18. elokuuta 2014

Astetta syksyisempää

Päätin juuri, että nyt saan alkaa tekemään syksyisiä kynsiä. Ihana saada kynsille jälleen vähän maanläheisempiä värejä. Mulla on pyörinyt mielessä kaikkia kivoja syksyisiä kynsi-ideoita kesän aikana. Katsotaas kuin moni niistä tulee kynsille asti. Mutta jotenkin musta tuntuu silti, että tuun palaamaan vähän värikkäämpiin kynsiin parien "synkempien" kynsien jälkeen. 

Tämä oliivi-harmaa-kulta yhdistelmä on yksi kauiten(??) mielessä pyörineistä ideoista. Tuon vihreän Essencen 161 ciao oliveron ostin toukokuussa ja nyt sain sen ensimmäistä kertaa kynsille. Onhan se aika ihanan värinen ♥ Ehkä saatan toteuttaa tämän ympärille jotkin camokynnet ;) Tuo sinistä hohtava hiekkalakka ei oikein sovi näihin kynsiin mutta mun oli aiiivan pakko saada tumma hiekkalakka keskisormiin. Siirtokuvat oon ostanut BPS:stä. Niitit oon varmaankin voittanut jostain arvonnasta.


Instagramissa uhkailinkin vähäsen, että tämä väriyhdistelmä tulee uusiutumaan kyllä vielä syksyn aikana. Tykkään niin kovin näistä...♥ Joko te ootte siirtynyt tai olette pikkuhiljaa siirtymässä syksyisiin kynsiin? Vai haluatteko pitkittää kesää kirkkailla kynsillä?

19 kommenttia :

  1. Nää on kyllä ihan ylikivat! <3 Mä just eilen siirryin syyskynsiin myös, syksy on niin ihanaa aikaa että sais tulla jo nopeempaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti :) <3 Joo, on ihanaa kun pääsee käpertyyn viltin sisään villasukat jalassa ü

      Poista
  2. Kiva yhdistelmä :) Vähän alkaa jo syksyisemmät värit houkuttelemaan, se essien syyskokoelman ruskea kiinnostaa.. Vaikka loppuviikosta pitää vielä lakkailla jotkut sinertävät kynnet meidän pikkumiehen ristiäisiin :) Tämänhetkisetkin kyllä kelpaa vaikka vähän niissä vaaleanpunaista onkin, jos vaan kestävät, tekemistä on.. :D

    Syksystä kyllä tykkään, helteet ei mua niin miellytä, varsinkaan kun paarmat ja ampiaiset pörrää ympärillä.. Nyt alkaa viihtyä taas pihalla enemmän, vauvakaan ei paistu vaunuissa ja itellekkään ei tuu kuuma. Ja pienet sateet mukavia siinäkin mielessä että pysyy hiekkakakut kasassa, mies sai viikonloppuna just hiekkalaatikon valmiiksi esikoiselle, tyttö ollu ihan innoissaan :)

    Niin joo ja onhan mulla syksyllä synttäritkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se essien syyskokoelma oli kokonaisuudessaan kyllä tosi kiva. Tykkäsin itekin siitä kaikinpuolin :)
      No sulla riittää aivan varmasti hommaa loppuviikoksi, toivottavasti kerkiät jossain välissä tehdä jotku siniset kynnet :) Syksy on kaikin puolin mukavaa aikaa, minäkään en tykännyt niistä kolmenkympin helteistä. Toivottavasti saatte tehtyä paljon hyviä hiekkakakkuja syksyn aikana - vaikka synttäreillekin ü

      Poista
  3. Kauniit kynnet! Mä voisin alkaa jo siirtymään syksylakkauksiin, kun muutenkin on syksyfiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Jännästi vaikuttaa tämä kylmä ja sateinen mielialoihin. :) Ei siinä, syksy on kivaa aikaa!

      Poista
  4. Kivat kynnet.Mie lakkaan milloin milläkin värillä en siis mene vuodenaikojen mukaan.Jos tekee mieli talvella neon kynsiä nii varmana teen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Kyllä sitä varmasti itekin lakkaa sillä värillä millä mielitekee. Vaikka jouluna kirkkaan vihreällä ;) Mutta nämä kynnet sopivat tähän hetkeen hyvin :)

      Poista
  5. Aivan mahtavat värit näissä kynsissä! Tykkään! ^_^
    Näiden kynsien myötä havahduin, että kyllä se kesä taitaa nyt olla ohi ja on aika kaivaa syksyiset lakat esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! 8) Älä vielä kaikkia kesälakkoja kuitenkaan piilota, musta tuntuu että joudut niihin turvautuun vielä. Mutta hitaasti voit syksylakkoja jo katsella ja lakata niillä ;)

      Poista
  6. Mulla saattaa olla keskellä talvea neon pinkkiä taikka sitten taas kesällä mustaa.Mä valkkaan lakat ihan sen mukaan miltä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan ei mitään haittaa! Aivan varmasti itse kullakin on tätä taipumusta. Myös mulla! Nyt nämä kynnet sopi tähän syksyiseen hetkeen :)

      Poista
  7. Nätti kokonaisuus. Tuo vihreä on upean värinen...
    Mää lakkaan aina niillä väreillä, millä sattuu huvittaan just sillon... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo vihreä on <3
      Niin minäkin! Aikaisemmin kommentoinkin,että jos jouluna tekee mieli jotain neonvärejä niin sitten pitää olla neonväriä kynsillä :D

      Poista
  8. oo tosi kivat kynnet ^^

    VastaaPoista
  9. Ihanan syksyiset! Kyllä täälläkin pikku hiljaa rupeaa jo olemaan syksyisetkynnet mielessä ja kaikki ne syksyn värit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Jep! Muhun vaikuttaa se miltä ulkona näyttää ja siitä sitten ajaudutaan sen mielialan kynsiin. Ooo, en malta odottaa niitä ihania ruskan värejä <3

      Poista