1. elokuuta 2014

Heinäkuun kynnet

Heinäkuu. Hemmetin kuuma kuukausi. Ei tämmönen helle oo ainakaan mua varten. Kynsiä on silti tullu julkaistua tässä kuussa aika reippaasti. Osa syynä on tietenkin tuo hiekkalakka teemaviikko, jonka myötä puolet noista kynsistä on osa sitä. Ja nämä teemaviikonkynnet on lähes kaikki tehty kesäkuun puolella. Siihen nähden tässä kuussa ei kyllä ole tullu tehtyä monia kynsiä. Muutamia swatch-postauksia oon kyllä julkaissut ja onhan niihinkin mennyt aikansa tietenkin. :) Ja heinäkuuhun mahtui kolme torstai-haastetta Marinan kanssa. Katsotaas miltä edellinen kuukausi kynsirintamalla näytti.


Ehdottomasti heinäkuun suosituin postaus oli kävijämäärältään ja kommenteiltaan kokokynnen kukkasiirtokuvat. Oli ihan mahtavaa että Tattoed Cat Lady ja Charming Nails blogien kirjoittajat innostui kyseisistä kynsistä, että tekivät omat, upeat versiot niistä. Käykää vaikka kurkkimassa jos ette usko mua ;)

Omat lempparit viimekuun kynsistä on 3, 9 ja 15. Avaruuskynsistä oon erityisen ylpeä. Nyt on teidän vuoro jälleen ilmiantaa teidän lempparit! En malta oottaa, kun yleensä mielipiteet jakaantuvat laajasti teidän lukijoiden kesken. Näin huomaa että jokainen "kynsisilmä" näkee kaikki manit erilailla ja kaikki eivät miellytä tosiaankaan kaikkia :)

14 kommenttia :

 1. Kaikki hienoja! Mut mielestä ihanimmat on nro 13, hyvinä kakkosina 9 ja 12.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ninni ü Samoja lemppareita meillä siis :)

   Poista
 2. Yääää en mä osaa päättää mitkä olis mun lempparit! Tietty noi kynnet mitä matkin on ihan henkeäsalpaavat ja sitten nuo kaikki hiekkalakkakynnet! <3

  Ps. Mä yritin myös matkia sua noissa vesimarmoroiduissa hiekkalakoissa, mutta fail... Mua ei ole luotu siihen hommaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, hirrrrveen monta lempparia :)
   Ai yritit! Harmi ku ei onnistunu :/ Ei muutakun yrittää toisen kerran ;)

   Poista
 3. Mun lemppari näistä on ehdottomasti numero 15. Paljon on muitakin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Itekin tykkään kyllä noista 15 hirveesti!

   Poista
 4. 3, 9, 13 ja 15 mun lemppareita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama neljänkärki ku mulla :) Hyvä maku sulla! :D

   Poista
 5. Kaikki on kyllä kauniita lakkauksia, mut jos kaksi valitsen niin ehdottomasti 9 ja 15! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Samat lempparit sulla ku mulla !

   Poista
 6. Voi hits, sun kaikki kynnet on niin upeita, että näistä on vaikea valita lempparit, mutta 2,7,8,9 ja ehdottomasti 13!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, mä en voi kiittää sua tarpeeksi näin :)) Mutta kiitos! :) <3

   Poista