26. elokuuta 2014

Pikku kolmioita

Tänään aamulla selailin Pinterestiä ja Instagramia ja törmäsin jossain vaiheessa teippaukseen, jolla oli tehty pikkukolmioita kynsille. Se näyttä niin kivalta, että kaivoin pitkästä aikaa ohuen koristeteippirullan esiin pöydälle. Pohdin jonkin aikaa värivalintoja ja syksyiset värit valikoitui jälleen. (Gina Tricot - 123 Blue bug, Seppälän Nails - Snow white, China Glze - Unplugged, OPI - Where did Suzi's Man-Go). 

Teippauksen jouduin ensimmäiseen sormeen tekemään kolme kertaa ennen kuin tajusin idean, miten ne teipit pitää laittaa, että saan oikean kokoisia kolmioita. Muihin kynsiin asettuivat sitten helpommin. Kuvauskäden nimetön onnistui kaikista parhaiten ja linjat ovat jopa suoria! Eikä pikakuivattaja levittänyt lakkojakaan siinä sormessa. 


Ajattelin jossain vaiheessa alkaa metsästämään lisää kivoja teippauskuvioita. Voitte teki vaikka vinkata mulle kivoja kuvioita joita ootte bongailleet. :) Näyttääkö tämä kuvio teidän mielestä kivalta? Tykkäättekö käyttää koristeluteippiä vai ootteko siirtyneet kokonaan käyttämään esim. nail vinylsejä?

16 kommenttia :

 1. Upeat! :)
  Mä ite käytän just tollasiin pienempiin kuvioihin normaalia koristeluteippiä mutta sitte isompiin yleensä kynsivinyylejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Roosa :)<3
   Tuo onki hyvä tapa. Ja koristeluteippi on mun mielestä parempi tälläsissä, missä teippejä pitää laittaa paljon päällekkäin. Lakka levittyy paljon kiltemmin kuin jos vaikka vinyyleitä olisi kaks päällekäin :D

   Poista
 2. Koristeluteippi on saatanasta. Tykkään enemmän vinyyleistä! Tosi kaunis lakkaus, tätä mä vielä matkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se melkoinen tappelupukari, mutta näissä se käyttäytyi yllättävän kiltisti! :) En mä tuu koskaan varmaan täysin hylkäämään näitä teippejä vaikk vinyylit korvaakin ison osan :p

   Kiitti! :) Mä jään odottelema sun versiota ;)

   Poista
 3. Ai vitsi nää on kivat! Itse olen kyllä siirtynyt melkeinpä kokonaan vinyyleihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Fani :) Onhan vinyylit kätevämpiä, mutta luulen ettei esim. tätä mania olisi ollut niin helppo toteuttaa vinyyleillä kuin teipillä. Vinyylit ovat sen verran paksumia.

   Poista
 4. Näyttää kivalta, todellakin! ^_^

  VastaaPoista