4. elokuuta 2014

Riikinkukkoja + pyyntö

Mulla on pitkään pyörinyt nämä riikinkukkodecalit kansiossa. En oo vaan keksinyt mitään kivaa ideaa miten käyttäisin ne. Nyt kuitenkin tein jonkinlaiset, joihin sain ne puskettua. Kynsistä tulikin aika kivat! :) Värin valinnan vaikeus meinasi iskeä, kun noissa pörröisissä sulissa oli niin paljon värejä, joista pystyi valitsemaan sävyn muille kynsille. Lopulta päädyin Gina Tricotin 75 Ocean Depths -lakkaan. Nuo sulkadecalit on oikeasti manikyyrimalliset mutta mä iskinkin ne väärinpäin kynnelle. Toimii noinkin. Valkoisena on jälleen Ginan 31 White.


Näihin kynsiin olisin halunnut pienempiä kuin 2mm niittejä. Joitain värillisiä strasseja olis löytynyt, mutta pitää varmaan laittaa tilaukseen nämä samaiset valkoiset myös 1,5mm. Mustanakin olis kiva omistaa ja kultaisena ja hopeana pienen pieniä pyöreitä strasseja. Nämä 2mm näyttää yllättävän massiivisilta kynsillä - ainakin kun niitä on useampi kappale. 

Mulla olisi yksi pyyntö teille. Huomasitteko sivupalkkiin ilmestyneen kyselyn? Tarvitaan Marinan kanssa teidän äänenne meidän seuravaa haastetta varten. Mun blogissa äänestetään värin puolesta ja Marinan koristelutyylin. Toivon, että käytte myös painamassa Dioriinan puolella mielenkiintoisimman aiheen kohdalle "ruksin". Jokainen saa yhden äänen kumpaankin kyselyyn. Me yhdistämme sitten äänestyksen tulokset kynsille seuraavana haastepäivänä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 10.8 saakka, jotta kaikki varmasti kerkeää käyttää muutaman sekunnin äänen antamiseen :)

22 kommenttia :

 1. Taas sä oot tehnyt ihan tajuttoman upeat kynnet! ♡

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kauniit lakkaukset! ♡

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän hienot!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Pirteet, mutta ei liian räväkät:) Pikkusen pienemmät niitit ois kyllä ehkä toiminut vielä paremmin, mutta ei yhtään paha noinkaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Koko ajan vaan alkaa häiritsemään enemmän, että olisko pitänyt tehdä pienet pisteet ihan vaan dottarilla, mutta niistä sitten en olis saanut millään samankokoisia.. :D

   Poista
 5. Wau! Upeat lakkaukset. Nuo sulkakynnet on makiat...

  VastaaPoista
 6. Oi, upeat ! Toi Ginan Ocean Dephts on ihana, pitää sittenkin se käydä kotiuttamassa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni :) Mä oon ihan heikkona tuollasiin turkooseihin. Shim. turquoise on aika saman sävyinen tuon kanssa. Molemmat on niin nättejä :p

   Poista
 7. Ihan mahdottoman nätit kynnet! Aivan ihanat ^_^

  VastaaPoista
 8. Tykkään näistä juuri näin! Nuo decalit on ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä,ettei sua sentään häiritse nuo liian iso strassit :) Decalit oli kyllä kivat ja nätisti käyttäytyviäkin :p

   Poista
 9. Oijj kuinka ihanat! :3

  VastaaPoista