2. syyskuuta 2014

Ruskamarmorointia

Ruskaiset värit saavat jatkua vaikka täällä meillä Raahessa ei vielä ihan näin syksyistä värien perusteella ole. Pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan vesimarmorointia. Kaikki meni tällä kertaa hyvin. Vesi oli juuri hanasta laskettua ja lakat toimivat unelmasti. Sen puolesta oli oikein rentouttava kokemus tällä kertaa.


Mä olen katsonut jonkin verran kuvia ja videoita Youtubessa sekä Instagramissa erilaisista marmorointikuvioista. Ajattelinkin, että voisin jossain vaiheessa tehdä tänne blogiin sitten postauksen niistä mun kuviokokeilukerroista (jos vain muistan ja kehtaan). Eikä sitä tiedä vaikka kynsiäkin siinä samalla näkyisi. Nämäkin kynnet oli oikeasti sellaiset kokeilukynnet. Väritkään ei oikein ole yhteensopivat vaikka livenä näyttikin ihan kivalta kynsillä kuitenkin :D



Nämä kynnet on parin viikon takaiset. Marmorointihuuruissa muistan saaneeni ajatuksen, että kuvaisin teille mun marmorointitoilailuja, mutta näin jälkeenpäin se ei tunnu yhtään huvittavalta tai houkuttelevalta idealta :D Vai haluaisitteko te nähdä elävää kuvaa? Mua nimittäin ainakin kiinnostaisi nähdä toisten vesimarmorointityyleistä videon pätkään ja mahdollisesti saada vinkkejä itellekin samalla :) Nyt käännän töllöttimen Ava:lle ja rupean katsomaan Iholla. Onko siellä muita ketkä on kiinnostunut seuraamaan miesten videopäiväkirjaa?

15 kommenttia :