28. elokuuta 2014

Haaste: kaviaaria punaviinillä

Tiedän, että ootte odottanut malttamattomina kaksi viikkoa torstai-haastetta! Eikö olekin asia näin? ;) No nytten odotus palkitaan ja tämän viikon aihe todellakin oli kaviaaria punaviinillä. Marina ei ole ennen laittanut kaviaaria kynsille, joten hän ehdotti, että se olisi tämän kertainen aihe. Minä sitten päätin päävärin kynsille ja mun on pitkään tehnyt mieli laittaa viininpunaista kynsille, joten valitsin sen. Myöhemmin vasta hoksasin ajatella, että onkohan mulla yhtään viininpunaisen kanssa yhteensopivia microhelmiä... Onneksi löytyi pari varteen otettavaa purkkia, joista sitte sekoittelin oman herkullisen kaviaariannoksen.

Opin From A to Zurich on 2010 vuoden Swiss kokoelmasta. Mun piti monta kertaa vertailla ja tarkistaa Joonakselta, että onhan tämä viininpunainen ja sain hyväksynnän värille. Tämä on muuten mun aivan ensimmäinen Opi lakka, jonka ostin.


Yksinkertaisella linjalla mentiin tällä kertaa. Meinasin ensin tuplaleimata roosalla ja hopealla "tyhjille" kynsille, mutta pääväri olisi peittynyt liikaa. Ja olisihan tämä kaviaarit loukkaantunut, jos rinnalle olisi tullut kauniita käynnöksiä ;) Tykkäsin lopputuloksesta ja oli kiva saada pitkästä aikaa näitä pikkuisia palleroita kynsille.
Marinan kynnet löytyy tästä linkistä

14 kommenttia :

 1. Meinasin eka kanssa tehä sekotuksen, mut päädyn yksvärisiin palleroihin :) Toi sekotus sopii tosi hyvin tohon lakkaan.
  Ihanan värinen toi lakka. Ite kanssa pähki et onko lakan väri oikee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuttiin kuitenkin tekemään lopulta erilaiset :D Tuo viininpunainen oli vähän vaikee väri. :o

   Poista
 2. Kaunis lakka ja kiva lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kyllä tykkään tuosta lakasta kaikin puolin <3

   Poista
 3. Ihanat kynnet, toi lakka on tosi kaunis ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3
   Tuo on kyllä on :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös ;) Kunnon gourmet ateria :p

   Poista
 5. Nämä on kauniit ! :) Itse miettinyt jo pitkään miten käyttäis koristelaatikossa olevia kaviaarihelmiä, mutta voisikin kokeilla tällästä simppeliä koko kynnelle. Kuinka hyvin nää muuten pysyy kun ei niihin laiteta päällilakkaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)
   Aika heikostihan ne pysyy. Nämäki painelin vaan toiselle märällä kerrokselle, eli en käyttänyt päällyslakkaa ollenkaan. Rapisivat ympäri kämppää :D

   Poista