3. heinäkuuta 2014

Maniswap with Marina

Kaksi viikkoa on vierähtänyt edellisestä juhannusruusukynsi-haasteesta. Toteutamme kahden viikon välein Dioriina-blogin Marinan kanssa lakkailuhaasteita. Sovimme ja suunnittelemme aina erityylisiä ideoita, mitä voisimme toteuttaa. Tähän toiseen haastepäivään aiheeksi sovimme "apinoinnin". Etsimme toistemme blogeista sopivat kynnet, jotka voimme matkimaan niin hyvin kuin pystyisimme. Tämäkin haaste osottautui haastavaksi, kun kaikki ihanat kynnet joita tiirailin, ei onnistu multa, koska A) ei ole oikeita lakkasävyjä B) ei ole samanlaisia koristeita. Yhdet kynnet kuitenkin löysin monien lakkailujen joukosta. 


Oikealla puolen on alkuperäinen idea, joiden postaus löytyy tämän linkin takaa. Idea ei ole kuulemma lähtöisin Stockan hulluilta päiviltä ;D Mutta väreiksi Marina oli manikyyriinsä huhtikuussa valinnut mustan ja keltaisen. Sama keltainen I just can't Cope-acabana löytyy molempien kynsiltä ja mustan hiekkalakan virkaa mulla toimittaa Here's is my number.Vaikka mulla ei ollutkaan samanlaista tummaa hiekkalakkaa tai täysin pyöreitä mustia niittejä niin onnistuin mielestäni ok :) Yksinkertaisethan nämä oli tehdäkin. Oli mukava saada ihan luvan kanssa matkia jonkun toisen ideaa kynsissä. Helpottaa omaa elämää mukavasti vaikka tässä tapauksessa valinta olikin vähän haastava. Iloisin mieleen tulen esittelemään teille taas kahden viikon päästä uudet haastekynnet :) 

EDIT. Lisäsin tänne postauksen loppuun yhteiskuvan meidän maniswapista jälkeenpäin. 
Tässä linkki Marinan maniswap-postaukseen. 

14 kommenttia :

 1. Sulla on paljon siistimpi jälki. Tykkään todella paljon!
  Näyttääpä mun iho omituisen punaiselta varsinkin kun sun kuva on vieressä :D
  On tainnu olla kameran asetukset vähän vinkkelissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että miellyttää :)
   Mulla taas on ehkä vähän liian kalpeat sormet joka kuvassa. Heh, mutta ei anneta värierojen haitata :) Meitä on moneksi ;D

   Poista
 2. Hieno toteutus kummallakin!:) Tää teidän teemalakkailu on kyllä kiva juttu, varsinkin tämä maniswap on hauska idea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teanna!
   Kiva kuulla, että tämä meidän haaste kiinnostaa teitä lukijoita :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet molemmilla ja tää maniswap on tosi kiva idea! Instassa swappejä on näkynyt ulkomaisilla kynsitaitureilla, mut olipa kiva nähdä suomalaistenkin swappi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana saada tälläinen vastaanotto meidän jutulle :)
   Ehkä sieltä tämän haasteen aihe onkin vähän lainattu. Ite tykkään katsoa näitä swappikuvia instassa niin miksei sitten toteuttaa tälläistä itse :) Toivottavasti muutkin meidän maalta ryhtyisi tätä maniswappia kokoilemaan! :)

   Poista
 4. Onnistunu toteutus kyllä molemmilta. :) Tällanen maniswap on melko hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siitä vaan haastamaan joku toinen kynsihörhö swappiin ;)

   Poista
 5. Onnistunut apinointi. Tykkään lopputuloksesta todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :3 kiitti Katarooma!

   Poista
 6. On kyllä kauniit kynnet, molemmilla ^_^
  Toisaalta tähän haasteeseen olisi voinut laittaa vielä, että kynsiä pitäisi hieman duunata/ laittaa kynsiin jotain "omaa" :) Mutta tykkään näistä näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :)
   Monen monta haastetta tulossa meiltä varmasti, joten eiköhän tämä sunkin idea joskus voisi tulla toteutukseen ;)

   Poista