14. syyskuuta 2014

Strassien geelipoimija | BPS

Yksi BPS:n testituotteista minkä valitsin oli tämä geeliläpyskä, jolla poimitaan strasseja/niittejä/tms ja asetellaan kynnelle. Mä olin hyvin epäileväinen tästä tuotteesta vaikka tiedänkin, että ne strassit tarttuu mihin vain tahmeaan. Läpyskän koko on 2cm x 2,5cm ja se on todella riittoisa. Mä videossa leikkaan liian ison palan geeliä, koska ainakin puolet pienempi riittäisi hyvin tuohon tyyliin miten mä sitä käytän. Tahmaisuus palasessa pysyy yllättävän pitkään vaikka geeli kerää kaiken rasvan ja lian sormista sitä muotoilessa. 

Tein tästä pienen videon, jotta näette miten tuo mömmö oikein toimii käytössä. Se mun piti vielä sanoa, että tälläinen geeli on käytännöllisempi kuin valkoinen strassikynä, josta jää helposti valkoinen tahra niitteihin/strasseihin. Mutta dottingtool ja kirkaslakka on oiva yhdistelmä strassien poiminnassa myös.


Pohjalle tein vaaleanpunaisen liukuvärjäyksen. Nämä oli ehkä vähän liian hemppikset mun makuun ja onhan nuo sydänstrassitkin melkosia möllyköitä :D Heti mä ne nypin irti joka sormesta yksitellen.


Miten/millä sinä asettelet strassit kynnelle? Mikä on näppärintä?

Linkit ovat teille avuksi. En hyödy niistä enkä alekoodin (KLX31) käytöstä mitään.
 Strassit ja geelipoimija on saatu yhteistyönmerkeissä.

24 kommenttia :

  1. Ompas melkoinen geeliläpyskä, en ollut ennen törmännyt tällaiseen :D Mutta ihan kätevältä näyttää. Mie taidan kumminkin noukkia strassini/niittini joko tikulla tai dottarilla :)
    Ja kynsistäkin jotain, onpa vaan hemppikset ^_^ Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että itsekin pitäydyn tutussa dottarissa. Jos ei satu olemaan valmiina tälläistä vieressä :D
      Kiitti! ^^

      Poista
  2. Onpas erikoinen geelijuttu.Mie käytän strassikynää ja ihanat kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Onhan se. Kaikkea ne keksii ja kehittelee :D Mitähän vielä tulee...

      Poista
  3. aikamoiset valmistelut tarvii tehä että saa ton läpyskän toimimaan. Mä taidan kans pysytellä dottarissa. Se kynä mulla on ja en tykkää siitä kyllä yhtään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Noita pitää tehdä johonki pussiin/rasiaan valmiiksi niin tulee varmasti helpommin käytettyä. Joo, se valkoinen kynä on minunkin inhokki.

      Poista
  4. Söpöt kynnet! Ja mä arvasin muuten ihan oikein! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) EIKÄ? :D Aika hauskaa! Mukava nähdä mitä sä keksit tästä sitten sanottavaa :D

      Poista
  5. Mulle ihan uus juttu tuommoinen geeliläpyskä ! :D
    Ihanat kynnet kyllä, en osais myöskään olla nyppimättä isoja strasseja pois ! Mä käytän strassikynää tai dottaria koristeiden laittamiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ollut ennen tätä yhteistyötä tuollasta nähnyt. Kaikkea pitää kokeilla, jos törmää johonki outoon asiaan :D
      Kiitti. Dottari taitaa olla se mitä kaikki käyttää :)

      Poista
  6. Nää kynnet... <3 Ihanat!

    Mä käytän ihan vaan dotting toolia kiinnityksessä. Oon myös käyttäny hätätapauksessa mm. kertakäyttölusikkaa (sitä ei pyöreää päätä), toimii yllättävän hyvin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3
      Jep. Se taitaa olla tällä hetkellä se paras. Tää geelijuttukin on kiva, jos sattuu olemaan valmiina tehtynä tuollainen tikku - ei tarvi mitään litkua etsiä välissä ;)

      Poista
  7. Ihanat nuo lakkaukset! :) Mä meinasin kans ottaa tuon geelipoimijan tässä kuussa testiin, mutta kun siitä ois oikeestaan pitäny tehä video, niin jätin ottamatta. :D Hyvin näyttää toimivan ja saattaisin ehkä itellenikin ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Aijaa! Rose86 oli ottanutkin testiin ja mä ootan niin paljon, että mitä hän siitä sanoo. Ois ollu huippua, jos säki oisit vielä ottanut :)

      Poista
  8. Oho, ihan uusi tuttavuus minulle tuo geelihomma! Näyttää vähän vaivalloiselta melkein. :o Itse taidan tyytyä vaan kirkkaaseen lakkaan ja dottariin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dottari ja kirkaslakka on hyvä kombo =) Jospa keksittäisiin tuollainen valmiiksi tahmea kynä, joka ei jätä mitään tahroja niitteihin ja strasseihin. Siitä tykkäisin!

      Poista
  9. Oho :D Aika mahtavaa! En ollut ees ikinä kuullut tuollaisesta! Täytyykin muistaa ottaa seuraavaan tilaukseen mukaan. Todella näppärä! :D Myös kynnet on mun mieleen. Söpöt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Fani :)
      Olihan tuo aika mielenkiintoinen tuote. Mä aion tehdä muutaman tikun valmiiksi johonki pussukkaan, ettei tarvi sitten kynsien laiton lomassa alkaa muotoileen, vaikkei se mikään iso homma olekaan :)

      Poista
  10. Ompas jännä tuote, en oo aiemmin törmännyt tuollaiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BPS:sta löytyy välillä mitä ihmeellisiä tuotteita :D Se on tullut huomattua :)

      Poista
  11. Tulikohan mun kommentti perille? Tää kommentointi googlen tunnuksilla pottuilee ihan urakalla :/
    Tässä vielä uusiks mitä piti sanomani :D

    Mä näin jossain juutuupin videossa ulkomaaneläjän tuota käyttävän ja en jaksanu kaivella netistä että oisko sitä jossain meillekin myynnissä... Käytän nyt sinitarraa tuon asemasta :D Ihan ok toimi, pari kertaa oon nyt käyttäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut edellinen kommentti perille, mutta hyvä kun toisen kerran kommentit :)

      BornPrettyStoren sivuilla on myös toinen video, missä tätä käytetään. :) Sinitarra voi muuten toimi hyvin, ei tullut itellä mieleenkään kokeilla. Ehdottomasti kokeilein kunhan saan sinitarraa kätösiini. Kiitti vinkistä!

      Poista
  12. Nää on niin söpikset kynnet... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian söpöä mun makuun :D Mutta välillä on hyvä vetää "överiksi" :p

      Poista