25. syyskuuta 2014

Haaste: Sugar spun

Tuntuu, että viimeisimmästä haaste-torstaista on pitkä aika vaikkei siitä olekaan kuin kaksi viikkoa. Tämän viikon aiheen päätin minä. Mä oon monessa keskustelussa ja jutussa nostanut vähän väliä esiin tämän Sugar spun koristelutyylin, että haluan kokeilla sitä. Ja vihdoin Marina myöntyi mun ehdotukseen ;) Mulla oli tosi kiireinen/ajatustäyteinen alkuviikko, että meinasin unohtaa koko haasteen. Onneksi muistin keskiviikkona tämän ja oli juuri sopiva rakokin toteuttaa tämän kerran kynnet.


Pari kertaa oon kauan sitten katsonut kuvia ja videon tälläisten hattarakynsien teosta. Aloin heikkojen muistikuvien avulla haparoiden kokeileen swatchtikuille, että miten tämä peli oikein toimii. Ensimmäisellä kerralla jätin kynsilakkaläntin jähmettymään paperille, johon sen sitten unohdin liian kauaksi aikaa. Toisella kerralla tapahtui sama, mutta sain kuitenkin muutaman sokerihuntuviivan vedettyä mallitikulle. Kolmannella kerralla jäin odottamaan ja edistämään puhaltelemalla jähmettymistä siihen viereen. Vihdoin onnistuin saamaan täydellisen koostumuksen! 


Mun mielestä tummalla pohjalla olevat sokerihunnut näyttää paremmalta kuin vaalealla olevat. Muutenkin tämä oli aika hauska koristelutyyli. Tykkäsin! :) Käykääpä kurkkaamassa, miten Marina on haasteen toteuttanut.

Ootteko te kokeilleet tätä sugar spun tyyliä? Hot or Not?

27 kommenttia :

  1. Mä en treenannun yhtään vaan suoraan aloin tekemään. Olis kyllä tarvinnu treenata pari kertaa oikeen koostumuksen saamiseksi.

    Ihanat värit sulla näissä ja hyvin onnistuneet ovat kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä halusin heti eka kerralla saada oikean koostumuksen, että sain noita säikeitä 8) Oon häpi kun en luovuttanut kesken kaiken ja tehnyt liian löysällä :)

      Kiitti Marina 8)

      Poista
  2. Onpas tosi herkullisen näköiset kynnet, nams :D

    VastaaPoista
  3. Noi on kyllä tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  4. Voi Heidiii! Upeat! ♡♡

    VastaaPoista
  5. nää on kyllä kivat ^^ oon kokeillut kaksikin kertaa, pitää taas tehdä tuolla tyylillä kunhan saan kynsiini vähän pituutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hepexxx 8)
      Miksei tätä voi tehdä lyhyiseen kynsiin? :D Mä varmaan tekisin sellaisen verkon,että joka suunnasta vetäisin noita säikeitä :p

      Poista
  6. Upeat! Ei voi muuta sanoa. Minen oo koskaan kuullutkaan tosta koristelutyylistä, mutta makea tapaus on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Nyt kun ite mietin, niin ei tätä koristelua kyllä tule vastaan kovinkaan useasti. En ainakaan muista nähneeni missään blogissa lähiaikoina :)

      Poista
  7. Komeat kynnet! Joskus olen kokeillut ja nyt näitä katsoessa tuli sellainen olo, että kohta uudestaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mirka! :) Ei muutakuin leikkimään jähmetyttään lakkoja :) Mä niin odotan näkeväni tätä sugar spunia muiden bloggareiden tekemänä.

      Poista
  8. Instassa näitä jo kattelinki, mut pakko nyt vielä täälläkin kehua! Miten ootkin saanu näin upeat kynnet tehtyä, ite en varmaan ikinä onnistuis tällasissa:D Väritkin on tosi kauniit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tää oikeesti ollut vaikeeta, kuhan vaan malttoi jähmettää lakan oikeaa olomuotoon. Sitten vain piti olla nopea. Mä sain tehtyä yhdellä lakkaläntillä aina kaksi kynttä juuri ja juuri. :D
      Itekin tykkään kyllä värivalinnasta, että sopivat kivasti yhteen :)

      Poista
  9. Upeasti onnistuneet! Ja väritkin sopii niin hyvin yhteen, ihanat! ^_^
    Mie olen kerran kokeillut tehdä näin ja voi hyvää päivää mitä sain aikaiseksi xD En todellakaan onnistunut :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sun pitää kyllä kokeilla uudestaan! :D Olis hauska tietää, että mikä oikein meni vikaan? :)

      Kiitos kovasti, itekin tykkäsin aikaansaannoksestani :)

      Poista
  10. Upeat! Näitä katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä. Niin hyvin onnistuneet, herkulliset ja hauskat vielä kaiken lisäksi. :) Mä oon joskus koittanut tällaisia kynsiä, mutta ne ei oikein onnistunut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muutakuin uutta matoa koukkuun! :D
      Kiitos Fani <3 Ihana olet!

      Poista
  11. Kiitos Eekku <3 Kiva, kun jaksat kommentoida ahkerasti :)

    VastaaPoista