8. syyskuuta 2014

Gina Tricot - 157 Milkshake, 43 Puff powder and 179 Power Green

Tämä postaus oli jäänyt pyörimään vahingossa luonnoksiin. Pitkään aikaan en ole swatchannut lakkoja, mutta taidanpas ottaa tämän viikon hommaksi laittaa taas muutamat värit kynsille ja kuvata niitä teidän iloksi. Jos sen avulla lakkahöyryt pehmentäisi inspiraatio-osaa aivoista, niin muitakin kynsiä näkyisi lähiaikoina blogissa. 

157 Milkshake. Glitterlakka nudella pohjalla. Seassa runsaasti pieniä hopeisia ja musta glittereitä. Tarvi kolme kerrosta peittääkseen.


43 Puff powder. Hempeä, valkoshimmerinen nude-/ranulakka. Tätä laitoin kynsille kaksi kerrosta. Yhdellä kerroksella olisi ollut jo tarpeeksi peittävä minun makuuni mutta laitoin kaksi kerrosta ja kokeilin peittävyyttä.


179 Power Green. Petroolin sininen hyvin hennolla shimmerillä oleva cremelakka. Kynsillä on vain yksi kerros, joten peittävyys on lähes erinomainen. Shimmeryys katoaa täysin kynnelle laittaessa, enkä ensin huomannut sitä edes pullossa ennen kuin Heliumia mainitsi asiasta. Tätä löytyi Oulun Ginan alelaarista 1€:n hintaan aikoja sitten joten poistuu/poistunut myynnistä tältä erää.


9 kommenttia :

 1. Milkshake vaikuttaa kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yllättävän kiva vaikka itse en Milkshaken kaltaisista ole tykännytkään :)

   Poista
 2. Power Green on ihana. Mulleki toi! :D

  VastaaPoista
 3. Milkshake on näistä ihanin, Tykkään siitä ihan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas vierastan sitä kaikista eniten :) Mutta yllätyin kuitenkin, miten kiva se loppujen lopuksi oli :)

   Poista
 4. Hih, mulla nimi vaihtunu ;) Mä lakkaan just tuolla Power greenillä, saapi nähä miten tykkään, vihreet ei oo oikein mun juttu. Mun lakka on myös Oulun Ginan alelaarista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos perskules! :D Asia korjattu.
   Tuosta sävystä voi joko tykätä tai ei. Ite en kyllä tiiä kumpaan kallistun :D

   Poista
  2. Tuo oli yllättävän nätti loppujenlopuksi, en hävitä. Jopa se shimmeri näky. Pilasin omani leimoilla, ei olis tarvinnu olla nii kirjava leima :D Lopputulos tulee blogii kuha ehin :D

   Poista