23. heinäkuuta 2014

Pitsisiirtokuvia

Pitkästä aikaa yhteistyöpostausta. Sain kolme (+ yksi testituote on vielä matkalla) tuotetta valita BPS:lta jälleen testiin ja valitsin kaksi erilaista siirtokuva-arkkia sekä yhden leimauslaatan. Mulla on tarkoitus yrittää aina valita testattavat tuotteet silleen, että kaikki olisi erilaisia. Esimerkiksi leimauslaatta, siirtokuvat ja strasseja. Nyt kuitenkin tapahtui vahinko ja valitsin kaksi erilaista siirtokuva-arkkia. Mutta ihastuin tuohon mustaan kukkakuvioiseen arkkiin ♥


Aloitetaan postausvyyhti pitsisiirtokuvilla. (Linkistä pääsee suoraan tuotteeseen ja yllätykseksi mulle pääkuvana löytyy nämä mun pinkit kynnet!) Nämä valitsin sen takia testiin, koska tuollaisia suikalepitsejä mulla ei ole koskaan ollut ja olivat vielä varsin pirtsakan värisiä.


Ensimmäisinä tein pinkeillä isoimmilla pitseillä koristelut. Idea oli päässä hyvä kunnes sain pätkät laitettua kynsille. Nehän peittikin suurimman osan, mutta ihan kivaltahan ne näytti kuitenkin. Pätkät olivat aika pitkät, mutta liikuttelu kynnen päällä onnistui hyvin. Positiivinen mieli jäi pinkeistä pitsistä. :)


Kyllä näilläkin kynsillä keltaiset pitsit on! Uskokaa vaan. Ehkä näätte vaan ne keltaiset pallerot, mutta niiden välissä menee ristikkokuvio. Keltaiset kuviot eivät ainakaan tämän kuvion osalta tummahkon lakan päällä ollut hyviä. Pahvilla värit olivat kirkkaat, mutta sitten ne katosi jonnekin. Jännä juttu, mutta harmittavaa :(

Mielipiteet jakaantui täysin näiden kaksien eriväristen pitsien välillä. Hyväkäytöksisiä olivat mutta peittävyys teki kepposet. Oli kuitenkin mukava päästä testaamaan näitä. Thanks Born Pretty!

16 kommenttia :

 1. Tosi nätit noi pinkit :)
  Vähän ihmetyttää miksi tuo ihme numerosysteemi on pakko tällätä keskelle arkkia kun on yksi iso kuva vaan.. :P nätti kyllä ois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Mä muuten mietin ihan samaa! Ihan typerää läntätä keskelle kuvaa joku koodi, joka voisi olla vaikka arkin reunassa. Noissakin noli kummassakin arkissa valkoiset reunukset, johon koodin olisi voinut puskea.

   Poista
 2. Nuo pinkit on ihanat ja ootan postausta noista kukkajutuista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja postaus kukkajutuista on julki :)

   Poista
 3. Nuo pinkit on ihan täydelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Kiva kun tykkäät niistä!

   Poista
 4. aivan ihanat noi pinkit :)

  VastaaPoista
 5. Nättejä lakkauksia ja kivoja testituotteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku :) BPS on kiva siitä, että sieltä saa ite aina valita rajatusta ryhmästä testiin jotain :)

   Poista
 6. Hienoja kynsiä. Nuo pinkit on aivan ihanat. <3

  VastaaPoista