8. heinäkuuta 2014

Vesimarmorointi - Päivä 5 - Hiekkalakka teemaviikko

Viidentenä päivänä esittelen teille vesimarmorointia hiekkalakoilla. En ole montaa postausta tai kuvaa nähnyt, että oltaisiin vesimarmoroidessa käytetty hiekkalakkoja, joten minäpä päätin kokeilla. Lakkasin joka toisen kynnen pohjan erivärillä. Violetti on Depend 2064 ja lila/pinkki 2062. Veteen tiputtelin vuorotellen Opi Brazil kokoelman hiekkalakkoja What's a little Rain Forest ja Samba-dy Lover Purple.


Ja kuten huomaa, marmoroidessa vain turkoosi lakka jäi näkyviin, eikä lilaa opia näy ollenkaan. Toisaalta kiva niin, että näkyy pohjien vuorottelevat värit eri sormissa. Tätä "epäonnistumista" en ollut ajatellut ollenkaan etukäteen ;) Kerrankin onni tässä hommassa.Ootteko te kokeilleet marmoroida hiekkalakoilla?

33 kommenttia :

 1. Nää vetää ihan sanattomaksi. Vau! ♡

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut marmorointia hiekkalakoilla, kun se ei oikein onnistu normilakoillakaan :D

  Kaunis marmorointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kieltämättä yks vaikeimmista koristelutyyleistä. Koskaan ei tiedä tuleeko onnistuun ja miten lakat käyttäytyy taitaitai.. riskitekijöitä on niin monia :D

   Iso kiitos :)

   Poista
 3. Oon joskus kokeillut, mutta koska en saa normaali cremejäkään leviämään, en myöskään saanut tekstuurilakkoja tottelemaan. Se yritys loppui lyhyeen. :D
  Mutta nämä sun kynnet on kyllä todella onnistuneet ja ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voieii.. Mulla on pari kertaa ollut normaalilakoilla, ettei oo kuvio lähtenyt leviämään veden pinnalla. Niinku kuivuu liian aikaisin. Tosi ärsyttävää :D

   Voi kiitos paljon <3

   Poista
 4. WAU! Nää on tosi upeat! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä olin vähän niin ja näin näiden kanssa kun sain valmiiksi. Mutta nyt viikkoja näiden tekemisen jälkeen oon ihan tykästynyt itsekin näihin :)

   Poista
 5. Tosi hyvin onnistuneet! En uskalla kyllä itse kokeilla vesimarmorointia hiekkalakoilla, kun tavallisillakin lakoilla se kynnys on hyvin suuri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilekokeile! Tiiä vaikka onnistuis helpommin ;D

   Poista
 6. Oho, kylläpä on upea marmorointi! En olisi arvannut, että tekstuureilla saa noin kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitos paljon <3 Kyllä muakin hirvitti lähtä kokeileen näillä temppuilemista mutta nämä Opit olivat kertakaikkisen hyviä tähän marmorointiin.

   (Kokeilin ensiksi tehdä kuviota Dependeillä, mutta olivat niin ohuita/kirkkaita ja eivät levinneet oikeastaan ollenkaan veden pinnalle)

   Poista
 7. Kauniit ja hyvin onnistuneet! <3
  Mäkin marmoroin aikaa sitten noilla OPIn hiekkalakoilla ja onnistukin aika kivasti. Voisi itseasiassa kokeilla joku päivä uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3
   Mä muistelinkin postausta tehdessäni että jossain mä olin nähnyt näillä tehdyt marmoroinnin mutta en millään muistanut, että kuka. Kiitos siis kun ilmiannoit itsesi! :D Joo, tee ihmeessä uudet marmorointikynnet.

   Poista
 8. Oot kyllä mahtavasti onnistunut! En ole minäkään koskaan kokeillut mutta ehkä pitää joskus yrittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ai sultakin löytyy koristelutapoja, mitä et ole vielä kerennyt kokeileen :) Ei muutakuin idealistan hännille tämä ajatus :) Odotan innolla lopputulosta ;)

   Poista
 9. Nyt kyllä kolahti ja kunnolla! tästä ei sitten mitään haastetta tehdä :DD IHANAT.. oonko kerran kaks kokeillu marmorointia mutta nyt tarvii kyllä testata tämä, jos vaikka onnistuis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Ei nyt ihan heti tee mieli toista kertaa yrittää tehdä samaa marmorointia. :p
   Mutta sä voit kokeilla tätä ihan mielenkiinnosta, että onko muita (hiekka)lakkoja jotka soveltuu marmorointiin :)

   Poista
 10. Upeat kynnet! Mulla ei oo käyny mielessäkään, että hiekkalakoilla vois marmoroida, mutta ehkä pitäs kokeilla kerta se on mahollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ei muutakuin nyt toteuttamaan tämä itse kun uutta tietoa sait :D

   Poista
 11. oho, en oo tullu ajatelleeksikaan et hiekkalakoillakin vois marmoroida :O Nää on kyl tosi upeet :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin heti testaileen :) Kiitos!

   Poista
 12. Nää on kyllä kauneimmat hiekkalakoilla marmoroidut kynnet mitä olen nähnyt! Olet onnistunut täydellisesti "epäonnistumisesta" huolimatta :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi :) Olipa kiva kommentti!

   Poista
 13. Oih, mielettömän upeat nää... <3

  VastaaPoista
 14. siis vau miten upea lakkaus, kuten kaikki muutkin sun blogista löytyvät lakkaukset :) oot kyllä todella taitava, itsellä ei riittäisi taidot eikä kärsivällisyys :D toisaalta joskus olisi ihana kokeilla ajan kanssa kaikkea haastavampaa, harjoitella pikkuhiljaa. marmorointia en ole ylipäätään koskaan testannut, vaikka ehkä pitäisi :) ihana blogi sulla, täältä saa valtavasti inspiraatiota :-)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Jenni :) <3
   Tää harrastus on kyllä todella mukava ja antoisa, kun voi tosiaan mennä ihan yksinkertaisilla tai sitten vähän haastavimmilla kynsillä eteenpäin. Ideoita ja tyylejä on niin paljon, että vain taivas on rajana. Mä kannustan kaikkia kynsiharrastajia aina kokeileen kaikkia uusia juttuja kynsille varsinkin! :) Joten sullekin vain antaa kannustustusta kokeilla marmorointia.

   Poista
 15. Oho! En ole ikinä kokeillut, mutta nyt täytyy kokeilla! :D Näistä tuli ihan tajuttoman hienot :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Sullakiko löytyy koristelutyylejä, mitä et ole tajunnut kokeilla ;) Hyihyi. Äkkiä kokeileen :)

   Poista
 16. Nostan hattua, ma en vielakaan uskaltanu kokeilla edes normilakoilla vesimarmorointia! :D

  VastaaPoista