12. syyskuuta 2014

Öljyiset strassit | BPS

Pitkästä aikaa Born Pretty Store lähetti mulle muutaman testituotteen. Sain jälleen itse valita 2-3 tuotetta rajatulta alueelta. Kolme tuotetta herätti mun mielenkiinnon. Ainakin yhdestä mun täytyy tehdä jonkinlainen video, koska ei ole suoraan minkäänlainen koriste. 

Ensimmäisenä iskin kiinni tähän isoon strassikiekkoon, jossa oli neljää erilaista strassia: tummia pyöreitä ja soikeita sekä vaaleita sydämiä ja pisaroita. Ne hohtavat vähän "öljyn" värisinä. Mä en tiedä mikä tuo efekti on oikeasti nimeltään. Nyt ei irtoa enempää tekstiä eikä muitakaan informaatiota perus alekoodin (KLX31) kera, jota saa käyttää. Näitä koodeja on vaan miljoona erilaista blogeissa, että tuskin tulee sitä sponsoroitua arvontaa tänne blogiin vaikka itse koodia yritänkin ahkerasti käyttää, kunhan se vain toimisi :o Pessimisti ei pety.

26 kommenttia :

 1. Nätit, nuo koristeet ehkä hiukan isot omaan makuuni.. :) Mulle on ihan eka testituotepaketti tulossa tuolta, ja alkoi epäilyttämään kun videosta puhuit et ootko mahtanu valkata saman tuotteen pakettiin mitä minä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän tuo koko vierastuttaa muakin varsinkin kun on itselle suht lyhyet ja kapet kynnet :) pyöreät on kuitenkin "vain" 3mm ja soikeat 5mm. Se mun tuote on kyllä niiiin outo, että aika mäihä pitää olla jos ollaan valittu sama :D

   Poista
 2. Kauniit on kynnet jälleen! :)

  Mä tajusin sen, omaa koodia käyttäessäni, että pitää olla joku tietty summa että saa sen alennuksen. Ainakin mulla piti tilata ite n. 12 dollarilla että se otti sen -10% pois. Kannattaa laittaa sinne viestiä ettei koodi toimi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Aaa. Tuo tietty summa voi olla aivan totta. Ei ole koskaan tullut ajatelleeksi sen kummemmin milloin se toimii ja milloin ei. Pitää seurailla nytten seuraavissa tilauksissa. Mulla on niin iso kynnys lähettää englanniksi viestejä noinkin "turhasta" asiasta, että oon jättänyt sen aina tekemättä :)

   Poista
 3. Koodi ei toimi jo valmiiksi alennettujen tuotteiden kohdalla, voisikohan olla siitä kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin voi olla mahdollista. Oon aina ihmettelyt ja laskenut, että miten se 10% oikein määräänytyy tilatuista tuotteista, kun määrä vaihtelee miten sattuu. :) Mutta nytten sekin taisi ratketa. Kiitti Sissi.

   Poista
 4. Nätit kynnet. Nuo strassit ihania.

  VastaaPoista
 5. Tuo ginan lakka on ihana! :)
  Nätit kynnet muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollutkaan laittanut sitä ennen tätä kynsille ja tykästyin itsekin :)
   Kiitos Milba <3

   Poista
 6. Ihanat ♡ Toi öljyefekti on kiva :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mäki ihastuin siihen tuotteita valitessa testiin. Ei aina peruskiiltäviä tai mattasia :)

   Poista
 7. Oi, noi strassit on ihania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaikka aika suuria ovatkin minun kynsille. :) Mutta näyttävyyttä saa ainakin aikaiseksi!

   Poista
 8. Oih! Todella kauniit kynnet!! :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo on aika villi ja erikoinen :D En ihan ajatellut loppuun asti, mutta hauska kuulla että näyttää kuitenkin kivalta :)

   Poista
 10. Upeat kynnet ^_^
  On kyllä nätti toi Ginan lakka, sopii hyvin näihin strasseihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne ü Mä taas mietin, että sopiikohan tuo ollenkaan ja meinasin vaihtaa poiskin. Mutta laiskuus iski ja julkaisin nämä kynnet sitten :D

   Poista
 11. Onpas ihanat kynnet ja upeita noi strassit. <3

  VastaaPoista