tehtyä itelle mitään kampauksia :D

      Poista
  2. Hyvällä asialla olevan boksin lisäksi myös varmasti tuo vaaleanpunaisten tuotteiden teema on monia naisia miellyttävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta :) Tosi kiva teema oli tällä kertaa ja se näkyi monessa kohti :)

      Poista
  3. Luulenpa että pukeudun pinkkiin jota käytän muutenki vaatteissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin varmaan pinkkiä pistän päälleni ja kynsille :)

      Poista
  4. Ihanan pinkki paketti tuli tännekin. Osallistuin keräykseen boksin tilaamisella, koska jokaisesta tilatusta Livboxista meni lahjoitus Roosa nauhalle :)

    kivipuuteri.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä arvostan tälläistä kampanjoita, joista yritykset antavat ostetuista tuotteistaan osan hyväntekeväisyyteen :)

      Poista
  5. Boxi oli oikein mielenkiintoinen ja kaikki tuotteet tulevat varmasti käyttöön. Varsinki tuo lakka on kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Mukava oli saada tälläinen limited edition lakka, jonka saa vaan ostamalla sellaisen boksin. Toki senkin paketin ostaminen on tuki hyvän asian puolesta :)

      Poista
  6. Mä niin tykkäsin tästä lokakuun boksista! <3

    VastaaPoista