10. heinäkuuta 2014

Uusinta - Päivä 7 - Hiekkalakka teemaviikko

Teemaviikon viimeinen osa ulkona. Kiitos ja näkemiin. Ei vaan, olihan tässä oma hommansa - mukava sellainen kuitenkin :) Parin päivän manikyyrit piti miettiä oikein kunnolla koska ideat meinasi loppua kesken. Pää löi ihan tyhjää. Sain kuitenkin tehtyä sen mihin ryhdyin. En laittanut itselle mitään aikarajotteita, missä ajassa toteuttaisin näitä kynsiä tai milloin teemaviikon pitää olla ulkona. Tein niitä siis aina silloin kun huvitti ja mielenkiintoa riitti. Joskus tuli kahdetkin kynnet samana päivänä. 

Ensimmäisenä teemaviikon päivänä kerroin, että olisin tehnyt tähän viimeiseen osaan katsauksen mun edellisiin hiekkalakka kynsiin. Mutta muisti petti, eikä niitä ollutkaan paria enempää. Toki oli skittlettejä joissa oli 1-2 kynnellä hiekkalakkaa. Siihen se sitten jäi :D Noo, ajattelin tehdä uusintamanikyyrin 1. päivän kynsistä, kun tykästyin niihin niin kovasti. Helle kuitenkin painoi päälle kynsiä tehdessä ja pienen auringonpistoksen lomassa yritin saada vedettyä suoria tasapaksuja viivoja. Ei muuten onnistunut! 


Depend 2066 - Essence 03 Keep calm and go to the beach - Gina Tricot 31 White

Kaiken kaikkiaan tämä oli tosi kiva viikko mulle, toivottavasti myös teille lukijoille. Ihania kommentteja sain paljon ja ilmeisesti myös ideoita teidän kynsiin. Mikäpä sen mukavampaa :) Nyt voin hyvillä mielin julkaista kynsiä, joita olen viikon aikana tehnyt. On tullut swatchailtua sekä ihan koristeltuakin parit. Hei muuten! Julkaisin tuonne ylös väliaikaisesti välilehden, jossa on Ginan lakkojen swatcheja joita oon kerennyt testaileen. Tarkoitus on linkittää kuvien kohdalle postaukset, mistä löytyy enemmän kuvia ja vähän tietoa. Siellä on siis myös kuvia, joista en ole vielä tehnyt postausta.

Nyt haluan teiltä kaikilta rehellisen mielipiteen mun ensimmäisestä teemaviikosta? Oliko turha, pitkästyttävä, idearikas vai jotain aivan muuta? Saisinko toteuttaa toistekin lakkausviikon jollain teemalla?

22 kommenttia :

 1. Tosi hienot kynnet. :)
  Teemaviikko oli erittäin hyvä ja teit kauniita kynsiä. Oli mukava nähdä eri tyyleillä tehtyä lakkauksia eikä vaan yhdellä ja samalla. Onnistuit toteutuksessa mielestäni tosi hyvin eli kyllä ehdottomasti teet joskus uudestaankin teemaviikon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kannustava kommentti. Kiitos Mari <3
   Sun kirjoituksen myötä voisin melkein heti alkaa väsäämään uutta viikkoa, mutta odotetaan nyt hetki kuitenkin :)

   Poista
  2. JEE! Jäänpäs innolla odottamaan seuraavaa teemaviikkoasi! :)

   Poista
 2. Kiva viikko ja ihanat kynnet :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit seurata koko viikon :) Kiitos!

   Poista
 3. Nämä kynnet on kyllä ah niin herrrkullisen väriset! Kiitos tästä teemaviikosta, ollu mukava seurata.

  Musta viikko on just sopivan pituinen aika teemakynsille. Ei liian pitkä, että ehtis kyllästyä, eikä liian lyhyt, että jäis jotenki töpöksi ja keskeneräiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku oot pysyt mukana :p Ja kiitos rakentavastakin palautteesta. Munki mielestä noin 7 päivää on hyvä mitta teemaviikoille :)

   Ja tuohon alempaan kommenttiin voin sanoa vain, että mulla ei ole kuin ainoastaa yksi hololakka :D Joten se ei valitettavasti ainakaan onnistu. Mutta katsotaas jos vaikka syksymmällä toteuttaisi jonku kivan viikon taas :)

   Poista
 4. Äh, ku karkas tuo kommentti tältä hätähousulta. Niin, että tee vaan uus teemaviikko tai teemapäiviä. Mää tykkään! Jotenki kiva nähä erilaisia lakkauksia tietyntyyppisistä lakoista. Holoviikko vois olla kyllä kans kiva näin kesällä... :)

  VastaaPoista
 5. Ah! Voi että miten kauniit! Pinkit oli enemmän mun mieleen, koska pinkki.. :D Mutta nämä on ihanan raikkaat. :)
  Ja ehdottomasti haluaisin nähdä toisenkin teemaviikon, nää tämmöset on hauskoja piristyksiä blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa <3 Mä en oo varma kummista ite tykkäsin enemmän, näistä turkooseista vai pinkeistä. Pinkeissä värit erottui vähän selkeemmin niin pointsit vois mennä sinne :p

   Toinenkin teemaviikko tulossa tulevaisuudessa positiivisten palautteiden myötä :)

   Poista
 6. jotkut ideat oli ihan loistavia ja kaikki hienosti toteutettuja :)

  VastaaPoista
 7. Oli tosi hauska teemaviikko! :) Ja tosi ihanat kynnet, tuo Essencen lakka olis omalla himotuslistallakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit viikosta :) Turkoosi Essence on kyllä ihana <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. :) Mukava kuulla, et oli mieluinen!

   Poista
 9. Ehdottomasti toistekin teemaviikko. Tämä oli oikein onnistunut. Kaikki kynnet oli upeita ja hyvin jaksoit loppuun asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Fani! :) Mukava saada positiivista palautetta ja kannustusta seuraavaankin! :D

   Poista