19. elokuuta 2014

Gina Tricot - 76 Brilliant blue, 3D Ice and 175 Violet Glims

Huomaan poimivani Ginan lakkojen joukosta ensimmäisenä siniset ja kirkkaat värit swatchailuun :D Kaiken lisäksi seuraava glitter+väriyhdiselmä näyttää liiankin tutulta. Yhdistin aikaisemmin Sparkling aquan sekä Azure bluen. Mutta minkäs sille voi, että silmä valitsee ne yhteensopiviksi. Jospa en kuitenkaan kaikki glitterlakkoja yhdistäisi siniseen tai johonkin muuhun tummahkoon lakkaan. ;)

76 Brilliant blue. Kaunis tummahko sininen shimmerlakka. Kuivuu hiukan mattaisen näköiseksi. Kuvissa ei ole päällyslakkaa. Kaksi kerrosta kynsillä, pientä läpikuultavuutta havaittavissa.


3D Ice. Huomasin, ettei alemmissa kuvissa näy ollenkaan pulloja. Kuvia oli muutenkin niukasti, josta edes vähän näkyy glitteriä. Pullossa glitterit blingaa vaaleanpunaiseen, mutta päävärinä ovat kuitenkin nämä vihertävät/siniset.


175 Violet Glims. Upea violetti shimmerlakka. Seasta löytyy hyvin vähän sinistä shimmeriä ja pinkkiä vähän enemmän. Peittävyys on hyvä, kynsillä kuitenkin kaksi kerrosta. Yksi paksuhko kerros olisi riittänyt, joten leimaamisessa Violet Glims voisi toimia jotenkin.


Tuo Brilliant blue oli nostettu Gina Tricotin nettisivuilla kynsilakkakuvalistan kärkeen kera muutaman uutuuslakan! Käykääpä tsekkaamassa 6 uutta syksysävyä. Mua kiinnostaisi kovasti tuo Green dust, mutta vielä en sitä ole ostamssa - ainakaan nettikaupasta - koska yllätyksekseni uutuuslakat eivät kuulu tähän "3 kynsilakkaa 9,95€"  -tarjoukseen :( En ole päässyt katsomaan Oulun myymälään, onko sinne tullut nuo uutuudet ja kuuluuko ne siellä tuohon tarjoukseen. Eihän tuo alennus ole suuri, jos normaalihinnalla ostaisi valmiiksi edullisia lakkoja, mutta kun tälläinen tarjous on jatkuvasti olemassa niin mua ei saa siltikään ostamaan näitä vaikka olisi kiva tehdä teille swatchit niistä mahdollisimman nopeasti :)

18 kommenttia :

 1. Molemmat tosi nättejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ihanan värisiä kaikki <3

   Poista
 2. Soittele ku tuut Ouluun... :D
  Nättejä lakkoja näät kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa en kerennyt, mutta seuraavalla kerralla pyrin saamaan enemmän aikaa :p
   Lakat on kivoja <3

   Poista
 3. Ihana törmätä blogiin, jossa on oikeasti laadukkaat kuvat! Nice, keep it up! (: Mä jään lueskelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anna! ♥ Toivottavasti viihdyt täällä :)

   Poista
 4. Ice ja Violet<3 Molemmat näistä on mun mieleen! Itse olen jo tovin odotellut josko Ginan verkkokauppaan ilmestyisi the valkoista, mutta ei ainakaan vielä ole tullut. :( Hpmh... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäis pikkuhiljaa saada uus valkoinen, ensimmäinen alkaa hupenemaan ja paksuuntumaan! AAPUA :D

   Poista
 5. Millä kameralla kuvaat? Montako lamppua sulla on ja missä kuvaat? Voisitko tehdä tästä postauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta! Voisin tämän toteutaakin vaikka mitenkään kummoiset välineet mulla ei olekaan :)

   Poista
 6. Molemmat lakkaukset on kuin yötaivas! Aivan ihania syyslakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Nämä kyllä käyvät hyvin syksyyn <3 :)

   Poista
 7. Joskus kevaalla(?) kun Ginalle tuli jotain uutuuksia ne eivat myoskaan olleet netissa olleet tarjouksessa, mutta laitoin palautetta ja se korjattiin, joten kannattaa laittaa sinne viestia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se on ilmeisesti vain jokin vahinko tälläkin kertaa. No onneksi pääsin myymälään ostamaan ne uudet lakat kuitenkin tarjoushinnalla :)

   Poista