20. elokuuta 2014

Gina Tricot - 197 Darkness, 198 Silver/Purple, 201 Green dust and 203 Clay mouse

Pitipä edellisessä postauksessa manata, etten pääse käsiksi näihin Gina Tricotin tämän syksyn uutuuslakkoihin piakkoin. Tänään sitten tulikin yllättävä mahdollisuus käydä pikaisesti Oulussa katsastamassa tilanne ja sieltähän löytyikin nämä kaikki uutuudet ja kuuluivat vielä tarjoukseen. En kuitenkaan ostanut kaikkia kuutta lakkaa vaan valikoin neljä mukaani. Halusin swatchata ne mahdollisimman nopeasti nähtäville ja tässäpä ne nyt olisi :)

197 Darkness. Luokittelisin tämän crellyihin. Ensimmäisellä kerroksella kynnet jäi läpikuultaviksi tummanvioleteiksi, mutta toinen kerros muutti lakan tumman ruskeaksi. Todellakin synkkä lakka.


198 Silver/Purple - ihana lila vähän metallinen shimmerlakka. Kynsillä on vain yksi kerros, joten todella peittävä ja nätisti levittyi. Ehkä hiukan paksuhkoa, mutta ei häiritsevästi.


201 Green dust. Kaunis sammaleenvihreä myöskin vähän metallinen shimmerlakka. Kynsillä kaksi kerrosta. Tämä oli myös paksuhkoa koostumukseltaan kuten edellinen lilakn. Mutta onnistui kuitenkin lakata. Tämä on ehdoton lemppari näistä neljästä värin perusteella. 


203 Clay Mouse. Harmaaseen taittava vaalean ruskea/beige. Seassa vähä kultaista shimmeriä. Kynnet peittyi tuttuun tapaan kahdella kerroksella.


Herättikö näistä neljästä mikään kiinnostustanne? Mä kyllä voin suositella tuota vihreää vaikka koostumus mun lakassa oli vähän niin ja näin. Darknessia tuskin tulee laitettua kynnelle monesti, mutta tuo lila voisi toimia leimauksessa. Vertailinkin sitä China Glazen Romantique kokoelman Harmonyn kannsa ja väriltänsä S/P on  hiukan tummempi. Clay mousen sävyinen lakka puuttuikin mun kokoelmasta täysin :)

13 kommenttia :

 1. Kävin tänään itsekin ostamassa tuon vihreän lakan, se on UPEA! Ja tuli restockattua mustaakin, edellinen lähes loppu. Kolmanneksi aika vanha lakka: se kultainen/roosa glitter.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Oulussa ei tainut olla ollenkaan mustaa eikä valkoistakaan, muutenkin oli tosi vähänä lakat. Monta lokerikkoa oli tyhjänä. Se Rose glitter(?) on kyllä tosi sievä :)

   Poista
  2. Olin itseasiassa just vähän aikaa sitten Oulussa ja piti sieltä ostaa se Rose Glitter, kun se taisi olla tyylii euron tai kahden jossain alelaarissa. Vähän tyhmästi kyllä sitten unohtui se : D

   Poista
 2. Oioi tuo Darkness!! Clay Mouse on myöskin todella nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä ihastuit tuohon synkkään kaveriin :) Clay mouse on nätti :)

   Poista
 3. Toi beige oli eniten mieleen. Taidan nyt huolestua itsestäni....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne miellyttävät värit -lista muuttuu tän harrastuksen myötä! :D

   Poista
 4. O'ou, seuraavan kerran kun pääsee kaupunkiin on varmaan pakko käydä Ginassa! Clay Mouse ja Green Dust, ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :D Et tuu pettymään ;)

   Poista
 5. Nää kaikki on kyllä ihania! Itse voisin hankkia 3 ensimmäistä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ainakin aika erikoisia, ei sillä etteikö tuo viimeinenki olisi :)

   Poista
 6. Kivoja lakkoja! Jopa tuo vihreä on ihan ok vaikka en normaalisti vihreistä välitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! :) Vihreä on yks mun lemppari väreistä, siksikin varmaan mun mielestä näistä se kivoin :)

   Poista